Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 22.1.2010 19:27:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dan! Nisem rabla po pregledu v službo, jej! evo sem doma, pa se spravljam likat cotike za bejbija...pa me jana moti z justovimi izdelki hvala jana, aja, tole je hec...je fjan prebirat... drugače pa... sma mela Uz...pikec ma 2 kilci, vse ok, štima, odprto je pa isto kot je blo, ni nič govorl še v kakih merskih enotah... pravi da sem pridna in kr tako naprej pa bom na rok rodila ko bi le... sem pa napotnico za P že dobila... super da je vse ok z malim, sej zdej bo pa res že kmal marec. a ime že mate? Ja, luka bo! iiiiiiiiiiiiiiiiiiii tud naš bo Luka!!!! moja prijateljica, ki ma 6.3. PDP bo mela tud LUKA ,jih pa bo Gaja spi, jest grem mal na zrak pol pa še Taja zrihtat pa spat
< Sporočilo je popravil nina7 -- 22.1.2010 19:28:23 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 22.1.2010 19:35:26
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 dan no pa se še jest mal javim po dolgem času.me ni nč doma tko, da ni časa za rr. Taj noče nč spat , ko sva notr, tud zdej je v naročju, drugač se sam dere,tko, da tud ko sm doma neki ne morm na rr. Drugač greva pa skor vsak dan okol devetih v dolino pa se mal sprehajava pa to, v vozičku skoz spi, pol greva do mame da ga previjem pa da poje pol pa spet vn.ob pol treh greva pa po Gajo v vrtec,pol je pa itak kmal večer pa sm ob devetih že v pojstli, me kr zmanjka. no še dobr da ponoč spimo gaja je mela 18.1 posv. za seznam 82 cm,11510g,OG 47,5 Za merce , nočno spanje pa je zlata vredno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 23.1.2010 11:29:28
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jutro! Dns sm spala bl tko, tko....Vid je spal ok, sam ful je kašljal po noč pa nosk je mel zamašen, k sm mu hotla očistit pa mi ni pustil. Pr nas je zunaj ful mrzlo...na hribu smučajo..lep pogled. Sam sončka ni,ni . Sm se javla da dns pa ju3 jst kuham kosilo, k sm splanirala kaj bo. Samo fino bomo papali . Kje pa ste ostale?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 23.1.2010 11:29:30
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dan! Nisem rabla po pregledu v službo, jej! evo sem doma, pa se spravljam likat cotike za bejbija...pa me jana moti z justovimi izdelki hvala jana, aja, tole je hec...je fjan prebirat... drugače pa... sma mela Uz...pikec ma 2 kilci, vse ok, štima, odprto je pa isto kot je blo, ni nič govorl še v kakih merskih enotah... pravi da sem pridna in kr tako naprej pa bom na rok rodila ko bi le... sem pa napotnico za P že dobila... super da je vse ok z malim, sej zdej bo pa res že kmal marec. a ime že mate? Ja, luka bo! iiiiiiiiiiiiiiiiiiii tud naš bo Luka!!!! moja prijateljica, ki ma 6.3. PDP bo mela tud LUKA ,jih pa bo Gaja spi, jest grem mal na zrak pol pa še Taja zrihtat pa spat Uf...bo pa Lukov veliko. Pr nas je od mojga bratranc Luka in še soseda mam. Jst mam neki zbrano za in za , sam bomo vidl pol kaj bo, pa če se bo moj strinjal.
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 23.1.2010 11:30:33 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 23.1.2010 16:12:52
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dan! Nisem rabla po pregledu v službo, jej! evo sem doma, pa se spravljam likat cotike za bejbija...pa me jana moti z justovimi izdelki hvala jana, aja, tole je hec...je fjan prebirat... drugače pa... sma mela Uz...pikec ma 2 kilci, vse ok, štima, odprto je pa isto kot je blo, ni nič govorl še v kakih merskih enotah... pravi da sem pridna in kr tako naprej pa bom na rok rodila ko bi le... sem pa napotnico za P že dobila... super da je vse ok z malim, sej zdej bo pa res že kmal marec. a ime že mate? Ja, luka bo! iiiiiiiiiiiiiiiiiiii tud naš bo Luka!!!! moja prijateljica, ki ma 6.3. PDP bo mela tud LUKA ,jih pa bo Gaja spi, jest grem mal na zrak pol pa še Taja zrihtat pa spat Uf...bo pa Lukov veliko. Pr nas je od mojga bratranc Luka in še soseda mam. Jst mam neki zbrano za fantka in za punčko , sam bomo vidl pol kaj bo, pa če se bo moj strinjal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.1.2010 9:32:53
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jutro! Ja madonca, kaj pa je da ni nobene blo na čevek sm gor? Pr nas je ok, razn kar še kašljamo, kašljamo....vreme je
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.1.2010 10:40:47
|
|
|
|
jana81
|
jutro, no zdej je že dan SG pa vikend je pa vse izležavajo.. Mi gremo danes spet na kosilo k babici,kot je nam fajn,ko ni treba kuhat ..sem prav vesela, da imam tak fajne babice-obe!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.1.2010 13:22:25
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jutro, no zdej je že dan SG pa vikend je pa vse izležavajo.. Mi gremo danes spet na kosilo k babici,kot je nam fajn,ko ni treba kuhat ..sem prav vesela, da imam tak fajne babice-obe! Ja verjetn bo to ja. Jst mam to srečo, da večinoma skuhajo od mojga mami al pa njegova babica. Sej tud jst skuham kaj sam k sm dop. v službi kuha babica med vikendi pa al tašča al gremo k mojim na kosilo (nedeljo)al pa jst (bl poredko).
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.1.2010 20:24:12
|
|
|
|
suzy85
|
nia smo dobli paket! še enkrat hvala!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 25.1.2010 8:07:48
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jutro, no zdej je že dan SG pa vikend je pa vse izležavajo.. Mi gremo danes spet na kosilo k babici,kot je nam fajn,ko ni treba kuhat ..sem prav vesela, da imam tak fajne babice-obe! Ja verjetn bo to ja. Jst mam to srečo, da večinoma skuhajo od mojga mami al pa njegova babica. Sej tud jst skuham kaj sam k sm dop. v službi kuha babica med vikendi pa al tašča al gremo k mojim na kosilo (nedeljo)al pa jst (bl poredko). jst pa med tednom skor vsak dan kuhat in mi pol za vikend kr paše če lahk kam gremo..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 25.1.2010 8:09:17
|
|
|
|
jana81
|
drgač pa dobro jutro Groooozna noč...Nejc je včeraj v celem dnevu spal 15 minut, in zvečer zaspal šele mal pred 21h.. ampak se je pa potem ponoči ene 3x prebudil.. Posledično sem cela zlamana, križ me ubija.. In za povrh imam še gužvo na šihtu, tako da ko kavico spijem, gasa workat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 25.1.2010 8:54:41
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Aha, berem, da so sami Lukati v igri Čmrlika, super, da je v redu Srčekgirll, za Vidka, da neha kašljat. jana81, zate. Aja, a mi lahko zaupaš še ceno Justove esence za kopel z materino dušico? nina7, a takole ti zmrzuješ? No, vsaj ponoči spi, si vsaj malo odpočiješ Pozdravčki še vsem ostalim Kako ste, punce?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 25.1.2010 9:13:37
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro dobro jutro tudi tebi jana81, zate. Aja, a mi lahko zaupaš še ceno Justove esence za kopel z materino dušico? esenca je 26,30..imaš jo pa za fuul dolgo.. jst jo imam že od lani od oktobra,pa sem jo porabla 1/8 ..pa 1x-2x na teden delam Nejcu kopel, zase imam pa ameriški slamnik. Pozdravčki še vsem ostalim Kako ste, punce? razen tega da me vse boli, sem vredu. Popoldan ti pošljem mail..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 25.1.2010 9:15:24
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro dobro jutro tudi tebi jana81, zate. Aja, a mi lahko zaupaš še ceno Justove esence za kopel z materino dušico? esenca je 26,30..imaš jo pa za fuul dolgo.. jst jo imam že od lani od oktobra,pa sem jo porabla 1/8 ..pa 1x-2x na teden delam Nejcu kopel, zase imam pa ameriški slamnik. Pozdravčki še vsem ostalim Kako ste, punce? razen tega da me vse boli, sem vredu. Popoldan ti pošljem mail.. Ja, imaš jo ful za dolgo, če je ne razbiješ... Bom najprej mami prosila, da mi da malo svoje, ona jo dejansko le vsake kvatre 1x uporabi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 25.1.2010 9:21:43
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro dobro jutro tudi tebi jana81, zate. Aja, a mi lahko zaupaš še ceno Justove esence za kopel z materino dušico? esenca je 26,30..imaš jo pa za fuul dolgo.. jst jo imam že od lani od oktobra,pa sem jo porabla 1/8 ..pa 1x-2x na teden delam Nejcu kopel, zase imam pa ameriški slamnik. Pozdravčki še vsem ostalim Kako ste, punce? razen tega da me vse boli, sem vredu. Popoldan ti pošljem mail.. Ja, imaš jo ful za dolgo, če je ne razbiješ... Bom najprej mami prosila, da mi da malo svoje, ona jo dejansko le vsake kvatre 1x uporabi. ojej.. ti je pa morala res čudno pasti..pr nas jo je že Nejc ene parkrat zbil iz poličke, pa je padla v banjo in tudi na tla na ploščice, pa se ni razbila.. Ja sej če jo ima še mami je pa itak najboljše da jo skup porabita.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 25.1.2010 9:26:12
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro dobro jutro tudi tebi jana81, zate. Aja, a mi lahko zaupaš še ceno Justove esence za kopel z materino dušico? esenca je 26,30..imaš jo pa za fuul dolgo.. jst jo imam že od lani od oktobra,pa sem jo porabla 1/8 ..pa 1x-2x na teden delam Nejcu kopel, zase imam pa ameriški slamnik. Pozdravčki še vsem ostalim Kako ste, punce? razen tega da me vse boli, sem vredu. Popoldan ti pošljem mail.. Ja, imaš jo ful za dolgo, če je ne razbiješ... Bom najprej mami prosila, da mi da malo svoje, ona jo dejansko le vsake kvatre 1x uporabi. ojej.. ti je pa morala res čudno pasti..pr nas jo je že Nejc ene parkrat zbil iz poličke, pa je padla v banjo in tudi na tla na ploščice, pa se ni razbila.. Ja sej če jo ima še mami je pa itak najboljše da jo skup porabita. Padla mi je s poličke cca. meter in pol nad tlemi na ploščice in se razbila na take tini mini steklene drobce, da sem celo uro porabila za sanacijo stanja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 25.1.2010 9:30:50
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro dobro jutro tudi tebi jana81, zate. Aja, a mi lahko zaupaš še ceno Justove esence za kopel z materino dušico? esenca je 26,30..imaš jo pa za fuul dolgo.. jst jo imam že od lani od oktobra,pa sem jo porabla 1/8 ..pa 1x-2x na teden delam Nejcu kopel, zase imam pa ameriški slamnik. Pozdravčki še vsem ostalim Kako ste, punce? razen tega da me vse boli, sem vredu. Popoldan ti pošljem mail.. Ja, imaš jo ful za dolgo, če je ne razbiješ... Bom najprej mami prosila, da mi da malo svoje, ona jo dejansko le vsake kvatre 1x uporabi. ojej.. ti je pa morala res čudno pasti..pr nas jo je že Nejc ene parkrat zbil iz poličke, pa je padla v banjo in tudi na tla na ploščice, pa se ni razbila.. Ja sej če jo ima še mami je pa itak najboljše da jo skup porabita. Padla mi je s poličke cca. meter in pol nad tlemi na ploščice in se razbila na take tini mini steklene drobce, da sem celo uro porabila za sanacijo stanja ojej ...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 25.1.2010 9:37:45
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dan! Nisem rabla po pregledu v službo, jej! evo sem doma, pa se spravljam likat cotike za bejbija...pa me jana moti z justovimi izdelki hvala jana, aja, tole je hec...je fjan prebirat... drugače pa... sma mela Uz...pikec ma 2 kilci, vse ok, štima, odprto je pa isto kot je blo, ni nič govorl še v kakih merskih enotah... pravi da sem pridna in kr tako naprej pa bom na rok rodila ko bi le... sem pa napotnico za P že dobila... super da je vse ok z malim, sej zdej bo pa res že kmal marec. a ime že mate? Ja, luka bo! iiiiiiiiiiiiiiiiiiii tud naš bo Luka!!!! Res? midva sva sicer prvo hotla nekaj spreminjat, sma se odkar sva skupaj vedno pogovarjala o luki in taji... zdaj ma moja sestrična v srbiji lukeja, pa okrog naju jih je polno,ampak sma pol rekla, če je tak blo mišljeno in prvo izbrano že pred leti, in je taja tudi ostala taja potem bo luka tud luka
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 25.1.2010 9:37:50
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jutro, no zdej je že dan SG pa vikend je pa vse izležavajo.. Mi gremo danes spet na kosilo k babici,kot je nam fajn,ko ni treba kuhat ..sem prav vesela, da imam tak fajne babice-obe! mi smo tudi kosilali pri mojih starših...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 25.1.2010 11:50:30
|
|
|
|
nia5
|
Dober dan Pikica aja, tako da imam malo računalnik zase , a ne za dolgo. Sem šla v Lidl po zaščitno ograjico za stopnice, pa mislite da so jih še imeli , vedno ista pesem, zgleda da bom mogla res naslednjič ob osmih pred vrati stat, če bom hotela kaj imet. Resnično ne razumem zakaj takih stvari ne naročijo več, če jim pa vedno, ampak vedno po dobri uri zmanjka Drugače smo zdravi, Nia po zaslugi Tea Tree skoraj da nima več suhe kože, le na določenih mestih se še čuti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 25.1.2010 11:51:49
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro dobro jutro tudi tebi jana81, zate. Aja, a mi lahko zaupaš še ceno Justove esence za kopel z materino dušico? esenca je 26,30..imaš jo pa za fuul dolgo.. jst jo imam že od lani od oktobra,pa sem jo porabla 1/8 ..pa 1x-2x na teden delam Nejcu kopel, zase imam pa ameriški slamnik. Pozdravčki še vsem ostalim Kako ste, punce? razen tega da me vse boli, sem vredu. Popoldan ti pošljem mail.. Ja, imaš jo ful za dolgo, če je ne razbiješ... Bom najprej mami prosila, da mi da malo svoje, ona jo dejansko le vsake kvatre 1x uporabi. ojej.. ti je pa morala res čudno pasti..pr nas jo je že Nejc ene parkrat zbil iz poličke, pa je padla v banjo in tudi na tla na ploščice, pa se ni razbila.. Ja sej če jo ima še mami je pa itak najboljše da jo skup porabita. Padla mi je s poličke cca. meter in pol nad tlemi na ploščice in se razbila na take tini mini steklene drobce, da sem celo uro porabila za sanacijo stanja ojej ... Res dolgo zdržijo ta olja, jaz imam olje31 že sto let
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 25.1.2010 11:52:46
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 nia smo dobli paket! še enkrat hvala! Upam, da bo vredu, pa ni za kaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 25.1.2010 11:54:21
|
|
|
|
jana81
|
nia5 a vi tam v vašem koncu precej poznate just ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 25.1.2010 11:55:22
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jutro! Mi2 z vidkom sva doma...včeraj je mel mal vročine pa kašlja še vedno, pa je kr doma ostal. Da se ma bl pocajta. Pa drgač, kako ste ostale in vaši otročki? Vsem kateri potrbujete
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 25.1.2010 12:44:59
|
|
|
|
tilči
|
Dober dan! Danes sem imela G in je z mano vse ok .Operacija ni potrebna,vsaj še dolgo ne,vaje pa itak avtomatično že skoz delam.Le z otroci smo pa zaključili Pri nas smo vsi bolni.Tilen je danes za povrhu dobil vročino ,če jo bo popoldne še imel,greva jutri k P. Nejc je v soboto 1x imel vročino,včeraj 1x mrzlico,danes je zaenkrat ok.Naj tako tudi ostane. Midva z sva pa tudi prehlajena
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?