![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.1.2010 19:53:34
|
|
|
|
gold fish
|
in ko pridem nazaj....se dogaja tole... Zadnje s foruma Otrok gold fish ob 19:51 v temi RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del s foruma Otrok - Čvekamo o naših otrocih gold fish ob 19:45 v temi RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del s foruma Otrok - Čvekamo o naših otrocih gold fish ob 19:44 v temi RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del s foruma Otrok - Čvekamo o naših otrocih gold fish ob 19:43 v temi RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del s foruma Otrok - Čvekamo o naših otrocih Inigo ob 19:39 v temi RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del s foruma Otrok - Čvekamo o naših otrocih Nove debateSpremenjene debateVsi forumi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.1.2010 22:02:00
|
|
|
|
RAČKAPK
|
JUHUHUHU zmagal smo pa smo jih ....... jutri pa še Nemce....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.1.2010 22:04:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
Pasiv ali trpnik obstaja zato, da se ne izda osebka, ki je nek dogodek povzročil... Razen, če se sam ne izda .. A bejž no bejž.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.1.2010 22:07:33
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK Lara - VSENARTABULŠ za tvoj rojstni dan Matr, to bom pa shranla .... Hvala.. :))) Hvala tudi vsem ostalim.... :)))))
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.1.2010 7:35:56
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.1.2010 10:30:32
|
|
|
|
ključek
|
žvijo!!! evo, 2 dni nisem vedela, ali sem živa ali mrtva, me je zgrabila ena zoprna viroza, sem preživela več časa na wc, kot kje drugje, potem sem mislim da skoraj 24 ur samo spala.....sedaj pa sem veliko boljše. najbolj mi je bilo hudo, ko sem LN opazovala samo od daleč.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.1.2010 10:31:30
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK Lara - lepo praznuj MTY - kako je z LN? Olivija - kako gre? kašlja še vedno, pa iz noska ji non stop teče. kar menim, da ni slabo, saj se nosek čisti. ali se motim??? no, danes je v vrctu.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.1.2010 10:32:01
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Čarli in Lara Croft vse najboljše za rojstni dan. se podpišem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.1.2010 13:30:59
|
|
|
|
Čarli08
|
Punce, hvala za čestitke!!!! Lari sem pa že na fb čestitala (upam, da je vidla); Drugače pa: Fiš - lepo, da se vračaš MTY - naš gre jutri v vrtec - drugače je pa podobno kot pri vas naš je, odkar hodi - koma - po kosilu komaj čaka, da gre spat, zvečer mi tud v sekundi mrkne, ko ga položim v posteljico - koliko časa to traja?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.1.2010 20:58:03
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish a si se prijavila....saj veš je? a to je račka?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 21.1.2010 8:20:07
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish a si se prijavila....saj veš je? a to je račka? Kje, kje?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 21.1.2010 9:23:04
|
|
|
|
Olivija*
|
dobro jutro! nisem še usela pokomentirat fiškinega vprašanja katere tabletke sem imela - pravzaprav niso bile tabletke, ampak transdermalni obliži Evra, ma neke velike razlike ni - vse je hormonska kontracepcija. predvčerajšnjem sem bila na pregledu pri G in mi je bilo prav smešno, ko mi je rekla, da se bom zdaj morala hormonski zaščiti odpovedat (itak) in uporabljat MEHANSKO zaščito A tak se zdej reče kondomom?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 21.1.2010 9:34:40
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish a si se prijavila....saj veš je? a to je račka? Kje, kje? tukaj GA GA
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 21.1.2010 9:35:30
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* dobro jutro! nisem še usela pokomentirat fiškinega vprašanja katere tabletke sem imela - pravzaprav niso bile tabletke, ampak transdermalni obliži Evra, ma neke velike razlike ni - vse je hormonska kontracepcija. predvčerajšnjem sem bila na pregledu pri G in mi je bilo prav smešno, ko mi je rekla, da se bom zdaj morala hormonski zaščiti odpovedat (itak) in uporabljat MEHANSKO zaščito A tak se zdej reče kondomom? JA k mehaniku po mehansko zaščito
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 21.1.2010 9:36:42
|
|
|
|
RAČKAPK
|
u glavnem včeraj so naši remiziral z nemci mah...... glavno da gremo naprej.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 21.1.2010 9:36:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* A tak se zdej reče kondomom? bosta pa pazla...pa problem rešen
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 21.1.2010 9:39:59
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* A tak se zdej reče kondomom? bosta pa pazla...pa problem rešen a sploh vidite kje probleme v akcijo pa gremo....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 21.1.2010 9:56:32
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK tukaj GA GA ha ha
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 21.1.2010 9:58:47
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK a sploh vidite kje probleme v akcijo pa gremo.... no ja, pri nas je malo drugačna situacija....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 21.1.2010 10:12:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK a sploh vidite kje probleme v akcijo pa gremo.... no ja, pri nas je malo drugačna situacija.... aja...no pač nasvet
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 21.1.2010 14:23:14
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK a sploh vidite kje probleme v akcijo pa gremo.... no ja, pri nas je malo drugačna situacija.... Zdej lahko počasi Ani družbo naštimata, pol bosta pa po mehansko
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 21.1.2010 20:20:42
|
|
|
|
leda
|
čer, jst sem pa tečna in ker me tle itak nbena ne kometira in/ali opazi, se bom spucala fakt 1: ela je bla nazadnje bolna septembra. fakt 2: v soboto gremo na jahorino smučat stanje: od sobote dalje elček, ki zna pojest moje količine, je kot ptiček. od včeraj nič. sitna je tko, da je današnje kosilo za kolegico iz armenije in mojo asistentko zgledalo kot anti baby propaganda. skratka nekaj se kuha. in jst bom pop******.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 21.1.2010 20:37:43
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda skratka nekaj se kuha. pikepoke za elo! to zmeraj pomaga!!! mami, ti pa trdne živce.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 21.1.2010 20:40:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
in jst bom pop******. Boš pa samo surfala po Jahorini...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 21.1.2010 20:42:02
|
|
|
|
leda
|
mami, ti pa trdne živce. bah. živci so skala. večji problem je najdet drug termin, prepričat bosanskega srba, da unih 100 evrov predplačila prenese dalje, plus še en kup zadev. jah. takle mamo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiBLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.