|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
22.1.2010 18:59:41   
sarcy21
Pri nas je pa moja mami mela vse oktobrske moj brat je bil 27.10 1982 moja sestrica katera je umrla 10.10.1983 jaz pa sem malo pohitela vbistvu 3 tedne sem pa potem 26.9 1984 mogla bi pa bit oktobrček je mela vse na oktobra 3 leta zapored

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
22.1.2010 19:02:45   
malecka_mateja
ja hvala da si me dala na seznam, ste pa res prave čveke. no sej me smo v prvi nosečnosti pri februarkah na začetku tudi bile pol pa smo se umirile.

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
22.1.2010 19:03:53   
LoveLove
sarčy21  to pomeni da sta se tvoja dva zlo rada mela še posebi takoj po novem letu...ahhahahahha takrat je mrzlo uzuni pa se doma grejemo ane!!??

Sam sem pa vesela da je tale cajt tako....zdele je še mal hladno...bund ne bomo glih rabile..pol pa oblekce pa majčke lahke..pa japonke...aa to mi je všeč..pa še doma smo poleti plos drugo leto pomlad poletje že finbo z bebo na morje brez problemov !!! Luštn!! všeč mi je!!!

Kok je luštn k je fajn!!!

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
22.1.2010 19:13:05   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: LoveLove

sarčy21  to pomeni da sta se tvoja dva zlo rada mela še posebi takoj po novem letu...ahhahahahha takrat je mrzlo uzuni pa se doma grejemo ane!!??

Sam sem pa vesela da je tale cajt tako....zdele je še mal hladno...bund ne bomo glih rabile..pol pa oblekce pa majčke lahke..pa japonke...aa to mi je všeč..pa še doma smo poleti plos drugo leto pomlad poletje že finbo z bebo na morje brez problemov !!! Luštn!! všeč mi je!!!

no tukaj ti pa lahko pomagam, nadja je rojena 30.8. in na spomlad je bilo več kot odlično, ker je bila star že cca 7 mesecev, v vozičku je sedela in jaz in še nekaj nosečnic ki smo se vmes spoznale smo šle večkrat  v kavarnico, na teraso na čvek in na sprehode,jaz sem tisto leto uživala sto na uro, res je bilo fajn. Ja res je bilo luštno,
Je pa bilo mal tečno tisto pred porodom zunaj vročina, jaz ogromen trebuh, in včasih nisem vedela kam bi sama z sabo, da pa vam povem še eno štoriji, cca 2 tedne pred mojim rokom, je v naših krajigh bila full toča,(avgust2004) ki je uničevala vse kar se je dalo in tudi pri nas je takrat stovkla streho in jaz sem bila takrat sama doma in kar naenkrat zečne tečt iz vseh koncev in jaz sem hitro vrgla oblekco dol nase nastavila od mojga kratke hlače in majco(to bi me mogle videt sem bila kot en velik zavit soduser posted image user posted image ) in potem sem klicala vse kar se je dalo. V glavnem ko je bilo vsega konec sem rekla da če pa zdaj v kratkem ne grem rodit me bo konec no in potem sem šla po cca 10 dneh rodit.In ko sem prišla domov smo doma imeli delavce, ki so popravljali streho, ja bilo je prav zanimivo upam da me letos ne čakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj podobnega

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
22.1.2010 19:21:47   
LoveLove
jp...to  martinčkanje je zakon ja....to mi je res všeč... augusta se bom pa že vrgla v kako senco pa sladoled za lizat pa dau billy...heheheh

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
22.1.2010 19:25:03   
nadka30

jp...to  martinčkanje je zakon ja....to mi je res všeč... augusta se bom pa že vrgla v kako senco pa sladoled za lizat pa dau billy...heheheh

se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image strinjamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res je bilo lepo in tega ne bom nikoli pozabila in potem to slikanje svojega otroka, naredi to in ajde slikanje, ja res je lepo in luštnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tisto leto je bilo res moje leto, bila sem spočita(no tukaj sem imela srečo, ker je nadja že od vsega začetka kar lepo spala), pa kavica tu in sokec tam pa smejanje ob dosežkih svojega otroka,
Vgalavnem in kratkem imela sem svoje letouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
22.1.2010 19:27:34   
LoveLove
Nadka30  full lepo....se tudi jaz tega veselim!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
22.1.2010 19:31:12   
lillchy123
no, jst sem pa najbolj vesela, da grem predvidoma 1.8. že na dopust in bom cel mesec z Lukcem čofotala v bazenu pred hišo. in naslednje leto bom spet mela čez počitnice lepo oba otroka doma in septembra začnem uvajanje v vrtec. smo vse splaniraliuser posted image user posted image user posted image

malecka-mateja a ti maš pa februarčico 2007? user posted image kdaj praznujete?

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
22.1.2010 19:31:46   
nadka30
vse  to boš sama doživela boš videla  da imam kar prav naj ti nekaj predlagam pripravi si baterije in fotoaparat ker jaz sem prvo leto naredila toliko slik da raje ne vprašaj koliko ima pa tudi kar nekaj albumovuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
22.1.2010 19:33:50   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

no, jst sem pa najbolj vesela, da grem predvidoma 1.8. že na dopust in bom cel mesec z Lukcem čofotala v bazenu pred hišo. in naslednje leto bom spet mela čez počitnice lepo oba otroka doma in septembra začnem uvajanje v vrtec. smo vse splaniraliuser posted image user posted image user posted image

malecka-mateja a ti maš pa februarčico 2007? user posted image kdaj praznujete?

ti si pa res dober naštudiralauser posted image user posted image user posted image , jaz bo pa verjetno že kar prej šla na počitek bom že julija užival, bom mela kar male šolske počitniceuser posted image user posted image user posted image user posted image .O kak jack bom!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
22.1.2010 19:35:19   
malecka_mateja
ja mogla bi bit februarčica sem mela rok 14.2 pa sem je zavleko in sem rodila 1.3 user posted image user posted image čist lepo ker tamala je 1.3 jaz pa 31.3user posted image user posted image  tak da tudi sedaj vem da mi nebo usojen tak datum, pa sploh če bom ponovno mela CR pol bo tako domenjen tako da bomo videli. sam da bo, in komaj že čakam.

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
22.1.2010 19:40:52   
LoveLove
Fotič mam jst že tako al tako skos v torbici...sem že sedaj stastna fotkačica..ahhahah

Jst bom probala tudi že čim prej pobegnit na počivanje......nebom vsa trebušasta delala v trgovini in dvigovala težke stvari...ni šans...kak junij bi bil že lep

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
22.1.2010 19:44:54   
nadka30
lovelove se strinjam, no meni je moja G rekla, da boma verjetno po hiterm postopku šle v bolniško, malo zaradi tega, ker sem enkrat že imela carski rez in imam baje veliko nevarnost da se raztrga maternica(nekaj takega mi je rekla) pa tudi zaradi tega ker sem v oktobru imela ss z abraziji in sedaj imam hematom, tako da imam vsega polno.In mi je tudi že sedaj povedala da se bom morala celo nosečnost kar pazit, tako da ne smem ničesar težkega vzdigovatuser posted image

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
22.1.2010 19:45:17   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

ja mogla bi bit februarčica sem mela rok 14.2 pa sem je zavleko in sem rodila 1.3 user posted image user posted image čist lepo ker tamala je 1.3 jaz pa 31.3user posted image user posted image  tak da tudi sedaj vem da mi nebo usojen tak datum, pa sploh če bom ponovno mela CR pol bo tako domenjen tako da bomo videli. sam da bo, in komaj že čakam.

Jst sem mela PDP na isti datum. pa sem rekla zih bo zamujal, bom rodila 22.2.user posted image no, pol se je pa škrat odloču, da bo kar 6.2. prišel. sploh ne vem, kako je bit doma, ker sem 4.2.še delala na 4 ure, pa hišo smo delal...sem plezala po lojtri v prvo nadstropje in z masko brusila in barvala omareuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
22.1.2010 19:54:55   
LoveLove
Nadka30 ti se kar merkaj...nič ni vredno več kot to da sta vidva zdrava.....samo na to glej J...Š druge!!!! Sploh pa šiht kjer si vedno nadomestljiv!!!!!!!!

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
22.1.2010 19:59:30   
nadka30

Nadka30 ti se kar merkaj...nič ni vredno več kot to da sta vidva zdrava.....samo na to glej J...Š druge!!!! Sploh pa šiht kjer si vedno nadomestljiv!!!!!!!!

točno tako, sedaj se pa počasi poslavljam, moram jutri biti ok, ker grem na praznovanje 60letnice,
Tako da čvekice se beremo .
Lahko nočko in eno bolho za pomočuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
22.1.2010 20:30:48   
tejči28
IZVIRNO SPOROČILO: sarcy21

Pri nas je pa moja mami mela vse oktobrske moj brat je bil 27.10 1982 moja sestrica katera je umrla 10.10.1983 jaz pa sem malo pohitela vbistvu 3 tedne sem pa potem 26.9 1984 mogla bi pa bit oktobrček je mela vse na oktobra 3 leta zapored

sarcy pa ti si marka rodila oktobra,edino ta bo septembrček,ker tolko ne bo  zamujal verjetno. hahaha kak to pride zanimivo.

lahko noč nadka in vse ostale,se tudi jaz poslavljam.papa

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
22.1.2010 20:49:28   
lillchy123
moje dete že pančka, dragi pridno dela, jaz grem pa tudi še hitro nekaj stavri postorit, pa spat. sem koma.
nočko in lepe sanje

aja, sem prej študirala kok časa bomo še lahko spale na trebuhihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
22.1.2010 20:57:58   
sarcy21
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

IZVIRNO SPOROČILO: sarcy21

sarcy pa ti si marka rodila oktobra,edino ta bo septembrček,ker tolko ne bo  zamujal verjetno. hahaha kak to pride zanimivo.

lahko noč nadka in vse ostale,se tudi jaz poslavljam.papa

Ja smo vse splaniral na jesen hehe ker se kar strinjam da je fullll lepo imeti jesenskega otročka mi smo tud oktobra že veliko prevozičkal je bil 4 dni str na prvem sprehodu ker je bil takrat tist teden res sonček zunaj in so vsi rekli če se jaz dobro počutim da lahko gremo vn :)

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
22.1.2010 22:12:43   
Anonimen
lovelove niso bili trojčki... vsak ma svojo letnico...
jaz mislim, da je to stvar usode user posted image

lilchy glede trebuha, jaz že zdaj ne morem spati na njem... pa ne, da bi se zredila že ne vem kolk, ampak me tko neki tišči, pa prsi so mi tak hudo na poti...
bi mogla pogruntat, kako bi se ta zadeva lahko ponoči dala na stran al pa v omarico hehe user posted image
mal heca mor bit...

(odgovor članu sarcy21)
  Neposredna povezava do sporočila: 1145
22.1.2010 22:26:05   
5ra8
jst pa zmer na trebuhu spim, no saj moj začetni položaj je tak.
ne vem kako bom pol user posted image

se bo treba neki druzga zmislt user posted image any idea za kaj kar bi blo podobno spanju na trebuhu? user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
23.1.2010 9:16:29   
binabina
Dobro jutro vsem user posted image .
Danes ej 5 dan ko mi user posted image zamuja in  sem naredila tes kar mi je pokazalo user posted image jupi,......... pa sem končno , samo malo me je strah da en bo tako kot prvič ko sem bila najprej vse ok potem pa ss,..... kdaj je najbolje da se gre k ginekologu prviš na pregled da se kaj vidi na monitorju, ker prvič ko sem šla se ni nič in sem šla prehitro v katerem tednu moraš biti da greš prviš????

lep dan vsem ,...user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
23.1.2010 9:44:23   
soncek_25
Pozdravljene!
No, sem se opogumila in se vam pridružujem. To je moja 3 user posted image , prva in druga sta se končali z abrazijo, obe v prejšnjem letu. Sedaj upam na najboljše.
Za seznamček: 3user posted image ,0user posted image , starost 30, pregled 10.2.
Evo Nadka, moj sonček se bo rodil na tvoj RD!

Pot ni vedno rožnata, je pa zato cilj toliko lepši!

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
23.1.2010 9:51:07   
LoveLove
Juuutrrrrčeeeeek user posted image !!!

Mi smo mel pa fešto doma včeraj..s.e je mojmu snel..je vse frende poklicu pa jim slikco kazu...vsi čist zadovoljni naju **** oči pa mami!!! Je končno iz sebe dal ker ni mogu nobenmu povedat...jaz sem samo svoji mami in 4im frendicam ki so itak z vsem na tekočem...on je pa revež v sebi držal...tko da se mu je res včeri čist snelo...ahhaha danes pa greva k njegovim staršem...in pa k njegovim prijateljem na Hrvaško...tako da bo zgleda še tam veselo...sem mu rekla da dela fešte kot da sem že rodila!!ahhhaha

Glede spanja pa jaz obvezno na hrbtu...pa noge čez fanta....vse 4od sebe...ahhahhaahhuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
23.1.2010 9:55:46   
Jinx
Jaz imam tudi težave s spanjem ... Navajena sem na hrbtu, so nam pa na tem tečaju za zgodnjo nosečnost rekli, da v 2. polovici nosečnosti to ni priporočljivo, ker vsa teža pritiska na eno najpomembnejšo žilo in tako mama kot otrok ne dobita dovolj kisika user posted image Naj bi se spalo na boku oz. v položaju nezavestnega (lahko tudi na trebuhu, dokler je udobno), mene pa v tem položaju prsi bolijo za umret user posted image Ah ja, bo že ... user posted image

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?