Nattasha
|
Oj! Jaz sem danes imela CTG in je mala imela disko jutro. So taki lepi vrhovi in dolinice, da sem bla prav ponosna, glede na to da je zadnjič spala, pa smo tud premetavale ta moj trebuh, da je začela malo mrdat. Naslednji CTG je 02.02. pol pa upam, da se bo že kaj začelo dogajat. Upam...ne bi rada v neskončnost čakala;) Seveda pa bom, če bo treba. Valentinčica: Jaz včasih res ne razumem zdr. osebja. Pa je to moj profil, pa si res ne znam predstavljat kaj točno se nekatere grejo. z gineškimi med. sestrami, sem imela do zdaj samo slabe izkušnje. Zdaj ko sem v MB, je ta ki je njena sestra pravo nasprotje tega kar sem vajena. Sem pa zadnjič že komentirala, pa bom danes še enkrat. Kot da imajo kaki poseben predmet na urniku, kjer jih učijo da morajo bit sitne, zoprne in nevzdržno nesramne. Ne rečem, tudi med mojimi sestrami jih je veliko, ki bi mogoče tud kdaj mogle vzet bonton v roke al pa kaki kodeks etike prebrat. Kako pa otroka pripravit do tega, da začne migat. Nekaj počepov, al pa se sklonit naprej, da ji vzameš prostor, pa se bo hitro zbunila. Da ne govorim o tem, da CTG sploh ni bil mišljen. Seveda si bila potem ti nesramna, kdo pa!!! Tečne, nevljudna nosečka, ki ne ve, da vsi samo zanjo delajo, pol se pa še buni...Skratka meni je hudo žal, da si to doživela, mi je pa všeč, da se je tvoja ginekologinja zate gor postavila.