Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:18:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Zmenjeno! mate dobro žogo al jo cuj prnesemo? Mamo, mamo..in ne samo ene!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:19:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Če imata 6. potem nista več kužna, ko nastopijo pikice in pade vročina. sem se neke spomnila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:19:50
|
|
|
|
Najaa
|
Ne me preveč pogrešat, grem si lase prat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:20:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne me preveč pogrešat, grem si lase prat. ki maš sliko?????
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:20:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Zmenjeno! mate dobro žogo al jo cuj prnesemo? Mamo, mamo..in ne samo ene! zdaj pa se afnaš da jih imate več, ha?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:20:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 kak se ne spomniš. Si bojkrotirala obisk
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:21:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne me preveč pogrešat, grem si lase prat. pa pohiti
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:21:02
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Preizkušeno, ni pomagalo kaj dosti. Ko je šla v vrtec, je bila pač eno leto skoz bolana. NOBEN sirup ni pomagal. tega je mene mal strah. Ampak se ne dam...Lija ne bo bolana. Si ,pa velika optimistka tam so sami zdravi otroci in zdrava higiena .Ja mi ki ,pa bomo doma smo ,pa razcartani ,pa skoz bolani Tvoja dva gresta itak kasneje v vrtec, ne? Tija je šla z 21m tak da ni bla več tak dojenček. Jaz se zdaj zelo bojim za Niko. Bavca še letos ne greta v vrtec bo jih babi mela čez drugo leto ,pa bo druga pela,ja .Ma najhujši je ko je prvo en bolan pol ,pa še drug ko je že z enim tolko dela.Pa kaj čem to spada zraven se pol ko bota punce lovila ,pa bom tudi crkjena ko nebom mogla spat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:21:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne me preveč pogrešat, grem si lase prat. Vrei....samo, da boš vsa sijoča jutri.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:21:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne me preveč pogrešat, grem si lase prat. ki maš sliko????? Kako sliko?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:22:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Bavca še letos ne greta v vrtec bo jih babi mela čez drugo leto ,pa bo druga pela,ja .Ma najhujši je ko je prvo en bolan pol ,pa še drug ko je že z enim tolko dela.Pa kaj čem to spada zraven se pol ko bota punce lovila ,pa bom tudi crkjena ko nebom mogla spat kaj ti jih boš cuj lovila, da boš crkjena? pa tak by the way...mislim,da sta oba zasedena. Anika pa Lija
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:23:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Preizkušeno, ni pomagalo kaj dosti. Ko je šla v vrtec, je bila pač eno leto skoz bolana. NOBEN sirup ni pomagal. tega je mene mal strah. Ampak se ne dam...Lija ne bo bolana. Si ,pa velika optimistka tam so sami zdravi otroci in zdrava higiena .Ja mi ki ,pa bomo doma smo ,pa razcartani ,pa skoz bolani Tvoja dva gresta itak kasneje v vrtec, ne? Tija je šla z 21m tak da ni bla več tak dojenček. Jaz se zdaj zelo bojim za Niko. Bavca še letos ne greta v vrtec bo jih babi mela čez drugo leto ,pa bo druga pela,ja .Ma najhujši je ko je prvo en bolan pol ,pa še drug ko je že z enim tolko dela.Pa kaj čem to spada zraven se pol ko bota punce lovila ,pa bom tudi crkjena ko nebom mogla spat Dvakrat se bomo okrog obrnile in bo to že sedanjost. OMB! Prehitro minevo vse skupaj. Meni je to skoraj leto v mojim sončkom tako hitro minilo, da to ni res. Kaj vam tudi...Meni je tak hudo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:23:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Bavca še letos ne greta v vrtec bo jih babi mela čez drugo leto ,pa bo druga pela,ja .Ma najhujši je ko je prvo en bolan pol ,pa še drug ko je že z enim tolko dela.Pa kaj čem to spada zraven se pol ko bota punce lovila ,pa bom tudi crkjena ko nebom mogla spat kaj ti jih boš cuj lovila, da boš crkjena? pa tak by the way...mislim,da sta oba zasedena. Anika pa Lija Who?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:23:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne me preveč pogrešat, grem si lase prat. ki maš sliko????? Kako sliko? Najaa, je napisala prošnjo, ker njej ne gre
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:23:55
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne me preveč pogrešat, grem si lase prat. ki maš sliko????? Jaz tudi čakam ,da vidim kako novo fotko. Jaz bom mojo prilepla ko najdem materinsko ker moram še podatke javit od posvetovalnice ampak jaz tupa glava ne vem kam sem jo založla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:24:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dvakrat se bomo okrog obrnile in bo to že sedanjost. OMB! Prehitro minevo vse skupaj. Meni je to skoraj leto v mojim sončkom tako hitro minilo, da to ni res. Kaj vam tudi...Meni je tak hudo. jaaaaa, prehitro vse skup.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:24:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 kak se ne spomniš. Si bojkrotirala obisk Ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:24:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne me preveč pogrešat, grem si lase prat. ki maš sliko????? Jaz tudi čakam ,da vidim kako novo fotko. Jaz bom mojo prilepla ko najdem materinsko ker moram še podatke javit od posvetovalnice ampak jaz tupa glava ne vem kam sem jo založla do naslednje boš že najdla
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:25:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:26:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dvakrat se bomo okrog obrnile in bo to že sedanjost. OMB! Prehitro minevo vse skupaj. Meni je to skoraj leto v mojim sončkom tako hitro minilo, da to ni res. Kaj vam tudi...Meni je tak hudo. jaaaaa, prehitro vse skup. A tebi tudi? KO ga gledam kako sedaj že stopica....pa mrmrlja svoj govor..pred par meseci pa je bil še takoooo mali...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:26:09
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Bavca še letos ne greta v vrtec bo jih babi mela čez drugo leto ,pa bo druga pela,ja .Ma najhujši je ko je prvo en bolan pol ,pa še drug ko je že z enim tolko dela.Pa kaj čem to spada zraven se pol ko bota punce lovila ,pa bom tudi crkjena ko nebom mogla spat kaj ti jih boš cuj lovila, da boš crkjena? pa tak by the way...mislim,da sta oba zasedena. Anika pa Lija Ne jaz bom razmišljala kaj počneta s puncami A tebe ne bo skrbelo ko bo Tomaž začel po tvoji Liji plazit ?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:26:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:26:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne me preveč pogrešat, grem si lase prat. ki maš sliko????? Jaz tudi čakam ,da vidim kako novo fotko. Jaz bom mojo prilepla ko najdem materinsko ker moram še podatke javit od posvetovalnice ampak jaz tupa glava ne vem kam sem jo založla do naslednje boš že najdla al pa ne... pa kaj tebi v materinsko pišejo podatke? Mi imamo tak roza kartonček
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:26:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Bavca še letos ne greta v vrtec bo jih babi mela čez drugo leto ,pa bo druga pela,ja .Ma najhujši je ko je prvo en bolan pol ,pa še drug ko je že z enim tolko dela.Pa kaj čem to spada zraven se pol ko bota punce lovila ,pa bom tudi crkjena ko nebom mogla spat kaj ti jih boš cuj lovila, da boš crkjena? pa tak by the way...mislim,da sta oba zasedena. Anika pa Lija Ne jaz bom razmišljala kaj počneta s puncami A tebe ne bo skrbelo ko bo Tomaž začel po tvoji Liji plazit ? Ja, mami, kaj le?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:27:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne me preveč pogrešat, grem si lase prat. ki maš sliko????? Jaz tudi čakam ,da vidim kako novo fotko. Jaz bom mojo prilepla ko najdem materinsko ker moram še podatke javit od posvetovalnice ampak jaz tupa glava ne vem kam sem jo založla do naslednje boš že najdla al pa ne... pa kaj tebi v materinsko pišejo podatke? Mi imamo tak roza kartonček mi pa beli list na katerem je tabela....materinska je že zdavnaj pospravljena...samo ne vem kje....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?