|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2010
24.1.2010 18:34:22   
sarar
živjo punce! kako ste? kako ste preživele nedeljo? mi smo se šli sankat in smo se imeli ful fajn super. user posted image
bostina, a sve se midve pogovarjale za tisto vedeževalko? no, meni je odg.user posted image
in sicer- da vidi na koncu leta (nism zastopla, al bom takrat rodila al zanosila) dva fantka, sam ne dvojčka... in da bo drugi ful naporen... dva fantka pa že mam doma, sem upala, da bo punčko vidlauser posted image . sem kar malo razočarana. sicer sem ji hvaležna, da mi je odgovorila, sam kr ne morm verjet da je prav vidla-moj se že za tretga ne more odločt, kaj da bi šele štiri otroke mela user posted image . a tvoji prjatlci je zadela? sicer je pa teb napovedala, da boš zanosila februarja, bomo videli če bo res. user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 251
24.1.2010 18:56:48   
malajka84
sarar ja  midve sva se pogovarjale...vidiš. če vii dva konec leta..pol bo pr teb tud kmal plusek, če je kej na tem.

ja moji kolegici je uganla ji je pisala on ap še njen tip....pač oba nasplošno on kdaj bo punca zanosla ...ona kdaj bo..pa tk sta ji pisala mesec razlike....pa je kolegic rekla d je že tk noseča..(to je blo novembra, k še sama ni vedla), no njenmu tipu je pa rekla d mu bo julij prinesu hčerkico....tk da....se vse klapa, tud glede spola..kokr ji je do zdej G rekla bo pupika...

Tk da pr njima je zadela vse, če je pa pr nama (sva tud oba pisala) bomo pa tk kmal vidli....je pa rekla spet obema isto..no meni, da bo februarja pozitiven test....mojmu pa d bo oktorba ata...

Zdej pa čakam d vidm...sl je pr kolegic sam trofla.....al je res kej na tem. Jst srčno upam, da je zadela tud  pr men.

Drugače sem pa nedeljo kr u hiši preživela rezala živali iz barvnega papirj ajutri za v vrtec...za male pikece......jutri bomo pa vidli kak bo....:)

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 252
24.1.2010 20:00:27   
sarar
si me kar šokirala... a tok točn je napovedala? zdaj me je pa kar strah user posted image  kaj bom sama proti štirim descem user posted image
al pa ti jaz svojo napoved dam, pa mej ti dva fantka, jaz pa bi sam še enga pluska mela, pa naj bo ta punčka user posted image
joke
me pa res zanima kaj se bo zgodilo
pol si bila pa pridna danesuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 253
24.1.2010 20:09:42   
sarar
kar se pa tebe tiče, pa tudi jaz srčno upam, da je zadela user posted image user posted image user posted image

jaz sem pa še zdaj paf pa kar upam, da se je pri meni zmotila

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 254
24.1.2010 20:45:39   
Anonimen
sarar in bostina: kje pa se da priti do te vedeževalke? Tudi mene firbec matra in bi rada vidla kaj bi mi povedala. user posted image Čeprav v te stvari ne verjamem preveč, ampak če je tvoji kolegici tak točno za oba povedala,... user posted image Nimaš kaj zgubit, ne? user posted image Držim pesti, da se tudi za tebe ni zmotila in boš končno zagledala user posted image . user posted image

LP

K.

(odgovor članu sarar)
  Neposredna povezava do sporočila: 255
24.1.2010 21:01:08   
malajka84
anonimna...par strani nazaj na tej temi maš mail od nje....jst tud ne verjamem...u te stvari, no sej tud kolegica ni pa zdej vrjame..jst pa ..hja mogoč bom pa začela...al pa bo sam potrditev da ne..bomo vidli..kmalu.....še 14 dni tam nekje...delamo pa na tem, da bo zadela:)

nič zdaj pa rokomet gledat pa u postlo..me mal živčki dajejo zarad jutri...eh bo že....šibaaaaaaaaaamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 256
24.1.2010 21:52:22   
sarar
anonimna, mislim da je mejl od tiste vedeževalke na strani 3. upam da tudi tebi pove kako lepo novičkouser posted image . pa sporoči seveda kaj ti bo napisala.
čeprav jaz kar težko verjamem da se bo pri meni uresničilo... kaj pa vem, da bi jaz imela 4 otroke? težko verjetno... bomo videli kaj bo pri bostini februarjauser posted image

bostina, tebi pa srečno jutri pa fajn se igrajte v vrtcu user posted image
nočko

Neposredna povezava do sporočila: 257
24.1.2010 22:50:39   
Anonimen
bostina in sarar - koliko časa pa sta čakale odgovor? jaz sem poslala mail, bomo videli kakšen bo odgovor user posted image
a je to kaj za plačat?
hvala vam
anonimnauser posted image

(odgovor članu sarar)
  Neposredna povezava do sporočila: 258
24.1.2010 23:04:19   
sarar
oj. ne, nični za plačat. jaz sem odg. čakala en teden(dobe teden)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 259
25.1.2010 1:21:26   
BabyKitty
No punce se vam bom pridružila... user posted image sem sicer rekla, da bi ta mesec bol u izi nepričakovala, brez skrbi ipd. ampak sej veste da ne gre to lih tko... vglavnem ne pričakujem 2.2.2010... če rata bo PDP na rojstni dan od mojega najdražjega user posted image drugače pa sem imela dane (6-7 dni po ovulaciji, ovulacija je bla več kot očitna) svetlo rjav izcedek... kaj to pomeni pojma nimam... ponavadi imam rjav izcedek kakšen dan pred M, sedaj pa... tak zoprn napet občutek mam okol jajčnikov... verjetno si spet domišljam... je pa ta mesec prvi mesec odkar jemljem maco in glede na to da ženske pravijo, da naj bi ob maci izcedki izginili... pri meni so pa še hujši... ovulacijske sluzi je bilo dobesedno v potokih, celo malo krvavitvice zraven (rahlo roza izcedek-ga nisem imela nikoli prej), danes pa še tale rjavkast... pojma nimam kaj se dogajauser posted image je pa ubijalsko za živčke user posted image

Držim pesti za vse! BOSTINA zate pa še posebej user posted image ker sva obe v takem mesarskem boju že toliko časa user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 260
25.1.2010 6:19:57   
lidik
ojla punce dobro jutro...ojejej....dva dni me ni tukaj pa vidim toliko novosti, da
sem jih komaj utegnila prebrati......jana_k seveda dobrodošla tudi ta mesec
z nami, čeprav sem upala da pa te le ne bo in da se boš preselila na kakšno drugo
temo kot na februar......

uau bostina BRAVO !!!!!!!!! končno spet na zeznamčku...sej bi se bilo bolj težko
obravati med navijačicami roza, kaj ne?

bostina in sarar kaj je s to vedeževalko? a vse ugotovi ali kaj? in zastonj, samo
pišeš ji ali kako? no to pa moram potem tudi jaz poskusiti če je res tako......

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 261
25.1.2010 6:48:20   
lidik
O super, evo sem našla naslov od vedeževalke in že pisala. Tako da zdaj
nestrpna čakam na odgovor.  user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 262
25.1.2010 8:47:27   
Arwenko
Dobro jutro vsem skupaj. Evo, moj je nadaljeval štrajkanje cel vikend, celo za mene je poskrbel, ampak z delanjem user posted image pa ni bilo nič. user posted image

Ampak pri vsej stvari, zgleda da ovulacije sploh ni bilo. Včeraj mi je temperatura sicer poskočla, ampak danes padla spet nazaj. Pustite me sicer na seznamu, mogoče se je zgodil kak čudež in je ovulacija vseeno bila prejšnji teden, pa pri meni bazalna ne deluje. user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 263
25.1.2010 9:02:24   
lidik
no sej veš kaj pravijo: ko najmanj pričakuješ se zgodi. user posted image
Tak da jaz verjamem da vama je uspelo....kaj pa veš, mogoče
tvoj že ve da vama je v sredo uspelo, pa te zdaj pusti malo na
čakanju  user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 264
25.1.2010 9:11:25   
Arwenko
Bomo vidli user posted image

Sicer pa so škatlice Klomifen-a že v nizkem štartu, mogoče pa nam pol rata kakšne dvojčke pridelat. user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 265
25.1.2010 9:38:34   
lidik
v glavnem kakorkoli jaz držim pesti, da vam kljub temu bolj neslončkastemu vikendu uspe in da ste kaj pridelali že v sredo in da boš kmalu zagledala plusek na testu !!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 266
25.1.2010 12:39:24   
lidik
punce !!!!!!!!!! pa kje ste vse?????????????
meni dolgčas tu v službi, pa bi malo čvekala user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 267
25.1.2010 13:45:19   
Arwenko
No, sva že dve...meni tudi danes ni za delat v službi. user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 268
25.1.2010 14:08:42   
lidik
še imaš dolgo? jaz ravno razmišljam, da bom šla malo prej danes domov, ker imam
še polno opravkov - pa časa bolj malo, ker imam v sredo spet izpit, tako da bi bilo fino če bi se še kaj učial user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 269
25.1.2010 14:09:39   
Anonimen
Punce, sem včeraj poslala vprašnaje vedeževalki in že danes dobila odgovor user posted image
evo:
"Bosta imela druzinico in to zelo lepo in zdravo. Otrok bo zdrav in pravi sonček. Čas zanositve je zelo kmalu če že ni...febuar -marec... Vidim tri otroke." user posted image user posted image user posted image user posted image jeeeeeeeej pa tri oziroma štiri si želim user posted image user posted image
Sem vprašala še za faks:
"ko boste noseči boste toliko zagnani oz imeli veliko energije, da boste naredili še te izpite, ki jih še imate. Vidim, da se boste vpisali še na en faks ali pa nadaljevali študij." user posted image user posted image user posted image
kok se vesela user posted image user posted image ja upam, da bo vse kar je napisala resnično user posted image user posted image pa še res bi se vpisala na eno drugo smer, ali pa delala podiplomca user posted image
zdaj sem pa tak vesela tega odgovora, da bi se kar zjokala user posted image

aja punce.. jaz sem še pri januarkah. čakam še user posted image ali ne user posted image imam pa kar močen občutek, da se vam bom pridružila.. sem že pri januarkah par dni nazaj pisala, da menim, da nebo nič ta mesec z +
berem vas pa kar "redno". se bom razkrila, ko bom vedela, če se selim k vam user posted image

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 270
25.1.2010 14:15:05   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

še imaš dolgo? jaz ravno razmišljam, da bom šla malo prej danes domov, ker imam
še polno opravkov - pa časa bolj malo, ker imam v sredo spet izpit, tako da bi bilo fino če bi se še kaj učial user posted image

Hja, ob treh lahko nekako spičim, morala bi bit pa do 4h, ampak imam še eni 2 uri plusa v dobrem, tako da mogoče lahko izkoristim. Upam, da se bom uspela zvečer na fitnes spravit iz čiste lenobe.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 271
25.1.2010 14:18:45   
lidik
o ti boš še prej pobegnila kot jaz user posted image
no pa veš kaj tolaživa se da sva pač ponedeljkovo razpoloženi
in da nama bo do konca hitro minilo user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 272
25.1.2010 14:21:27   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Punce, sem včeraj poslala vprašnaje vedeževalki in že danes dobila odgovor user posted image
evo:
"Bosta imela druzinico in to zelo lepo in zdravo. Otrok bo zdrav in pravi sonček. Čas zanositve je zelo kmalu če že ni...febuar -marec... Vidim tri otroke." user posted image user posted image user posted image user posted image jeeeeeeeej pa tri oziroma štiri si želim user posted image user posted image
Sem vprašala še za faks:
"ko boste noseči boste toliko zagnani oz imeli veliko energije, da boste naredili še te izpite, ki jih še imate. Vidim, da se boste vpisali še na en faks ali pa nadaljevali študij." user posted image user posted image user posted image
kok se vesela user posted image user posted image ja upam, da bo vse kar je napisala resnično user posted image user posted image pa še res bi se vpisala na eno drugo smer, ali pa delala podiplomca user posted image
zdaj sem pa tak vesela tega odgovora, da bi se kar zjokala user posted image

aja punce.. jaz sem še pri januarkah. čakam še user posted image ali ne user posted image imam pa kar močen občutek, da se vam bom pridružila.. sem že pri januarkah par dni nazaj pisala, da menim, da nebo nič ta mesec z +
berem vas pa kar "redno". se bom razkrila, ko bom vedela, če se selim k vam user posted image

o anonimna, evo sem morala tudi jaz hitro pogledati če sem že tudi jaz dobila kakšen odgovor. In ne boste verjele mi je že odgovorila. In sicer glede na njene napovedi bom še verjetno kar nekaj časa se selila iz meseca v mesec, ker bi naj bilo šele maja uspešno....no bomo videli - pustimo se presenetiti... sem se pa zdaj ko berem tvoj odgovor spomnila, da jaz bi jo tudi lahko vprašala za število koliko jih bo, ker si tudi midva želiva malo večje družinice in sicer tam nekje pri štiri bi se ustavila. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 273
25.1.2010 14:24:04   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

o ti boš še prej pobegnila kot jaz user posted image
no pa veš kaj tolaživa se da sva pač ponedeljkovo razpoloženi
in da nama bo do konca hitro minilo user posted image

Ja, samo jaz rabim tak 45 minut sigurno, da do Celja pridem ob tej uri. Kdaj pa ti pobegneš?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 274
25.1.2010 14:33:25   
lidik
ja poskusila bom pobegnit tam nekje petnajst čez tri
bomi videli če bo uspelo user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?