3jeMi
|
KAJ JE PA ZDAJ TO? (by Mala kraljična, op. ej, že vse znam na pamet, samo mali ne dovoli, da mu kakšen drug DVD zavrtim)... nina nana, julijska rr-skupnost 08 je zaspana... oz. toliko delavna, da tudi dihat ne more, kaj ne... sem bila v službi in raje nisem zavila na net, ker potem ne bi naredila vsega kar sem si zadala... jp... sem kar malo stvari za naprej poštimala, če Lovra kaj piči... skratka, tudi pri nas so na sumu zobki... pa naj že zrastejo, da bom ob morebitni vročini vsaj vedela, da niso zobki... ... nos redno pucam, kašljanje je pa tudi bolj mokro... za vse bolančke kup in toplih ... to zadnje zelo pomaga almera... za spanje, za tisto ob 5h pa ne vem kaj naj ti svetuje, ker to mi pa tako zgleda kot, da bi šel en korak nazaj, ukinjanje hrane itd. ponoči... upam, da bo kmalu minilo... jp, tisto je v Kranjski gori... brat se je zdaj odločil, da bo poleg vseh hobijev, še smučat začel... in svaka čast njegovi ženi, da mu vse dovoli neboglasnica... sem včeraj zasledila, da si metuljček razlagala za izgubljeni denar v Lidlu... mislim, da sem jaz bila jaz tista, ki te je sicer prav razumela, samo po tvoje tudi napisala tist o naši hiši pa itak škoda besed... kaj se še spomnim... am, pa imam nekje, da sem hotela še nekaj napisat... aja... slikice... aja... in NE MARAM explorerja 8, ker je krneki... ko pišem post imam smajlije v kodah napisane, ne risbic in je kr neki!!! ... am... emšo, emšo, emšo... ah, grem golaž pomešat (no, vsaj sprotne stvari si zapomnim), potem pa že babi pride (jo je dedi nateral, da mora pridt k nam in prinest telečjo obaro, za Lovra seveda ) joj, pa tudi pisat ne znam več... joooooooooj...
< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 26.1.2010 14:36:52 >
|