|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
25.1.2010 13:50:14   
šivilja
H. pojedla kosilo, jaz jem pico, mafini se pečejo. Če ni življenje lepo. Samo še H. naj zaspi za ene dve urci, pa sem najsrečnejša mama ta trenutek user posted image
Samo H. se s tem ne strinja.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
25.1.2010 13:53:02   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

a mamo tlele gor koga iz Domžal (Kati, ti si iz Trzina)?

me zanima če je res, da je varstvo v Domžalah od 250 do max 350 eur, za tamalčke?

do 460 se najdeuser posted image user posted image

Madonca, najboljš, da službo pustim pa ene tri čmlje poleg svoje pa je.

Edini problem je , da mislim da tega nisem sposobna,nisem tak tip za vzgojiteljico.
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
25.1.2010 13:58:07   
Dudica1

H. pojedla kosilo, jaz jem pico, mafini se pečejo. Če ni življenje lepo. Samo še H. naj zaspi za ene dve urci, pa sem najsrečnejša mama ta trenutek user posted image

tud pr nas bodo mafini...katere pečeš,maš kak dober recept??

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
25.1.2010 14:18:18   
FLASK_A
Lake, hvala. Sem ji kar na maslu popekla pa drobtine zraven. Čisto malo sladkorja čez in je jedla ko nora. Meni so bili sicer čisto brez okusa, ona je pa vse zmazalauser posted image Pa spila deci čaja. Joj, upam da to že lahko jejo. Mislim da ne bi smelo bit nič narobe, a?

Zdej pa spančka v aroma sobici- upam da se ji nosek kej prepucauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
25.1.2010 14:18:41   
FLASK_A

user posted image user posted image

testo za pico sama narediš? Meni nikoli ne uspeuser posted image Za to sem pa tak antitalent. Vedno mi rata testo trdo ko kamen in debelo ko list papirjauser posted image Sem že obupala nad domačo peklo pice...

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 25.1.2010 14:19:55 >

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
25.1.2010 14:23:36   
Dudica1
flaska jaz vedno sama pečem pico in vedno sama naredim testo...preden mi pripelje od kje pico je več kot 1 ura tako da...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
25.1.2010 14:25:00   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

flaska jaz vedno sama pečem pico in vedno sama naredim testo...preden mi pripelje od kje pico je več kot 1 ura tako da...

ja, to itak. Jaz sem pa voljo izgubila ker mi nikoli testo ne rata??!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
25.1.2010 14:25:00   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Lake, hvala. Sem ji kar na maslu popekla pa drobtine zraven. Čisto malo sladkorja čez in je jedla ko nora. Meni so bili sicer čisto brez okusa, ona je pa vse zmazalauser posted image Pa spila deci čaja. Joj, upam da to že lahko jejo. Mislim da ne bi smelo bit nič narobe, a?

Zdej pa spančka v aroma sobici- upam da se ji nosek kej prepucauser posted image

jaz sem pa ugotovila da maj sploh ne mara ali ne more jest takih suhih stvari...tako same makarone ...mislim brez kakšne omake al pa kej ne vem če bi pojedu dol...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
25.1.2010 14:25:59   
Dudica1

aja to pa delam jaz čist po svoje...dam ene 200g moke,mal posolim,pol pa dam malo olja,in mlačno vodo pa kvas in zmešam

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
25.1.2010 14:26:02   
FLASK_A
Dudi, mal vode sem dala še zraven da je bilo bolj 'mokro'. Ful ji je bilo dobrouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
25.1.2010 14:26:41   
FLASK_A

aja to pa delam jaz čist po svoje...dam ene 200g moke,mal posolim,pol pa dam malo olja,in mlačno vodo pa kvas in zmešam

točno pravilno. Men obvezno pade skupuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
25.1.2010 14:28:02   
Dudica1

Dudi, mal vode sem dala še zraven da je bilo bolj 'mokro'. Ful ji je bilo dobrouser posted image

no sej moram čim več takih stvari mu dat pa bomo vidl a mu res ne gre al noče...tud ko mu aštimam kašico ne sme bit pregosta

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
25.1.2010 14:37:04   
šivilja
Mafini so kar čokoladni iz une knjige od učil. Meni so dobri.

Pica pa na žalost ni bila domača in zato posledično zanič. Sem jo kupila v Hoferju - prvič, zadnjič in nikoli več.

Delam pa včasih tudi sama test za pico in je različno - včasih pride pretrdo, včasih predebelo in premehko včasih pa OK. Naredim pa enako kot za kruh - obvezno pa mora biti noter olje.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
25.1.2010 14:44:20   
šivilja
Katmat - da ti takoj povem - moj je dobil en projekt za narest, kar pomeni, da bo delal vse popoldneve in vikende, tako da se bojim, da ne bo nič s feferončkom. Ti raje zdaj rečem ne, da si poiščeš drugo možnost. Mi je zelo žel, ker je ful luškan kostimček in tudi ni težko za narest.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
25.1.2010 14:51:32   
FLASK_A

no sej moram čim več takih stvari mu dat pa bomo vidl a mu res ne gre al noče...tud ko mu aštimam kašico ne sme bit pregosta

user posted image Hehe. Naša pa vse zmaže. Samo da je hrana. Komej jo nafutramuser posted image user posted image

Šivilja- torej ni recepta ki bi vedno uspel. Tudi prav. Bom lepo na dostavi ostala. Tam se jim vsaj nič ne sfiži. Čeprav včasih bi res sama z Jako naredila...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
25.1.2010 14:54:47   
lake
Mi je uspel do trgovine pridt. Ste me tok spravocirale z muffini, da jih bom jst tud pekla.
Testo za pizzo pa vedno delam v kruhomatu, kjer samo not zmečem, pa vse sam nardi.

Sm klela en avto, je parkiral da tud približno nisem mogla z vozičkom mim pridt, in sm mogla čist okol. Sm ga že hotla mal namirno popraskat, pa sm si pol premislna.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
25.1.2010 14:57:19   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Mi je uspel do trgovine pridt. Ste me tok spravocirale z muffini, da jih bom jst tud pekla.
Testo za pizzo pa vedno delam v kruhomatu, kjer samo not zmečem, pa vse sam nardi.

Sm klela en avto, je parkiral da tud približno nisem mogla z vozičkom mim pridt, in sm mogla čist okol. Sm ga že hotla mal namirno popraskat, pa sm si pol premislna.

user posted image jaz takim obvezno vse brisalce dvignem. Sicer ni noben ukrep, ampak meni zadoščauser posted image Če bi ga pa vidla, bi jih pa konkretno slišal!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
25.1.2010 14:57:44   
FLASK_A
Nimam kruhomata. No sej bo tut dostava OKuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
25.1.2010 15:08:46   
Dudica1
men testo vedno uspe...zdej ko mam kruhomat tud tam notr prtakticiram ampak ne vedno...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
25.1.2010 15:12:18   
KatMat
evo pojedli smo....jp smo...koncno enkrat ob primerni uri....zdej je sel moj pa nazaj delat...ok...jaz pa....danes llllllleeeeeeeeennnnnnnnnnaaaaaaaaaa ko ****sa

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
25.1.2010 15:13:52   
majana79
flaska, jaz sem tudi antitalent za testo... mi ni nikol ratalo, pol sem pa dobila en kul recept, pa mi vedno uspe (kadar se jo lotim delat)

prideš enkrat na obisk pa bova probali user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
25.1.2010 15:16:19   
KatMat

točno pravilno. Men obvezno pade skupuser posted image

u skodelco vodo-ene dobre dva deci+pol kocke kvasa+eno jušno zlico cukra....

pustim ene 15-20 min...pol pa v skledo dam 300g moke na sredino vulkancka dve jusni zlici olja in dve kavni zlicki soli ...pol pa ulijem tist kvas in dodam se toliko moke da je mi testo ne lepi vec po prstih...pustim 30 min.....jupi pica!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
25.1.2010 15:16:51   
KatMat

Katmat - da ti takoj povem - moj je dobil en projekt za narest, kar pomeni, da bo delal vse popoldneve in vikende, tako da se bojim, da ne bo nič s feferončkom. Ti raje zdaj rečem ne, da si poiščeš drugo možnost. Mi je zelo žel, ker je ful luškan kostimček in tudi ni težko za narest.
glih danes sem mislila na to,ce si pozabla name...pa nic...pa ne bomo sli v maskareuser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
25.1.2010 15:19:15   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

glih danes sem mislila na to,ce si pozabla name...pa nic...pa ne bomo sli v maskareuser posted image

Ma nisem pozabla, samo dnevi imajo premal ur, pa zvečer ko bi človek kaj delal se hoče naša princeska pestvat, ker drugače ne spi.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
25.1.2010 15:20:28   
KatMat

user posted image user posted image

testo za pico sama narediš? Meni nikoli ne uspeuser posted image Za to sem pa tak antitalent. Vedno mi rata testo trdo ko kamen in debelo ko list papirjauser posted image Sem že obupala nad domačo peklo pice...

ce je pretrdo si dala prevec moke....debelo ko list??? ja pa stran uzem pa se bolj razvlec....pa pa mec po zraku dokler ne bo taprave debeline pol pa poloz čez pladnj za peč pa okol obrezi...

moj recept je glih za moj pladenj tko -toliksen je kot je siroka in globoka pečica

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.