|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mRRhe 2010
25.1.2010 9:38:16   
Kerensa*
Zdi se mi skoraj nemogoče, da Cerknica ne bi imela enega nogometnega kluba za otroke. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 701
25.1.2010 9:39:23   
Anonimen
ja saj v cerknici je...samo mi smo 18 km od cerknicauser posted image

evo komone:

http://www.kimono.si/?page=univerzalen_kimono_kinza

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 702
25.1.2010 9:41:49   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute
ja saj v cerknici je...samo mi smo 18 km od cerknicauser posted image

To je sicer samo 10-15 minut vožnje po tisti cesti v eno smer, ampak če trening traja 1 uro, potem se ti vmes ne splača iti domov, če traja pa uro in pol ali dve uri in to tudi vsaj 3x na teden, kakor pri nas, potem pa več daš za bencin, kakor pa za samo vadnino.
Ja, na logistično zelo nerodni lokaciji živiš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 703
25.1.2010 9:43:18   
noranate
No, ker imamo pr nas dekleta, imamo vsakodnevne treninge pred ogledalom in v preoblačenju. Članarina je nekajkrat mesečno obisk DM-ja in vsak teden flaša detergenta in mehčalcauser posted image .Drgač pa muzika, ples, trenirano pa v skakanju čez ovire (beri mamino živčevje)user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 704
25.1.2010 9:43:22   
Anonimen
Ja, na logistično zelo nerodni lokaciji živiš.

pa ne samo logisticnouser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 705
25.1.2010 9:48:18   
Kerensa*
Ker je g. Mož fizično popolnoma neaktiven (višek rekreacije je zanj premikanje enega prsta na računalniški miški), sem pa še zase našla nekaj:

http://www.napovednik.com/dogodek111559_japonska_joga

Grem 02.02. pogledat, če je to zame (sem si izborila 1. obisk brezplačno), drugače pa res na fitness, da ne zakrknem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 706
25.1.2010 9:52:21   
noranate
Aha Kerensa, to bi blo neki zame. Moram preverit zdravstveno zavarovanjeuser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 707
25.1.2010 9:53:45   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: noranate
Moram preverit zdravstveno zavarovanjeuser posted image

Ja, jaz ga grem ravno danes podaljšat. Moram biti zavarovana kot občanka, ker me izvenzakonski partner ne more zavarovati po sebi, ker nimava istega naslova stalnega bivališča. Notarsko overjeno potrdilo o izvenzakonski skupnosti jih sploh ne zanima. Tudi prav, naj pa oni plačujejo zame, če hočejo.

Joj, koliko je že ura... evo, enega še pokadim, pa grem. Uradne ure so do 12-ih.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 708
25.1.2010 9:57:55   
Arwenko
Joj, jaz sem pa danes tak brez delovne volje, kr nič se mi ne da...user posted image
Zdaj pa sedi tu v službi 8 ur, punce dajte kaj povedat še no...ne vse pobegnit. user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 709
25.1.2010 9:58:31   
noranate
Jaz grem pa dans položnice plačat user posted image , pa večji nakup za kuhinjske omarice napolnit moram naredituser posted image .

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 710
25.1.2010 10:00:11   
Kerensa*
Jaz žal moram malo uiti, drugače bom brez zdravstvenega zavarovanja, pa priporočeno pošto bodo vrnili pošiljatelju, pa odločbo o IDSP moram it' iskat (me prav zanima, ali so mi jo odobrili ali ne, ker sem jo čisto za hec oddala, zaradi neke decembrske teme na Čveku), pa na sodišče moram it' preverit', kaj je z mojim bankrotom... ah, in vse to v cca. uri in pol. To bo čudež.

Šibam, pa sporočim, kako in kaj, ko pridem nazaj.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 711
25.1.2010 10:01:04   
noranate
Arwenko, pa kaj naj ti povem. Da s strahom user posted image pričakujem prihod mojih vojakinj iz šole, ko bodo doma odprle novo fronto, kot ponavadi. Potem se bom ubadala z nalogami, popoldan je tud verouk, moram še skuhat, sicer juhca vre, kaj druzga bo, pa še meditiramuser posted image . Bi morala kakšno generalko udarit, pa se mi danes še rt na sekret odnest ne da, kaj šele da bi pucalauser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 712
25.1.2010 10:13:38   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

madela, pa naj si sam zbere kam bo hodil in tja naj pol hodi, pa ne pustit, da kr tak obupa. Pri kolegici moji je recimo pravilo, da tisto kar se odločijo, mora vstrajat vsaj 1 šolsko leto in tamali vejo, da tak pač je in s tem se tudi neke kontinuitete in vstrajanja naučijo. 

Saj si je recimo plesne sam izbral,ampak meni srce ne da,da bi vztrajala,da hodi,če joka že med potjo in potem še tam. To nima res nobenega smisla.

Kerensa,super za tvoja otroka user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 713
25.1.2010 10:14:36   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: madela

Kerensa,pa jemljejo take male na karate? Jaz bi tud rada moja dva mala nekam vpisala,pa nimam ideje user posted image

moja dva bota po vsej verjetnosti hodila na judo (od 3. let naprej), po stricu user posted image user posted image , ali pa na "tekvando", ga bom kr sosedi poturla, ko jih trenirauser posted image

drugače pa dobro jutro

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 714
25.1.2010 10:15:15   
Arwenko
Joj, jaz bi rajši danes doma kaj delala, kot pa da tukaj sedim v pisarni, res nimam nobene volje...user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 715
25.1.2010 10:18:14   
barika

ja, pas polagajo  ja...
kimone so pa okoli 25€.
(najcenejse variante)

tole je pa pocen user posted image
jaz sem gledala za brata tule ... www.budoshop.si , pa me je skor kap, kolk mami zdeva € za eno, s tem, da rabi vsaj 2 + 1 za tekme (da je lepi user posted image ), ker je v enem dnevu ne posuši.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 716
25.1.2010 10:18:31   
noranate
Arwenko, naslednjič si v službo gobelin prnesi, boš lahk čvekala in pikala prejicouser posted image .
Jaz sem pa danes res hiperaktivna, še počesat se mi ne ljubi. Grem še po eno dozo, čajčkauser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 717
25.1.2010 10:19:33   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: madela

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

madela, pa naj si sam zbere kam bo hodil in tja naj pol hodi, pa ne pustit, da kr tak obupa. Pri kolegici moji je recimo pravilo, da tisto kar se odločijo, mora vstrajat vsaj 1 šolsko leto in tamali vejo, da tak pač je in s tem se tudi neke kontinuitete in vstrajanja naučijo. 

Saj si je recimo plesne sam izbral,ampak meni srce ne da,da bi vztrajala,da hodi,če joka že med potjo in potem še tam. To nima res nobenega smisla.

Kerensa,super za tvoja otroka user posted image

Hja, pomoje pa ga ima. Da ne dobiš na koncu take mevže kot je bil moj mož, ko ga starši tega nikoli niso naučili, pol pa je pri 27 na vso silo, z glavo skozi zid htel v vojsko, pa po enem tednu pustit, kot mali otrok, da sem ga morala jat vzgajat po sistemu, če se je za to odločil mora vstrajat. Mene so to starši pač naučili in to, da imaš mehko srce njemu kasneje ne bo izkoristilo. A bo  kasneje vsako službo pustil, ker se mu čez 3 mesece ne bo dalo več, bo pustil šolo, ker se mu ne bo dalo več, bo za vsako malenkost z vsem prekinil, zato ker mu mama ni nikoli povedala, da je včasih treba vstrajat, četudi ni vse rožnasto in super-truper tako kot smo si zamišljali.

Vidim pač pri svojem možu, da tega nikoli ni dobil in mu je bilo hudo zdaj pri tej starosti. In vem, da mi bo na koncu hvaležen, oziroma se je pomiril in je veliko boljše. Pa to zdaj ne mislim, da je treba vse trpet na tem svetu, ampak pri takioh stvareh, pa se da dopovedat, če se je odločil, naj vstraja, do konca tečaja/šolskega leta, naprej mu ni treba, ampak to kar je začel pa je treba končat.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 718
25.1.2010 10:30:09   
madela
Arwenko,vsak po svoje,a ne user posted image
V resnici je tako,da moj mali vztraja do konca pri tistem,kar hoče in en 4 letni otrok še ne ve,kaj so to plesni,kaj to pomeni in če je ugotovil,da mu pa ni všeč ima vso pravico,da neha hodit. Pred njim je še celo življenje,da najde tisto kar ga bo pritegnilo in kamor bo res z veseljem hodil.
Ne govorimo tukaj o nekem odraslem človeku,ki mu je že v naprej po malem vse jasno,kako stvari potekajo....ti naši mali otroci se še iščejo in se odkrivajo in imajo vso pravico poskusit več stvari,dokler ne najdejo tiste taprave.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 719
25.1.2010 10:32:35   
Anonimen
sama sem ponavadi pocakala, da sta na dejavnost sla 3-5x.

potem pa sra se morala odlocit, ce bosta hodila.

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 720
25.1.2010 10:34:55   
Klemy82
Dan!user posted image

Jst.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 721
25.1.2010 10:35:39   
madela

sama sem ponavadi pocakala, da sta na dejavnost sla 3-5x.

potem pa sra se morala odlocit, ce bosta hodila.

Ja,saj je bilo pri mojem enako,s tem da ga je pritegnilo na začetku in je rad hodil,kasneje pa je ugotovil,da se pa ne počuti dobro in jaz mu,kot starš moram dat vedet,da je tudi njegovo mnenje pomembno...ne samo moje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 722
25.1.2010 10:36:38   
madela
Dan Klemy user posted image

A si mi včeraj poslala malo bolezni od tvojega...sem,ko cota user posted image user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 723
25.1.2010 10:39:25   
Klemy82
Madela wasn't me!user posted image Moj je ok, malo kašlja, pa ni sile. Je šel v službo. Ampak si je vzel en lekadol s sabo.user posted image Mu bojo še všeč ratali.

Jst.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 724
25.1.2010 10:40:07   
Klemy82
Mene bolj zaima, katera baraba je spet naročila sneeeg!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Jst.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.