Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Spalnica in dnevna soba. 22.1.2010 14:42:25
|
|
|
|
majch
|
na sredo sobe - lahko pravokotno na steno nasproti oken daš visok regal za knjige - glej sliko - lahko kaj bolj domiselnega. Kavč nasloniš na regal in imaš dnevno v prvem delu, kjer prideš v prostor, spalnico pa na drugi strani regala. Če imaš dovolj prostora seveda.
|
|
[Brisano sporočilo] 22.1.2010 14:45:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Spalnica in dnevna soba. 22.1.2010 14:45:19
|
|
|
|
baguSka
|
Lahko pa tud s kako lepo dekorativno 'zaveso'... mas fuuull hude variante zdej!
|
|
RE: Spalnica in dnevna soba. 22.1.2010 14:48:36
|
|
|
|
phelps
|
Zavesa je dobra ideja za začasno rešitev, sploh panelna (se res lepe dobijo). Tudi ideja zgoraj z regalom se mi ne zdi slaba, midva imava istega (sicer ne za pregrado), dobi se v Ikei.
|
|
RE: Spalnica in dnevna soba. 22.1.2010 14:51:46
|
|
|
|
rogljicek
|
ravno vceraj sme v eni reviji vidla steno iz bambusovih stebrickov (R cc 10cm) Nanizani so bili en poleg drugega in je ful fajn zgledalo. Seveda je spet odvisno v kaksnem stilu je stanovanje. Enostavna in cheap zadeva je kar je predlagala majch. Oddrvis v Ikeo in kupis omaro. Lahko si tudi kako platno napnes, ga sama poslikas, pobarvas oziroma ze kupis kak fajn vzorec. Mal si poglej na netu, imas en kup enih resitev.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.1.2010 14:53:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Spalnica in dnevna soba. 22.1.2010 14:53:34
|
|
|
|
baguSka
|
steno iz bambusovih stebrickov mmmmm.... men je pa tole FUUULL vsec.... sam drago! pa ni nujno da je glih bambus... lahko samo samo veje obdelane in FUUULL lepo zgleda! Pa se kaksno lucko vmes....
|
|
RE: Spalnica in dnevna soba. 22.1.2010 15:01:23
|
|
|
|
Kliki
|
Super bom še malo po netu pobrskala ker bi mi prišla v poštev bolj tanka stena ker so v tem prostoru tudi garderobne omare.
|
|
|
|
RE: Spalnica in dnevna soba. 22.1.2010 15:58:46
|
|
|
|
majch
|
aha, pol so ti japonske variante super - bambus(res zveni dobro) ali pa taka drsna stena
|
|
RE: Spalnica in dnevna soba. 22.1.2010 16:01:47
|
|
|
|
Kliki
|
Sva gledala že vzga boga pa se ne morva odločt k je prostor bolj majhen.
|
|
|
|
RE: Spalnica in dnevna soba. 22.1.2010 16:15:15
|
|
|
|
majch
|
ja če je majhno je problem ja...tista zložljiva postla v omari ali kaj je že ali pa da spita na kavču. Je problem ja...
|
|
RE: Spalnica in dnevna soba. 22.1.2010 16:26:11
|
|
|
|
Kliki
|
Ja je problem sva se odloćola da na kavču ni šans da spiva tako da imava posteljo in bo treba nekaj pogruntak kako bi blo najbolj fajn. Omare bo pomojem teba zamenjat pa bo tudi več placa.
|
|
|
|
RE: Spalnica in dnevna soba. 22.1.2010 16:27:49
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Sva gledala že vzga boga pa se ne morva odločt k je prostor bolj majhen. koliko m2 pa ima?
|
|
|
|
RE: Spalnica in dnevna soba. 22.1.2010 17:09:12
|
|
|
|
Kliki
|
Celo stanovanje je 35m2. Soba je pa ene 4m2 krat 3m2
|
|
|
|
RE: Spalnica in dnevna soba. 22.1.2010 17:10:27
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Super bom še malo po netu pobrskala ker bi mi prišla v poštev bolj tanka stena ker so v tem prostoru tudi garderobne omare. ja sej tiste panelne zavese to tko nekako... se boljse, ker jih lahko premikas sem in tja, kot npr drsna vrata..
|
|
RE: Spalnica in dnevna soba. 22.1.2010 17:11:22
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Celo stanovanje je 35m2. Soba je pa ene 4m2 krat 3m2 torej so te 'zavese' prfect!
|
|
RE: Spalnica in dnevna soba. 22.1.2010 17:13:01
|
|
|
|
Kliki
|
Ja pomojem bodo res kar zavese padle. Sem pa v ikeji gledala une zavese k so čist ravne in zgledajo kot stena.
|
|
|
|
RE: Spalnica in dnevna soba. 22.1.2010 17:20:02
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Ja pomojem bodo res kar zavese padle. Sem pa v ikeji gledala une zavese k so čist ravne in zgledajo kot stena. takele ja: http://www.apartmenttherapy.com/uimages/la/032509fabric-02.jpg sam na sredino sobe... oz tam kjer imas namen jih dat! pa se full so fajn, ker jih lepo drsas sem in tja... mas tako palcko in jih lahko cist zapres, napol, na tretjino.. po zelji.
|
|
RE: Spalnica in dnevna soba. 22.1.2010 17:20:19
|
|
|
|
phelps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Ja pomojem bodo res kar zavese padle. Sem pa v ikeji gledala une zavese k so čist ravne in zgledajo kot stena. Ja, to so panelne zavese. V Ikei imajo meni ful dobre dizajne, tudi nosila so kvalitetna. Veliko ponudbe imaš npr. tudi v slovenski Velani.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?