Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 22:17:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar kaj tisto je bila štirka ali sem jaz aj narobe razumela? Kero? Ne,sem zaj komaj vidla,da so cenzurirali pa ne vem zakaj,ker nisem nič takega napisala. Špiček je misleno!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 22:17:17
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar kaj tisto je bila štirka ali sem jaz aj narobe razumela? Kero? Tam ko si pisala da si taščo klicala in je -š pol pa *.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 22:17:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar kaj tisto je bila štirka ali sem jaz aj narobe razumela? Kero? Tam ko si pisala da si taščo klicala in je -š pol pa *. Sem ti glih odgovorila!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 22:18:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar kaj tisto je bila štirka ali sem jaz aj narobe razumela? Kero? Ne,sem zaj komaj vidla,da so cenzurirali pa ne vem zakaj,ker nisem nič takega napisala. Špiček je misleno! Aja, saj se mi je malo čudno zdelo. Se vidi da nena več razmisljam dobro.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 22:18:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar kaj tisto je bila štirka ali sem jaz aj narobe razumela? Kero? Ne,sem zaj komaj vidla,da so cenzurirali pa ne vem zakaj,ker nisem nič takega napisala. Špiček je misleno! ja ampak š**** ima noter pičko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 22:18:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar kaj tisto je bila štirka ali sem jaz aj narobe razumela? Kero? Tam ko si pisala da si taščo klicala in je -š pol pa *. Sem ti glih odgovorila! Vidla ja.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 22:19:28
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar kaj tisto je bila štirka ali sem jaz aj narobe razumela? Kero? Ne,sem zaj komaj vidla,da so cenzurirali pa ne vem zakaj,ker nisem nič takega napisala. Špiček je misleno! ja ampak š**** ima noter pičko
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 22:19:31
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar kaj tisto je bila štirka ali sem jaz aj narobe razumela? Kero? Ne,sem zaj komaj vidla,da so cenzurirali pa ne vem zakaj,ker nisem nič takega napisala. Špiček je misleno! ja ampak š**** ima noter pičko Ma,ja nisem sploh študirala na to. Važno,da zdaj vemo za kaj se gre.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 22:20:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar kaj tisto je bila štirka ali sem jaz aj narobe razumela? Kero? Ne,sem zaj komaj vidla,da so cenzurirali pa ne vem zakaj,ker nisem nič takega napisala. Špiček je misleno! ja ampak š**** ima noter pičko Zakaj pa tebe ni cenzuriralo?
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 22:20:23
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar kaj tisto je bila štirka ali sem jaz aj narobe razumela? Kero? Ne,sem zaj komaj vidla,da so cenzurirali pa ne vem zakaj,ker nisem nič takega napisala. Špiček je misleno! ja ampak š**** ima noter pičko Ma,ja nisem sploh študirala na to. Važno,da zdaj vemo za kaj se gre. Se vidi že da je pozna ura.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 22:20:46
|
|
|
|
matcar
|
Nič,te pa še enkrat NOČKO vsem skupaj!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 22:21:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar kaj tisto je bila štirka ali sem jaz aj narobe razumela? Kero? Ne,sem zaj komaj vidla,da so cenzurirali pa ne vem zakaj,ker nisem nič takega napisala. Špiček je misleno! ja ampak š**** ima noter pičko Zakaj pa tebe ni cenzuriralo? Ima zdaj privilegije, pozanstvo pa to z modelatorji.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 22:21:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nič,te pa še enkrat NOČKO vsem skupaj! Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 22:22:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zakaj pa tebe ni cenzuriralo? Ima zdaj privilegije, pozanstvo pa to z modelatorji. ja pune!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 22:22:10
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar kaj tisto je bila štirka ali sem jaz aj narobe razumela? Kero? Ne,sem zaj komaj vidla,da so cenzurirali pa ne vem zakaj,ker nisem nič takega napisala. Špiček je misleno! ja ampak š**** ima noter pičko Zakaj pa tebe ni cenzuriralo? Ima zdaj privilegije, pozanstvo pa to z modelatorji. Bo najbrž to to,ja.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 22:22:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nič,te pa še enkrat NOČKO vsem skupaj! nočko, se mogoče vidimo. Bom videla kaj ma stari naš v planu za jutri.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 22:22:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zakaj pa tebe ni cenzuriralo? Ima zdaj privilegije, pozanstvo pa to z modelatorji. ja pune!! Tak se dela to!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 22:23:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nič,te pa še enkrat NOČKO vsem skupaj! nočko, se mogoče vidimo. Bom videla kaj ma stari naš v planu za jutri. Superca! Se vidjamo mogoče,če bo T za akcijo.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 22:23:45
|
|
|
|
ly117
|
Pa spravi se že spat.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 22:25:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem čisto pozabla! Gloria, za prvi zobek!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 22:27:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa spravi se že spat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 22:27:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma eni rjave...na drugi modre oči če pa ma leče smo zdaj ugotovile da ima 5 nickov, ne samo 3
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 22:27:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar kaj tisto je bila štirka ali sem jaz aj narobe razumela? Kero? Ne,sem zaj komaj vidla,da so cenzurirali pa ne vem zakaj,ker nisem nič takega napisala. Špiček je misleno! ja ampak š**** ima noter pičko
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 22:29:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma eni rjave...na drugi modre oči če pa ma leče smo zdaj ugotovile da ima 5 nickov, ne samo 3 bogve kje se vse stika...prekleman falot
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......