Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: madela IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko madela, pa naj si sam zbere kam bo hodil in tja naj pol hodi, pa ne pustit, da kr tak obupa. Pri kolegici moji je recimo pravilo, da tisto kar se odločijo, mora vstrajat vsaj 1 šolsko leto in tamali vejo, da tak pač je in s tem se tudi neke kontinuitete in vstrajanja naučijo. Saj si je recimo plesne sam izbral,ampak meni srce ne da,da bi vztrajala,da hodi,če joka že med potjo in potem še tam. To nima res nobenega smisla. Kerensa,super za tvoja otroka Hja, pomoje pa ga ima. Da ne dobiš na koncu take mevže kot je bil moj mož, ko ga starši tega nikoli niso naučili, pol pa je pri 27 na vso silo, z glavo skozi zid htel v vojsko, pa po enem tednu pustit, kot mali otrok, da sem ga morala jat vzgajat po sistemu, če se je za to odločil mora vstrajat. Mene so to starši pač naučili in to, da imaš mehko srce njemu kasneje ne bo izkoristilo. A bo kasneje vsako službo pustil, ker se mu čez 3 mesece ne bo dalo več, bo pustil šolo, ker se mu ne bo dalo več, bo za vsako malenkost z vsem prekinil, zato ker mu mama ni nikoli povedala, da je včasih treba vstrajat, četudi ni vse rožnasto in super-truper tako kot smo si zamišljali. Vidim pač pri svojem možu, da tega nikoli ni dobil in mu je bilo hudo zdaj pri tej starosti. In vem, da mi bo na koncu hvaležen, oziroma se je pomiril in je veliko boljše. Pa to zdaj ne mislim, da je treba vse trpet na tem svetu, ampak pri takioh stvareh, pa se da dopovedat, če se je odločil, naj vstraja, do konca tečaja/šolskega leta, naprej mu ni treba, ampak to kar je začel pa je treba končat.
|