Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 24.1.2010 19:16:14
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa inigo dej na zs, da vidim če se ti prav svita ga maš!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.1.2010 19:17:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.1.2010 19:19:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.1.2010 19:20:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.1.2010 19:22:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.1.2010 19:23:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.1.2010 19:25:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 24.1.2010 19:26:53
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa umpa, kak ti gre diet? super hvala! (not) ej, kaj pa laufanje pa to? zdj se je mal ustavlo zarad snega, ne... sj je bed tale sneg za laufanje...
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 24.1.2010 19:27:23
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo vam morm povedat in se malo pohvalit, da sm zdj nardila kar 3 izpite enega s 7 (tega sm misla, da ga niti nardila ne bom, ker je samo računanje, ki mi ni najbolj všeč), enega z 8 (se mi je ponesrečlo ) in enega z 10 s tem predmetom sm pa ful zadovoljna. mi je blo ful v veselje hodit na predavanja in vaje tak, zdaj me pa čakata še dva. dva ful piflarska in obsežna... eden v torek in en 1.2. bote držale pesti, a n? in seveda bomo držale pesti, al mogoče dvomiš v nas?? Saj ne vem, ampak a se je Zimska sploh že javila na nov del??? Mrbit pa že zibajo??? Pa še nekaj moram priznati, saj mi je kar nerodno, ampak zdajle sem pospravljala omaro s sladkarijami in ugotovila, da je šla ena čokolada celo čez rok. Ne morem verjet!!!! Katastrofa!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.1.2010 19:28:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.1.2010 19:31:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.1.2010 19:35:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.1.2010 19:37:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 24.1.2010 19:44:53
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Saj ne vem, ampak a se je Zimska sploh že javila na nov del??? Mrbit pa že zibajo??? Pa še nekaj moram priznati, saj mi je kar nerodno, ampak zdajle sem pospravljala omaro s sladkarijami in ugotovila, da je šla ena čokolada celo čez rok. Ne morem verjet!!!! Katastrofa! ne, nič se ni javila še....če bi zibali, bi ziher kateri poslala sms...misliš, da ne? upam, da je vse v redu z njimi. glede sladkarij pa...jah, sramota no! ad1) Upam, da vsaj eni. Nekaj mora biti razlog za fešto. ad2) popravljam povprečje, ama ama
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 24.1.2010 19:46:22
|
|
|
|
neboglasnica
|
Izjava nekega Štajerca... Ne vem, kaj mate proti Bosancem. Mene so včasih tudi fejst motli. Zaj pa ne več. Do tega pa je prišlo takole: Mam hčero, ki mi je kot frkla pila kri. Bil sem vse, stari, bolan, zabitež, sto let za leseno žlico, ni kaj da ni blo. Mam babo, ki me je ****la v glavo ko majmuna. Nič ji ni pasalo. Bol ko sn delo, bol je čvekala. Mam sosede, ki so mi nonstop delali ****rije. Nobeno stvar nisem prav naredo, ne da bi meli pripombe. Pol pa je hčera spoznala enega Bosanca, zanosla in se z njim oženla. Sprva sem mislo, da se mi bo sfuzlalo. Čez dva meseca je prišla nazaj s plavim frisom. Ati, mami glejta kaj mi je naredo. Nič več neandertalec in podobno. Čez dva dni je tak šla k njemu nazaj. Vsake tolko cajta jo naklofa in se pridere k svojemu zlatemu ateku. Še staro je strah zeta in se je fejst vnesla. Jaz pa od cajta do cajta povabim Bosanca v gostilno na pijačo in sma največja kolega. Zakaj pa ne . Porihtal mi je familijo kot se spodobi. Toti nimajo milosti do bab. Pranje nog vsak večer, postrežba all inkluzive, nobenega španskega sranja na TV, samo fusbal, itd. Marsikaj bi se lahko naučili od njih. Včasih naredimo pri nas piknik in pride zet s familijo (mata tri sine) in žlahto. Včasih še kake kolege sabo prpelajo. Ko se frocovje zakadi po vasi spizdijo še podgane. Sosedi dva dni ne upajo iz bajt. Tudi na njihovo muziko sem se navadil. Saj ni tak slaba. Še sploh Šaban Šaulič in tista Kuje Mujo konja po mjesecu, čeprav je baje že fejst stara. Zdaj če me kak sosed hoče kaj gnjavit, samo rečem, da bom mel piknik, pa mam mir. V trgovini včasih za štos stegnem roko proti pakiranim čevapčičem. Narod samo razširi oke v strahu, spet bojo meli piknik. Skratka zdaj sem car na vesi. Zato: Živeli Bosanci!
< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 24.1.2010 19:47:30 >
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 24.1.2010 19:46:58
|
|
|
|
neboglasnica
|
?????? Upam, da bom tole zmedo lahko popravila. Uf, urejeno.
< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 24.1.2010 19:47:49 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.1.2010 20:27:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.1.2010 20:29:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.1.2010 20:34:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.1.2010 20:34:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.1.2010 20:35:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 24.1.2010 20:36:17
|
|
|
|
metuljcek321
|
'Čer! Ekola, prijetno nedeljo smo izkoristili za obisk Ljubljane --> šli smo k dežurnemu na Metelkovo, ker ji vročina ni in ni padla, zraven pa krehala kot za stavo. Pljuča & ušesa OK, grlo pordelo, dala še kri, 3x povišani levkociti ... bakterijska okužba dihal, Hikoncil, kontrola pri P v četrtek Ostali revčki: Men se zdi, da smo se zdaj kar ujeli v neko obolevanje ... pa tko dobr se je prej držala do angine ... hja, saj bo, saj bo. IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Metuljček 321: ne vem, če sem ti že napisala, ampak tistih 80 € je bilo mišljeno, da sem jih tam zapravila, ne fizično izgubila . Hvala za skrb! Hm, kaj sem pa komentirala tule ... se nič ne spomnim ...
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 24.1.2010 20:37:12
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa ajaaaa, sem čist pozabla... tista vrečka presenečenja, ki sem jo zadela dober mesec nazaj tu na ringaraji: je res presečenenje!! in to tako, da sem presenečena, da je še kr nisem dobila upam, da prispe še letos
|
|
[Brisano sporočilo] 24.1.2010 20:38:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 24.1.2010 20:38:36
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo vam morm povedat in se malo pohvalit, da sm zdj nardila kar 3 izpite enega s 7 (tega sm misla, da ga niti nardila ne bom, ker je samo računanje, ki mi ni najbolj všeč), enega z 8 (se mi je ponesrečlo ) in enega z 10 s tem predmetom sm pa ful zadovoljna. mi je blo ful v veselje hodit na predavanja in vaje tak, zdaj me pa čakata še dva. dva ful piflarska in obsežna... eden v torek in en 1.2. bote držale pesti, a n? , keep up the good work, inigo ... jaz že stiskam pesti ... pridna, pridna, prava julijka
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?