|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
25.1.2010 11:29:34   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sem hotla posodo iz stroja zložit pa ugotovim da sem pozabila stroj vklopituser posted image No sem pa vsaj iz pralnega stroja obesla dekeuser posted image Nejc je pri babici, Žiga je povsoduser posted image user posted image user posted image Mene pa likalnik vabi da nadaljujeva kjer sva včerej ostalauser posted image

Mene tudi...včeraj sva imela kratko srečanje...je Maj prišel k meni in me tok cajt vlekel za hlače, da sem obupala, ni hotel k nobenemu drugemu.....sej sem pol ta velko prosila, če lahk še mal potegne kako majco...pa je bila čist zaposlena...je na FB-ju živalce urejala....mislim...sam je bla nedelja, pa nism hotla čist vn padtuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
25.1.2010 11:31:45   
Urša08
Žiga je ob 11 omagal. Sem mislila da bo danes do 12 zdržal ker smo do 8 spali, pa ne, on očitno res rabi dvojno dozo spanja čez dan, pa nej jo ma.user posted image Kosilo se že kuha, bodo dons kr zreščki v zelenjavni omakici s tamarjem in krompirček - mata oba ful rada, men je pa tud dobr in smo vsi happy.

user posted image Eno vprašanje mam pa dejte mi odkrtito odgovort kako bi se ve odločile. Nejcu sem za prvi rojstni dan tortico naročila, Žigu sem jo pa mislila sama narest (metuljčka al pa okroglo pa gor medvedka) samo zdej me pa kr mal zvija če delam razliko med njima in bi jo mogla tud Žigu naročit za prvi roj. dan? Dejte mal svoja mnenja povedat. Hvala vamuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
25.1.2010 11:33:26   
Čebel@

user posted image Eno vprašanje mam pa dejte mi odkrtito odgovort kako bi se ve odločile. Nejcu sem za prvi rojstni dan tortico naročila, Žigu sem jo pa mislila sama narest (metuljčka al pa okroglo pa gor medvedka) samo zdej me pa kr mal zvija če delam razliko med njima in bi jo mogla tud Žigu naročit za prvi roj. dan? Dejte mal svoja mnenja povedat. Hvala vamuser posted image

glede na to,da ti je nejčeva sper izpadla,bi jo jaz na tvojem mestu naredila sama....tukaj res ne vidim,da bi delala razlike,važno je,da oba dobita tortico

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
25.1.2010 11:34:07   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

samo še 19 dni do službeuser posted image user posted image user posted image

samo še 5 dni do službe user posted image

za obe....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , no, ko bom imela jz poln kufer bit doma in ritke pedenat, pa lahk za kak dan zamenjamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

če bi moj kaj boljš zaslužil,bi tudi jaz doma ostala,tko si pa ne morva privoščit zidat hišo z eno plačouser posted image

ja, čist razumljiv...mah, sej tud pri nas ni zmer rožnato stanje, pa še tok enih papirjev za pošlihtat, da se mi včas zvečer že ne da več...sam kr se mulčkov tiče je ok...pa tud nama nebi sfolgal, da bi moj imel sp, jaz pa službo..k nikol ne veš kak bo delavnik...mojga pa itak cel dan ni, sej vmes ene parkat domov priteče, na malco, pa na sekret, pa da orodje zamenja...sam drugega pa med tednom...nič, razen nedelja je bol družinska...v glavnem bi težko imela 4 mulčke,pa da ne bi blo kake mame za pomoč....tega pa ni...moji predaleč, njegovi, pa so nama povedal ko sva rodila Saško, da ne bodo otrok pazili sploh...ker so svoje že skoz dal....sej nekak razumljivo, sam tud mal sebičnouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
25.1.2010 11:35:18   
sjmm

glede na to,da ti je nejčeva sper izpadla,bi jo jaz na tvojem mestu naredila sama....tukaj res ne vidim,da bi delala razlike,važno je,da oba dobita tortico

jz sploh ne bi razmišlala, tvoja je bla k iz štacune, po vrhu vsega pa domača in točno veš, kaj not daš...tko da zame je to prej + kot -user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
25.1.2010 11:36:36   
sjmm
grem mal sušilca spraznit.........

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
25.1.2010 11:36:57   
Urša08
čebel@ hvala za mnenje, si me potolažila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm jao a veš da sploh ne zastopim babic pa dedkov k tko rečejouser posted image Mam očitno srečo in oboji naravnost obožujejo oba in jih radi počuvajo sami od sebe. Ti pa verjamem da bi težko sfolgal če bi še ti delala, pa brez pomoči

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
25.1.2010 11:39:05   
Urša08
Sjmm ja sej men je tud to všeč, ker po okusu so mi domače ta boljše, poleg tega pa rada pečem in mi je to kr ena relaksacija, zraven mam pa še družbo - tole mojo prijateljco in mave en mini " babji žur" cel kup smeha in veseljauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
   [Brisano sporočilo]
25.1.2010 11:43:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 2759
25.1.2010 11:45:52   
Urša08
Kolumbo kok si lepo napisala user posted image user posted image user posted image user posted image si čist zadela kaj me mori user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako sta tvojedva?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
25.1.2010 11:56:51   
Urša08
Kolumbo kako ste se pa vi odločili glede praznovanja? Pa tortica - si najdla vlakca tomažka al je zdej bolj aktualna strela?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
25.1.2010 12:02:33   
Urša08
Spet nobene niuser posted image No jaz sem si en kapučin nardila, kuhna je pospravljena, kosilo se kuha. Če ostane kej časa grem pa še tist kupček polikat da sem rešena. Žiga še spi, Nejc je še vedno dol pri babi tko da mam višek časauser posted image user posted image user posted image user posted image pa nobene za čvekat

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
25.1.2010 12:03:53   
sjmm

Spet nobene niuser posted image No jaz sem si en kapučin nardila, kuhna je pospravljena, kosilo se kuha. Če ostane kej časa grem pa še tist kupček polikat da sem rešena. Žiga še spi, Nejc je še vedno dol pri babi tko da mam višek časauser posted image user posted image user posted image user posted image pa nobene za čvekat

kuku

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
25.1.2010 12:04:45   
sjmm
urša...sem brala....boste imeli fajn kosilo....to pa še nism poskusila...zelenjavo+tamar....a ga čist na konc dodaš???

< Sporočilo je popravil sjmm -- 25.1.2010 12:05:19 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
25.1.2010 12:06:39   
Urša08
Sjmm ja ko zelenjavco s paličnim zmiksam potem še Tamar dodam (ta navaden) , aha pa zelenjavca je mal začinjena , ponavadi mamo zraven rezance, danes bo pire je pa itak tok tega da bomo jutri pa z rezanci jedliuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
25.1.2010 12:07:33   
sjmm
mi bomo pa dans kr ričetovo juhico...Maj jo ima zelllooo rad, tko, da upam, da bo padla na plodna tla, zravn pa mali kruhki...kot polžki z paradižnikovim nadevom...ful fajn pašejo k kaki enolončnici

drugač pa morava dans nujno po sadje in zelenjavo, čeprav je jutri šoping dej, sam ve že čez vikend vsega zmanjkal...user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
25.1.2010 12:08:35   
sjmm

Sjmm ja ko zelenjavco s paličnim zmiksam potem še Tamar dodam (ta navaden) , aha pa zelenjavca je mal začinjena , ponavadi mamo zraven rezance, danes bo pire je pa itak tok tega da bomo jutri pa z rezanci jedliuser posted image

aha, bom memorizirala...sej jz tud včas kak trikotni sirček not vmešam, sam bom še s tatarčkom probala, da bo mal drgačuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
25.1.2010 12:09:36   
Urša08
Sjmm a kdaj kak cvetačni narastek delaš? A se da še s kako drugo zelenjavco? Jaz mam take stvari ful rada pa bi kej novga probalauser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
25.1.2010 12:12:29   
sjmm

Sjmm a kdaj kak cvetačni narastek delaš? A se da še s kako drugo zelenjavco? Jaz mam take stvari ful rada pa bi kej novga probalauser posted image

ja skupaj s korenjem, brokolijem in krompirjem

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
   [Brisano sporočilo]
25.1.2010 12:15:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 2770
25.1.2010 12:16:23   
Urša08

A kot kaka musaka, delaš v plasteh pa mal bešamela al kako? Ker cvetačni narstek jaz tko nardim da dam cvetačo na 3/4 skuhat potem jo pa v pekač zložim, polijem z bešamelom, pa mal sirčka povrh in v pečico zraven mamo pa v koščkih krompir.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
25.1.2010 12:17:24   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Urša tamaledva sta kr ok, zdele kuham špinačo in krompir, pol pa upam da bosta mal spala da še kej pospravim.

mi smo tud včeri špinačiral, sam mali Popaj je bil bol na juhci...žal...ostalo je pojedel k mali tiček...edin riba mu je pa kr šla

no, važn, da gre na bolje, a ne......tvoja dva sta tud v zadnjem času kr nekajkrat kašljala, a ne??

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 2772
25.1.2010 12:17:27   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Urša tamaledva sta kr ok, zdele kuham špinačo in krompir, pol pa upam da bosta mal spala da še kej pospravim.

Kolumbo najbrž je Maju antibiotik zagrabu, Rok je pa mogoče le prehlajen , mah upam da se čim prej pozdravite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A si vidla sem ti ZS poslalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2773
25.1.2010 12:19:54   
sjmm

A kot kaka musaka, delaš v plasteh pa mal bešamela al kako? Ker cvetačni narstek jaz tko nardim da dam cvetačo na 3/4 skuhat potem jo pa v pekač zložim, polijem z bešamelom, pa mal sirčka povrh in v pečico zraven mamo pa v koščkih krompir.

jz vso zelenjavo skuham nad soparo, tud kose krompirja, pol stresem v stekleno skledo, namazano, polijem s kislo smetano+2 jajčka, pošujem s peteršiljem in naribanim sirom...pol pa pečt...vse na nekak približno v enakih kosih...pol pa sam preložim...zravn pa kai polpetki al pa hrenovke...pri nas pač vegi

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
25.1.2010 12:28:42   
sjmm
ej, urša...si me mal spomnila na tole gratinirani zelenjavco...je že dolg k sem jo nardilauser posted image user posted image

ma, pri nas je tko...vsi radi jemo približno enake stvari...razn Jana, dobr Majčka je zaenkrat še težko štet, sam sej kr proba vse...naš Jan je pa čist ena čudna mešanca....nikol ni maral mesnih jedi, zelenjava je tud tko tko...mi ful obožujemo kake tele zelenjavne zloženke....on kr umira zravn, pa radi imamo pražen krompir za včasih, Saša in Miha ga obožujeta...Jan skor bruha, pa sladkega dušenega zelja ne mara, pa bučke pogojno, pa melancane...sploh ne...tko, da je ful težko ..on bi sam kake njokce, knedlčke, kruhove cmoke...vse k je kr mal več cajta treba za nardit, mi bi rižoto..je kr dost hitra, pa še mali jo ima rad....on neneee...pol se pa z ovsenimi kosmiči in korn fleksom nabuta, pa liter mleka zravn...sam jz bi rada, da tud sadje in zelenjvo uživa...solate tud sam on ne mara, pa krompirjeve solate, pa makarončkove tud ne, pa tko lepo paše h kakim ribicam...pol sem pa kr mal omejena...sam moj pravi naj skuham, pa bo mal probal...al pa kr od mize....sam jz to ne morm...fant le raste...no, dans bo ful po njegovem okusu...sploh kruhkiuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?