|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   januarčice
30.6.2005 11:08:43   
simonas
Kako ste kaj? Kako je počutje? Pri meni je bolj mizerno:(. Dopoldan v službi je kar kriza, tako da se s težavo držim pokonci. Počutim se približno tako, kot bi me povozil tramvaj.

Sedaj sem v 11. tednu. Pravijo, da bi moralo it na bolje, meni pa gre na slabše. V zadnjem tednu sem celo trikrat bruhala, pa čeprav prej nikoli nisem:(. A lahko to kaj škodi mojemu :duda:?:zmeden: Menda ja ne, če ene punce od začetka precej bruhajo.

Buši me drugače nič kaj pretirano ne boli, le tu in tam me na kateri strani bolijo vezi ali pa me nekaj špika. Pa ni sile. Le izcedka se ne rešim. Pa tak rumen je. Ampak baje je tudi to med :nosecka: normalno. Pol pa že, če tak pravijo.

A ste ve tudi tak :zaspan::zaspan::zaspan:?

Simona
Neposredna povezava do sporočila: 1
   januarčice
30.6.2005 11:18:05   
Nannn
Hojla,

Jest sem glih danes prisla v sluzbo po desetih dnevih...uf kar ne grem mi...sem bila pa danes ze na NS in je vse v redu...gledali in steli smo prstke na rokah in oba z mojim :love: sva bila cist presrecna...ne znam opisat tega feelinga...bila sem pri dr.Strahovi in je res zeloooo dobra dohtarca...moj bebe je velik 6 cm in lepo raste...

Pocutje je kar v redu edino imam malo rumenkastega izdecka in napihnjena sem in pravi dr.Stah zaradi hormona progesterona in moram delat vaje za medenico...a mogoce katera ve kaksne so te vaje?

Lepo se imejte Nannn 9nebesa

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   januarčice
30.6.2005 11:21:49   
simonas
Zakaj pa si bila doma deset dni? Si bila na dopustu ali sta z :duda: počivala?

Simona

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   januarčice
30.6.2005 11:27:38   
Nannn
ne simonas bila sem na morju in uzivala v cofotanju...

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   januarčice
30.6.2005 11:48:30   
patuh
Ojla Nann,

jaz sem tudi ravno iz nuhalne pri dr. Strahovi. Kdaj pa si bla naročena.
Jaz sem bila ob pol devetih.
Pri nas vse super - veliki dovolj tveganje minimalno, smo ugotovili da bi že sedaj mali rad telovadil - pa mamici smo malo mahali.
Res super občutek.

PA-PA

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   januarčice
30.6.2005 11:50:50   
Lumpi
No, jaz sem pa danes za spremembo doma, mi pripada en dan študijske odsotnosti, ker so me v službi poslali na en izpit iz pisarniškega poslovanja, pa se moram učit.
Ns imam drug teden tud pri dr. Strahovi. Upam, da bo dalal slikice.

Slabost, tista ta huda, je mimo. Drugače se pa pridno redimo, pa trebušček že tud raste.

Jaz v službi komaj zdržim, zmeri bolj zabušavam. Dobro, da imamo tako šefico, da me razume, pa da imam trenutno manj dela kot ponavadi.

Drugače sem pa vsak večer bolj zaspana. Včasih zaspim že pred 21:00.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   januarčice
30.6.2005 11:52:26   
Ezi
Sončece, v katerem tednu si?

Me zanima zaradi NS.

Lp, Ezi

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   januarčice
30.6.2005 11:55:39   
Lumpi
jutri začnem 12-teden, pa ti? Imaš tudi Ns pri dr. Strahovi?

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   januarčice
30.6.2005 12:04:25   
tinkamiška
Hoj! Sem vesela za vas, da je blo vse fajn na NS:bravo::bravo::bravo:.

Jst mam zdej pregled 18.7., pa ne vem kaj bomo tam delali, nimam UZ-ja. A kej veste kaj sledi pri vas po NS?

Meni je že nehalo bit slabo, pa mi je zdej spet dva dni, pa v nedeljo končam 13 teden:zmeden: No pa ni tako hudo kot je blo prej:)

Lepo bodite in božajte bauhije:)

Tinka

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   januarčice
30.6.2005 12:06:16   
simonas
Jaz imam NS v 12 tednu - to je drugi teden. Upam, da bo tudi vse ok tako kot pri vas.

Ko mi vsaj slabo ne bi bilo več in ko bi se to bruhanje nehalo... Pa če sem v trgovini in je gužva hočem kar skup past. Se to še kateri dogaja?:zmeden: Pa sploh nisem neka suhica.

Simona

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   januarčice
30.6.2005 12:15:14   
Anonimen
Simonas, se ti pridružujem. A da je tebe tut tramvaj...mene tut. Sem čis polomljena. Glava tako boli, da se mi bo zdaj zdaj odprla. Od glavobola me sili na bruhanje, pa še neko alergijo sem fasala...Moja zdravnica je odsotna, pri dežurnem pa taka gužva...bom kar potrpela do jutri, ko imam 2. pregled pri G... Še sama sreča, da nisem "navajena" na zdravila, da mi vsaj lekadol pomaga za par ur.
Prejšnji teden sem se pa tako odlično počutila, sem že res mislila, da so težave mimo...Upam samo, da te, ki jih imam zdaj naznanjajo slovo in prihod boljšega počutja..Upam, da se bova čimprej pozdravili!

Ostalim, ki se mate OK vam pa želim, da tako ostane! :rozica:

(odgovor članu simonas)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   januarčice
30.6.2005 12:18:41   
Nannn
patuh sej sva se zgresili za 45 minut :bravo: jest sem mela ob 9 15...

LP Nannn :sloncek:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   januarčice
30.6.2005 12:20:50   
Anonimen
Ja, simonas, men se tut kar tema začne delat, najraje kje v gužvi - na pošti, me kar ima včasih, da bi se na tla malo ulegla. Pomaga požirek mrzle vode ali radenske - imej jo vedno v torbici. Če pa si v trgovini, pa kr tm iz hladilnika vzemi in spij.

Joj..meni je drugač tko grozno prenašat te težave. Sem si danes že rekla, da bom naslednjič pošteno premislila, če bom še kdaj sploh noseča. Ker tole je za **** :grrr:
Dobr, pa sej meni še ne gre tako slabo, ampak kaj če bi pa mogla bit celo n. na bolniški in v pojstelji ali v bolnici....groza...verjetno bi me pobralo.

(odgovor članu simonas)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   januarčice
30.6.2005 12:27:16   
patuh
Nann,

a si mogoče bila v ordinaciji že ob devetih, ko sva ravno midva ven pridrvela?

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   januarčice
30.6.2005 12:29:54   
simonas
Caffe tebe pa menda še bolj muči kot mene. Jaz tudi upam, da bo kmalu mimo to čudno počutje. Zdaj imam že vmes faze, ko mi po kako uro sploh ni slabo in se odlično počutim, pol pa spet jovo na novo... Malo bolj me skrbi bruhanje. Upam da ne škodi :duda:. Pa pijem radensko, pa donat, pa jem kekse, pa vse kar bi naj pomagalo, pa jok:(.

Pa nerodna sem tudi kot šus:ups:. Zadnjič sem peljala :kuza: do potoka na kopanje, pa se mi je spodrsnilo in sem se komaj obdržala na nogah (kdo bi vedel s katerimi mišicami), da me ne vrglo na hrbet. Zdaj pa me mišice na rebrih bolijo - mislim no...

Simona

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   januarčice
30.6.2005 12:50:26   
Nannn
patuh ob 9 nisva bila se tam...ko sem prisla ni bilo nobenega in sem sam not odsla in se ulegla...

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   januarčice
30.6.2005 12:51:56   
Nannn
ej punce mene pa zanima kaksne vaje naj delam za medenico?Prosim pomagajte mi ker sem vsa napihnjena in me daje velika zaprtost...ne pomaga nobena hrana kaj sele Donat :((

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   januarčice
30.6.2005 13:02:49   
simonas
Vaj za medenico žal ne poznam. Bom doma pogledala če v kateri knjigi kaj piše, pa ti sporočim.

Simona

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   januarčice
30.6.2005 13:05:12   
pinka1
Hej punce!Sončece, jst tud jutri začnem 12 t in imam 5.7. NS. Moj rok je 20.1.2006. Pa tvoj?
Tinkamiška, tud jst imam naslednji pregled 18.7., pa mislim da so mi rekli, da bo laboratorij in pregled. Kaj to pomeni, bom videla.
me pa muči zadnje dni glivično vnetje in se ne morem odločit kaj bi naredila, da bi bilo boljše, ker je G. na dopustu. Sem slišala za Multigyn gel - da je menda OK, pa ne vem a se vseeno lahko uporablja med nosečnostjo al ne?

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   januarčice
30.6.2005 13:07:35   
Nannn
pinka1 jest mam doma Multigyn pa vedno pozabim vprasat ce ga lahko uporabljam....se kar ne upam...najraje samo vodo...

Jest bom danes prvic probala z LCA jogurtom kot so svetovale eno temo nazaj...

Uf kok se men danes ne da delat...

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   januarčice
30.6.2005 13:12:16   
rija
Pri meni pa danes ni nič novega. Vse po starem, tudi slabosti, ki jih ni bilo že cel teden, zdaj pa ta:hudicek:!

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   januarčice
30.6.2005 13:39:15   
Lumpi
pinka1............
rok imam 19/01-2006, naslednji pregled pa imam 13/07.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   januarčice
30.6.2005 13:40:39   
Lumpi
pa še to: NS imam 07/07

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   januarčice
30.6.2005 18:05:50   
LE&TA
Uuuuuu, ste se pa razpisale dans!

Jst se počutim zelo dobro in upam da bo tako tudi ostalo. Tud lačna nisem več tko!

Sončece, tud jst mam Ns 7.7. Kako lepo! V Postojni! Kaj pa ti?

Jutri pa mi bodo kri vzeli. Tega me je pa mal strah!

Lep pozdrav vsem :nosecka:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   januarčice
30.6.2005 18:38:33   
Anonimen
sončece .....
Jaz imam tudi 19/1-2006 rok, nuhalno pa 8.7.

(odgovor članu simonas)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?