Belika
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute jaz pa puscam slike v albumu. ne vem. saj sem ze napisala, da slika je slika. in tudi, ce ti jo kdo ukrade, ti konkretno ne more kaj skodit. tudi ce je od otrok. drugace pa je z obcutki v sebi, ko cutis, da nekdo sliko tvojega otroka izkorisca v svojo prid. saj smo vse ze kdaj kako sliko ukradle.(ok, ne mislim kake osebne slike otrok) amoak si z njo nima kaj veliko pomagat, razen, da si dviguje psiho. Hm, Miška jaz pa mislim da gre tu za krajo identitete teh otrok in ne le za krajo slikic, kar je kaznivo dejanje. Jaz vem, da če bi bile tu vpletene slike mojih otrok, da bi ukrepala in prijavila. Saj nikoli ne veš s kakšnim namenom se je to zgodilo, lahko da gre res le za neko zdolgočaseno osebo, ki si na ta način malo dviguje psiho, ampak kaj se plete ženski po glavi, da se gre spustit v tako stvar, in do kam bi lahko te stvari vodile. Dobro je razlika ali gre za neko najstnico, ki nima drugega početi in si je ustvarila tako en svoj namišljeni svet, lahko pa bi bila to tudi oseba zrelih let, ki nima nič od življenja in si ga ustvarja na tak namišljen način. V tujini vem, da bi s take zadeve naredili cel halo... kaj pa če gre konec koncev za osebo s kartoteko ali pa se tako vživi v ta namišljeni svet, da na koncu verjame da je vse res?? Ne vem no, jaz ravno s tega razloga ne objavljam slik svojega sinčka ne na FB-ju ne kjerkoli drugje... Je bilo pred časom objavljeno, ko je ženska ki je pisala blog in objavljala slike svojega otroka, našla potem te slike na neki strani, ki se ukvarja z posvojitvami, in ko se je povezala z njimi so ji ponudili NJENEGA otroka.... Ne vem, otroci in slike so vaši kako in če bo katera ukrepala je vaša stvar, jaz vem, da bi želela priti zadevi do dna in kdo je ta oseba oz. ali že ima kartoteko, ali gre res za "nedolžno" objavo slik iz nekega dolgega časa oz. želje po vključitvi v debato ali ima zadeva močnejše ozadje.
|