|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mRRhe 2010
23.1.2010 11:42:48   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Po domače: ker boš pršla čvekat šele jutr zvečer, sem mislila, da te dans zvečer čaka masaža presenečenja  v  domači spalniciuser posted image

user posted image to bomo še vidli... mam pa še en druge načrte...
Nč, bodite pridniii, jst pa šibaaaaam!

Jst.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 401
23.1.2010 11:50:31   
madela
Papa Klemy user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 402
23.1.2010 12:41:30   
Arwenko
Ojla mRRhe...samo na hitro se javim...

ravno delam kosilo, pa popoldne šibam na RD od kolegice, tisti s štirko...user posted image

Moram pa se pohvalit, da imamo v sobi za goste novo sedežno, iz Harvey Normana, za ful mali denar, glede na to, da je tam tudi ta drugi tv, bo zelo uporabna... user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 403
23.1.2010 12:44:12   
viroza
Dober dan vidim da ste ful aktivne.Me pa zanima kam st mene vtaknle upam da ne v kakšen temen kot.user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 404
23.1.2010 13:10:32   
Anonimen
Malo pavze, pa dalje. kak je fajn ko otrok spi, dedc pa v službi. Vse bo pospravljeno, vprašanje za kako dolgo.

(odgovor članu viroza)
  Neposredna povezava do sporočila: 405
23.1.2010 13:29:29   
tamiflu
evo, kave za stalne članice

user posted image

pa tudi vse ostale si lahko privoščite

< Sporočilo je popravil tamiflu -- 23.1.2010 13:30:20 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 406
23.1.2010 13:31:17   
viroza
Točno taka doza mi danes manjka.In ZMRRZZZnnllla bom.user posted image

(odgovor članu tamiflu)
Neposredna povezava do sporočila: 407
23.1.2010 13:33:22   
tamiflu
IZVIRNO SPOROČILO: viroza

jaz sem za kafe poskrbela, za gretje  pa naj en mačo s krtačo  poskrbi user posted image user posted image

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 408
23.1.2010 13:37:38   
viroza
IZVIRNO SPOROČILO: tamiflu

IZVIRNO SPOROČILO: viroza

jaz sem za kafe poskrbela, za gretje  pa naj en mačo s krtačo  poskrbi user posted image user posted image
Hvala za kavo mačo je pa magnu

(odgovor članu tamiflu)
Neposredna povezava do sporočila: 409
23.1.2010 13:41:49   
muco
A tuki ste mrhe!user posted image Noranate pogrešal sem te,kje si bla, sem slisal da si nekaj vlekla?user posted image  Drugač pa midva morva skup držat,ker sva isti letnik (se mi zdi),pa še tvoj je naš človk(nič alko,nič kadit....sex pa"mučo"user posted image user posted image

No zdaj se gremo pa mal sankat!

< Sporočilo je popravil muco -- 23.1.2010 13:43:19 >

(odgovor članu tamiflu)
Neposredna povezava do sporočila: 410
23.1.2010 13:50:05   
madela
Oj,a ste še kar pri kavi? No,jaz še kar kafetkam,dolgčas pa tak da dol padešuser posted image

(odgovor članu muco)
Neposredna povezava do sporočila: 411
23.1.2010 13:52:32   
viroza
Se strinjam s tabo.Ta sobota je sam za prespatuser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 412
23.1.2010 13:53:18   
Anonimen
pauza!

ja tamiflu!hvala, ker si mi kafe prisparala!!!!user posted image kakor vidim je samo se zoc v tisti šalci!user posted image

viroza, mislim, da spadas med potrjene mRRhe!ce se katera ne strinja naj napiseuser posted image

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 413
23.1.2010 13:53:46   
noranate
Muco pazi da ne odrsaš določenega organa, ker bo pekoče in boš šele potem nadrsaluser posted image .
Madelca draga, evo ti en user posted image  od mene, smetano bo pa colt dodal, če boš vztrajalauser posted image .
Dost heca, sem kar zmrznila, ko vidim kakšna gužva je tam pr nekem POZOR...., na RR portalu...user posted image
katastrofa, niti ne upam brat, o čem greuser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 414
23.1.2010 13:54:04   
madela
Eh,še za to je predolgočasno user posted image
Jaz bi to malo bolj težko prakticirala,ko imam tri mulčke tu zravenuser posted image

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 415
23.1.2010 13:55:44   
madela

Madelca draga, evo ti en user posted image  od mene, smetano bo pa colt dodal, če boš vztrajalauser posted image .

Ne,nič noče...kako dolgo bi bilo pametno vztrajat user posted image user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 416
23.1.2010 13:55:49   
Anonimen
norica, nic groznega....1 uporabnica se s parimi nicki sprehaja po forumu in slike drugih otrockov, hise, opreme krade iz albumov in predstavlja kot svoje....

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 417
23.1.2010 14:00:21   
noranate
Eh madela, jaz mam pa mal miru. So pojedli, manjši dve se igrata, najstarejša bere domače branje, g. soprog dela, mami pa čveka. Tud to mora bituser posted image .
Mah sem bla zjutri pr kolegici na user posted image , pa sm bla kr malo slabe volje. Je ženska tolk v neki depri. Mož sam okol hod, ona pa sama doma z dvema otrokoma. Čez teden na  šihtu, kjer si sam polena pod noge mečejo, ko pa rabi podporo doma, ni nikogar, le tašča menda pride od časa do časa in še to pojamrat, kako jo vse boli in da nima dnarjauser posted image . Ma život pa tak. Pa tud ona nč ne nardi, da bi blo kaj bolje. Očitno se je čist pogreznila v stanjeuser posted image , kakšno, ne vem ,nisom psihič. Ker jaz sem tip človeka, ki vse obrne na hec in se sama pozdravimuser posted image .

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 418
23.1.2010 14:01:24   
noranate
Miška, groza! jaz jih še prpopat ne znam, kaj šele da bi kradlauser posted image . Sto ljudi, sto čudi. 

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 419
23.1.2010 14:02:29   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Jaz sem svojmu vso noč vrat zvijala ( ta spodnji)user posted image

Zakaj se mi zdi, da nisi bila edina, ki je to počela? user posted image user posted image user posted image

men se tud tak zdiuser posted image
drugače pa dober dan... berem ono temo in se oba z mojim čudima. že gita me je  zadnjič prestrašla, zdej pa še tole.
aja, pa vem, da se to dogaja, ampak, dokler ni v mojem okolju ....user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 420
23.1.2010 14:02:58   
viroza
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

pauza!

ja tamiflu!hvala, ker si mi kafe prisparala!!!!user posted image kakor vidim je samo se zoc v tisti šalci!user posted image

viroza, mislim, da spadas med potrjene mRRhe!ce se katera ne strinja naj napiseuser posted image

Kave sm bla deležna jaz žal si žoc kasirala ma kokr vem mamo midve en dogovor.Upam da bodo ostale mRRhe tkoooo prjaze in me potrdile.Sm pa včeraj našla- vidla en ffffuuuullll krasen plac za piknike mularija lahko nori po mili volji mame pa lahko čvekljajo in majo mulčke na vidiku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 421
23.1.2010 14:05:17   
Anonimen
viroza kje????
lahko spomladi nardimo kak piknik z mulckiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viroza)
  Neposredna povezava do sporočila: 422
23.1.2010 14:05:32   
noranate
Viroza, dobr je dokler so mulčki. Sam user posted image je , ko divjačina skače po travnikuuser posted image

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 423
23.1.2010 14:08:16   
madela
Noranate,lepo si napisala user posted image Mi je žal za tvojo kolegico user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 424
23.1.2010 14:10:54   
noranate
Veš Madela, dobri sva so že dolgo, sam me več ne vleče tja. Ker mam občutek , ko govori oz. jamra nad situacijo, skoz me gleda , in kot da sem jaz temu kriva. Ali, češ lepo tebi, ti gre vse po maslu, pa to sploh ni resuser posted image .

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......