|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI
25.1.2010 11:32:14   
Anonimen
Urshy, jaz sem ti pa ravno želela napisati, da se jutri vidimo. user posted image Aha, 5 dan se začneš špikat? Potem maš isti postopek kot jaz - mild protokol. user posted image Mogoče veš koliko ampul Menopurja boš imela? 

(odgovor članu loremi)
  Neposredna povezava do sporočila: 451
25.1.2010 11:54:51   
diana79

sem klicala v lj. in imava 2 celici,ki zelo lepo razvijata!pričakovala sem malo več,ampak tako je!mogoče pa bosta prav ti celici prijeli!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 452
25.1.2010 11:56:01   
sonček33
diana, to je super!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 453
25.1.2010 11:56:58   
Rakica_80
Caioooo moje stare borkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Suzi, vidim, da si že notri, kako gre hitro čas, si videla, držim močno močno pestke zate, da tokrat uspeuser posted image user posted image

IVYY, kako je situacija? Sem ti poslala ZS, telefon mi je neki zablokiral in nemorem klicat niti pisat SMSuser posted image  javi seuser posted image

Cukica, tudi ti imaš ZSuser posted image
Fragi, že v 15 tednuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Aqua, kje se skrivaš? Upam, da si mi OK in lahko bi kej šle na kavico, samo tokrat kam notri, da se nebi spet zmrznileuser posted image
Diana79, držim pesti zate, da bo čim več oplojenih in da se te tudi primejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Loremi, ti pa skrbiš lepo za kavico in slaščice, njamiiiiiuser posted image
Punce moje danes je 45 dan mojega cikla,user posted image  pa od nikoderuser posted image user posted image
Se ne upam, preveč veselit, bomo videli jutri na čem sem.....testov pa ne delam večuser posted image

Vse vas lepo pozdravljam in držim pesti za vse, ki ste v postopku in ki boste šle v postopek.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
P.S: Za seznam, me lahko brišete, saj nimam več zamrznjenčkov, lahko pa popravite, jutri 26.01- Posvet Dr. Reš- 2 postopek

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 454
25.1.2010 12:19:46   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Urshy, jaz sem ti pa ravno želela napisati, da se jutri vidimo. user posted image Aha, 5 dan se začneš špikat? Potem maš isti postopek kot jaz - mild protokol. user posted image Mogoče veš koliko ampul Menopurja boš imela? 

ja, vidiš, pa bi se skoraj videle, samo da bi jaz zastonj prišla user posted image user posted image user posted image user posted image
ja, mild protokol imam, na napotnici mi piše 2 + C, nimam pa pojma kaj to pomeni, verjeno 2 ampuli ali kako to gre user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 455
25.1.2010 13:12:07   
Anonimen
Urshy, najbrž 2 ampuli menopurja + centrotid, ko bodo folikli dovolj veliki. Drugače pa najbrž ne bi prehitro prišla, tudi če bi šla jutri iskat zdravila. Jaz sem jih v prvem postopku prevzela 3 dan, tokrat pa 5 - tako so rekli, se pravi, da očitno ni tako pomembno.user posted image

bebiii
, o, kako si mi ti? Si se prestavila k Rešu ali se mi samo zdi? Kako pa to?

diana, super za 2 celici!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Koliko si jih pa imela? Držim pesti, da obe prideta do transferja!

(odgovor članu Urshy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 456
25.1.2010 13:49:45   
HANYBANY
Živjo punce!

Jst sem včeraj začela s superfactom, 9.2. pa grem na UZ in na Gonal če bo seveda.
Zanima pa me če je bla katera ta čas med postopkom, na kakšni shujševalni dieti, sama sem namreč na ločevalni dieti pa zdaj ne vem ali je sploh dobro to al neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 457
25.1.2010 13:53:10   
Rakica_80
Suzi, moj 6 čut pravi, da bo tam bolj uspešnouser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 458
25.1.2010 14:27:40   
diana79

prav to me skrbi!imela sem 12 celic in samo dva razvijata!pa kje še četvertek!!!!!!!!lakho da sploh ne bo ET!no vsaj upam da bo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 459
25.1.2010 15:22:25   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Urshy, najbrž 2 ampuli menopurja + centrotid, ko bodo folikli dovolj veliki. Drugače pa najbrž ne bi prehitro prišla, tudi če bi šla jutri iskat zdravila. Jaz sem jih v prvem postopku prevzela 3 dan, tokrat pa 5 - tako so rekli, se pravi, da očitno ni tako pomembno.user posted image

bebiii
, o, kako si mi ti? Si se prestavila k Rešu ali se mi samo zdi? Kako pa to?

diana, super za 2 celici!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Koliko si jih pa imela? Držim pesti, da obe prideta do transferja!

a centrotid je pa verjetno tako imenovana stop injekcija a ne??
se pravi te sestra tam ne špikne prvič ampak ti samo pokaže kako se to dela? če bi to prej vedela, pa sploh ne bi šla enkrat klicala sestro, pa še videle bi se lahko user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 460
25.1.2010 15:23:24   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

prav to me skrbi!imela sem 12 celic in samo dva razvijata!pa kje še četvertek!!!!!!!!lakho da sploh ne bo ET!no vsaj upam da bo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čim bolj pozitivno misli, pa držim pesti da bo prišlo do ET user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 461
25.1.2010 19:10:19   
sonček33
Ta skuštrana, fajn opravi jutri!

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 462
25.1.2010 19:49:44   
jona klara
loremi-hvala za pojasnilo in hvala, ker si me dodala na seznam
urshy 78-vso srečo, si lahko vesela, da je napočil čas, moje pošte še danes niso dobili, jutri bi pa mogla b iti tam glede na to, da sem jo poslala v petek zvečer, priporočeno, če je jutri nebo , lahko grem še po kopije izvidov in jim še 1 krst pošljem a veš kdaj bo konzilij v februarju?
hvala

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 463
25.1.2010 20:08:04   
Urshy78
jona klara, jutri jih  še enkrat pokliči, ampak sem sigurna, da jo bodo dobili in poslali naprej, da bo prišla v prave roke.
glede zasedanja konzilija, mislim, da zasedajo prvi ali pa drugi teden v februarju.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 464
25.1.2010 20:09:14   
jona klara
diana-držim pesti, seveda bo et, saj mora biti, vse bo dobrouser posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 465
25.1.2010 20:55:51   
IVYY
diana79...ne obupaj, vse bo dobro in v četrtek bo ET !!!user posted image user posted image

BEBIII....od menopurja imam take glavobole, da je za znoret, pa slabo mi je na trenutke...a ni panike, bom stisnila zobe...pa jajčniki mi prav žarijo...čisto drugo kot pri gonalu, kjer nisem skoraj nič čutla, razen majhnega špikanja v jajčnikih,glavobolov nisem imale
dobro opravi jutri pri rešu!!!

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 466
25.1.2010 21:54:42   
sonček33
mismis in žižek, vaju mis. a sta ok?

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 467
25.1.2010 22:52:44   
gloria
....živjo punce....dolg me ni bilo gor ker sem do danes bila brez netauser posted image ....upam da ste ok in da se vse blešči od +++++++....no pri moji mali družinici je vse ok,prejšnji teden nam je v dveh dnevih pršlo 5 zobkov venuser posted image ...mali je dirkalen 100 na uro....drugače sem pa ful žalostna ker se je po 6 letih odkar sem mamo izgubila zaradi raka ta prokleta bolezen zopet vrnila v mojo družinouser posted image user posted image user posted image ....tokrat je moj dedek na vrsti...lahk vam povem sam to da je on kot moj oče katerega nisem nikoli imela,in da mi je zelo hudo za njega in samo boga molim da ne bi tolk trpel kot mama in da se stanje izboljša...skoz mislim da se bom zbudila iz teh groznih sanj katere proživljavam zadnje tri dniuser posted image user posted image user posted image ....

...evo nakratko od mene,nimam volje vam težit mi je pa ful lažje da sem vama povedala....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 468
26.1.2010 8:35:56   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

gloria user posted image user posted image  upam, da bo dedek čiiimanj trpel in uspešno okreval

diana79, držim pesti, da te pričakata lepi blastcistki! user posted image user posted image

BEBIII, velkom bek in fino bi blo, da bi tokrat bil naraven plusek, da nebi blo treba it v postopek!user posted image  user posted image user posted image

skuštrana suzi, dobro opravi danes!

< Sporočilo je popravil loremi -- 26.1.2010 8:39:23 >

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 469
26.1.2010 8:39:52   
loremi

AKTUALNO  

Torek, 26.01.
skuštrana suzi - UZ
BEBIII - posvet, dr.Reš

Sreda, 27.01.
Urshy78 - prevzem zdravil

Četrtek, 26.01.
diana79 - ET

Ponedeljek, 01.02.
IVYY - UZ
vrtnica.m - prevzem zdravil

OBJEMČKI 

user posted image user posted image   Pikovit  user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image    
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • Inana (IVF, PO, dr. Reš)
  • Zarja (2. ICSI, MB, začetek decembra)
  • saturn (??)
  • vrtnica.m (2.ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Bokal, začetek 01.02.2010)
  • Ivyy (2. ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Zorn, začetek 12.01.2010)
  • Urshy78 (1. IVF, GK LJ)
  • Barbara31 (1. IVF, GK LJ)
  • nhaya (1. IVF, dr.Reš)
  • skuštrana suzi (2. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • Selena78 (4.IVF, dr.Reš)
 user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Miklarom (MB, februarja po zamrznjenčke)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Gigi1 (dr. Reš, PO)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Klavirka (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • BEBIII (2.ICSI, dr.Reš)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • skuštrana suzi (2. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Buska (1.ICSI, PO, dr. Reš)
  • jona klara (1. IVF, GKLJ, dr.Tomaževič)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE JANUAR   user posted image

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 470
26.1.2010 10:25:34   
Urshy78
Gloria, držim pesti, da bo tvoj dedek uspel premagati bolezen user posted image user posted image
si pa približno lahko predstavljam kaj preživljaš. tudi moja mami ga je imela lani, ampak ga je na srečo premagala.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 471
26.1.2010 12:07:08   
Anonimen
Urshy, centrotid ni stopka, ampak si to začneš dajat ko so folikli veliki nekje 14 mm, da bolj enakomerno rastejo.

Diana, daj mi povej.. Se tvoj priimek začne na črko V?? Drugače pa držim pesti za tvoji celici!user posted image user posted image

Moje poročilo je bolj tako tako: zrastli so komaj 3je folikli (od cca. 30) in še ti merijo na 13 dan komaj 9 in 10 mm. (v prejšnjem postopku je bilo 8 foliklov od 11-15 mmm). Reagiram bolj počasi, tako kot sem pričakovala. user posted image Doze mi niso povečali, ker če bi dobila 2 ampuli, bi spet imela hiperco. Naslednji UZ imam v soboto.

(odgovor članu Urshy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 472
26.1.2010 12:08:33   
sonček33
ss- to je čisto ok...počasi pa za zihr..hiperca je pa hudič, tako da je čist ok, da se ji izgoneš v velikem loku

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 473
26.1.2010 12:22:00   
Urshy78
skustrana suzi, sem že malo pobrskala po netu in sem vidla da ni stopka user posted image

glede foliklov se pa nič sekirati, tako kot je sonček rekla, počasi pa ziher user posted image bom držala pesti v soboto.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 474
26.1.2010 15:37:12   
sensi
Živijo vsem skupaj.Redno vsak dan vas berem pišem pa manj, ker ni nič novega pa še veliko dela imam.
Rada bi vas vprašala, kje v LJ.daš kri za pregled na spolno prenosljive bolezni in pa, če katera ve delovni čas laboratorija?
Hvala za odgovore in seveda se moram pohvalit, da grem, končno, februarja v postopek.Lep pozdrav in veliko dobre volje.

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?