sassy0
|
Da se še mi malo javimo po parih dneh-če imam tavečjega gor, mi sploh ne znese niti za 5min pogledat na računalnik. Danes je pa na obisku pri noni, tako, da sva s tamalim sama. Joj včasih kar pozabim, kako se sliši tišina ad3 kapljice: če imajo otročki že tako ali tako krčke, vam priporočam uporabo oleovit d3 kapljice. Imela sem jih pri prvem (pa ni imel krčev, niti jih ni dobil), uporabljam tudi sedaj, pa imamo krče, ampak ni zaradi kapljic nič slabše. Ni pa možno dobit teh kapljic na recept, ker so iz Avstrije, pri nas se dobijo Plivit d3, ampak po slišanem, imajo lahko tudi po njih krče. spanje: naš je tudi bedel par noči, ko je bil star tam med 14-20dni. Potem, pa ko je začel ostajt buden čez dan, sem ga pa za večerni obrok ful dolgo vlekla pokonci. Ko mi že skoraj zaspi, se gremo pa kopat, ali pa ga imam razvitega, to ga pa čisto zbudi in brca, ko nor, pa še za bušija je dobro. In sedaj ponoči spi. Zdaj mi že dva dni zapored prvo rundo spi po 6 ur, potem 4 ure, se pa ob 7ih zjutraj zbudi z jokom, kot budilka. Pa ni važno, če je pred pol ure jedel ali pa pred štirimi. Očitno ga takrat začne zvijat. Jaz pa samo upam, da bo ta prva runda trajala in da bo počasi začel vlečt čedalje dlje. Se občutno pozna, če spim 4 ali 5 ur v kosu. cepljenje: mi tudi prvega nismo cepili proti rota virusu, ampak se čuva doma, pa tudi tega najbrž ne bomo. Ker ko bosta šla v vrtec, bosta stara 3,5 let pa 2 leti, tako, da mislim, da bosta iz tahudega ven. Če bi ju pa takoj mogla dat, bi pa najbrž kar cepila, čeprav je mene tudi ful strah teh cepiv. Še ta obvezna cepljenja so mi bolj tako, tako, ampak tu ne mislim komplicirat. Sem pa imela zadnjič pregled pri svoji g in je vse ok. Sem se pa zanimala za mireno kot zaščito, pa me zanima, če ima kera kaj izkušenj ali pa pozna kakšno, ki jo ima. Ker v kratkem sigurno ne mislimo imet še enega, če sploh in je tole najboljše od vsega kar je na razpolago. Pri prvem nismo imeli nič, samo sva kar hito planirala drugega, tako, da ni bilo niti smiselno kar koli. Sedaj se pa ne misli igrat