|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
20.1.2010 11:46:34   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: baki

adijo pamet.sem mu dala napolitanko za jest.je tak kouser posted image user posted image
pa sej to je normalno da še ne zna lepo jestiuser posted image ....jaz jo pustim da poje,nadrobi-pol pa jo umijem,preoblečem in pomedem

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
20.1.2010 11:47:31   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

šefica me je klicala...15.02. grem delat...user posted image
ti greš vsaj na ponedeljek,jaz grem na sobotouser posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
20.1.2010 11:48:40   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

sjmm kakšno zelenjavno omakico pa narediš, na čebulci popražiš zelenjavco potem pa zaliješ z vodo, daš kako kocko, vegeto al pa kake posebne začimbe, mogoče smetanco? Joj kake neumnosti sprašujem

ja, jz vedno uporabim čebulco, tko na zelo drobno nasekljano, pa kak česenček, pa malo pora, kak korenček, bučko, Maj obožuje koruzo, zato na koncu dodam še eno malo konzervico koruze.....malo zalijem, ti lahk na čebulco daš najprej tudi meso!, pol pa mal začimb...majaronček, bazilika, sveže nasekljan peteršilj, včasih tudi pol kocke( jz uporabljam bio z oljčnim oljem ali zelenjavne seveda)..pol pa mogoče še sćep soli in popra....seveda pa kaka smetanca na koncu lepo zaokroži okus..naj si bo sladka ali kisla ali pa kak sirček

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
20.1.2010 11:49:54   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

adijo pamet.sem mu dala napolitanko za jest.je tak kouser posted image user posted image
pa sej to je normalno da še ne zna lepo jestiuser posted image ....jaz jo pustim da poje,nadrobi-pol pa jo umijem,preoblečem in pomedem

pri nas je tud zelo lepo, ko kaj sam pohrusta....sploh kej čokoladnega...pol dalj pucam, kot pa je on jedel...sam to so čari začetkov in umetnikovuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
20.1.2010 11:50:30   
sjmm

moja nova mašinica:

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
20.1.2010 11:51:47   
sjmm
grem na kavč s pomarančo v družbi, mali spi..pol pa eno juhco skuhat...našega so obnorele razne mineštriceuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
20.1.2010 11:57:01   
claud
Dan!

Baaaaaaa, zuni je mrazzzzzz pa meglauser posted image
Tuzno je! TV nam neki ne dela.....

Larisa mi ga-ga, pa bla,bla user posted image user posted image

Ojoj sm prebrala temo o "dobrem" stricku ki otroke vozi domovuser posted image user posted image user posted image
Za take bi pa mela elektricni stoluser posted image

Zdj grem pa kuhat...bomo mel pire krompir in piscancka v omakiuser posted image + rdeco pesouser posted image

Lep dat!

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
20.1.2010 12:00:54   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

tamika koliko svojih fantov sta v tej banji naredilauser posted image user posted image ?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče pa imata zato same fanteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bana je nora.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nobenega user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
20.1.2010 12:06:05   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

TAMIKA-jest pa ne vidim nobenega albumauser posted image
moraš pod moji prijatelji in mislim da je na drugi ali pa tretji strani

sem našlauser posted image

pa še neki mi je všeč...likalna miza...kako pa to dela , dej malo pokomentirej oz. en referat nared tamika please

dobila sem jo za user posted image roj. dan od moje mami - hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image
ko je perilo suho, ga zložim kot za v omaro, zapognem rokave in dam majčko na pol, pa v likalno desko, z ene strani, pa še z druge strani, hlače dam na pol po dolgem in ponovi vajo - z ene in druge strani in to je vsa umetnost user posted image
gre pa zelo hitro user posted image user posted image user posted image
upam, da si lažje predstavljate, če vas še kaj zanima pa vprašajte user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
20.1.2010 12:06:08   
MIHAILO
cebel user posted image user posted image user posted image zdaj bo se lazje klepetatuser posted image

sjm pocivaj dokler spi...

jaz sedim mihailo se pa crkla in hoce zaspat...

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
20.1.2010 12:06:20   
Čebel@
joj meni se bo snelouser posted image user posted image user posted image .......sem ji skuhala krompir+bučke+cvetača kar OBOŽUJE in je pojedla 2 žlički in začela tovčt mi po roki da je hrana povsod letela......kako jo naj tega odvadim?????ne pali nič!!!!!!!

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
20.1.2010 12:07:57   
Urša08

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
20.1.2010 12:08:11   
TAMIKA3

Tamika a se še zmer ne vidiš vn iz cunjuser posted image user posted image

itak.
prideš na pomoč user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
20.1.2010 12:08:57   
Jutta
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

moja nova mašinica:

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čebel@ - jaz imam enakegauser posted image user posted image user posted image Res ful huda mašina user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
20.1.2010 12:09:28   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

sjmm kakšno zelenjavno omakico pa narediš, na čebulci popražiš zelenjavco potem pa zaliješ z vodo, daš kako kocko, vegeto al pa kake posebne začimbe, mogoče smetanco? Joj kake neumnosti sprašujem

ja, jz vedno uporabim čebulco, tko na zelo drobno nasekljano, pa kak česenček, pa malo pora, kak korenček, bučko, Maj obožuje koruzo, zato na koncu dodam še eno malo konzervico koruze.....malo zalijem, ti lahk na čebulco daš najprej tudi meso!, pol pa mal začimb...majaronček, bazilika, sveže nasekljan peteršilj, včasih tudi pol kocke( jz uporabljam bio z oljčnim oljem ali zelenjavne seveda)..pol pa mogoče še sćep soli in popra....seveda pa kaka smetanca na koncu lepo zaokroži okus..naj si bo sladka ali kisla ali pa kak sirček

sjmm jutri bom to nardila pa ti sporočim kako bo ratalo, pa seveda kako bodo moji trije fantje navdušeniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
20.1.2010 12:10:11   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Čebel@ - jaz imam enakegauser posted image user posted image user posted image Res ful huda mašina user posted image user posted image user posted image

tok huda,da se neznajdem ama ništauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......sej se bom naučila,tacajt bom pa še na tastari makiniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
20.1.2010 12:10:20   
TAMIKA3

Tamika mi je poštar prinesel paketek. Saj sploh ne vem kaj nej ti rečemuser posted image user posted image zlata si . Pa ne bi si blo trebat stroškov delat z mojima otročkoma, res še enkrat hvala za vse skupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Majčki sta ful luštni - je Nejcu čist všeč, sva jo mogla probat, no čokolada pa že pada v želodček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko bo moj vn iz gužve pa sigurno pridemo v vaše konceuser posted image

user posted image , saj je ena malenkost, me pa veseli, da je Nejcu všeč. meni so user posted image user posted image , ko so enako oblečeni user posted image
Se veselim vašega obiska user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
20.1.2010 12:14:12   
Urša08
Žiga še kar spi, Nejcu sem mogla pa kosilo dat - je videl krompirčka pa omakico in je bil fiul lačenuser posted image user posted image user posted image user posted image

Čebel@ dej ji kako žličko zraven , bo boljšuser posted image

Tamika res hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Men je tud všeč če mata kaka stvar istouser posted image Mi je blo zadnjič kr mal žal k sem Nejcu eno tako luštno jakno kupla za spomlad pa mi ni padlo na misel da bi jo lahko tud za Žigauser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
20.1.2010 12:14:18   
TAMIKA3

joj meni se bo snelouser posted image user posted image user posted image .......sem ji skuhala krompir+bučke+cvetača kar OBOŽUJE in je pojedla 2 žlički in začela tovčt mi po roki da je hrana povsod letela......kako jo naj tega odvadim?????ne pali nič!!!!!!!

pri nas tristan kar iz stolčka zleze po nekaj žličkah user posted image , tako da ti ne znam pomagat
mogoče, če jo puskusiš zamotit s kako igračo?

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
20.1.2010 12:15:23   
Urša08

tok huda,da se neznajdem ama ništauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......sej se bom naučila,tacajt bom pa še na tastari makiniuser posted image user posted image user posted image

čebela super da si zadovolna, jaz mam tud lap topa sam sem rajši na navadnemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
20.1.2010 12:15:45   
TAMIKA3

Žiga še kar spi, Nejcu sem mogla pa kosilo dat - je videl krompirčka pa omakico in je bil fiul lačenuser posted image user posted image user posted image user posted image

Čebel@ dej ji kako žličko zraven , bo boljšuser posted image

Tamika res hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Men je tud všeč če mata kaka stvar istouser posted image Mi je blo zadnjič kr mal žal k sem Nejcu eno tako luštno jakno kupla za spomlad pa mi ni padlo na misel da bi jo lahko tud za Žigauser posted image

ni kaj user posted image , je iz user posted image
meni pa malo preveč € nanese user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
20.1.2010 12:16:43   
Čebel@
sej drugače sedi lepo ampak ko je sita ali pa nebi jedla pa me kar tovče po roki-in tega bi jo rada odvadila......dokler ni potrebe ne dobi nobene stvari v roke med tem ko je,ker pol ji bom lahko skos klovna špilala

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
20.1.2010 12:16:53   
Jutta
Piškot - super za zdravje in prespane noči user posted image user posted image user posted image user posted image Sem se ful razveselila, ko sem to prebralauser posted image

Mihailo - najin delovnik je pa takle - zjutraj se zbudiva, se greva previt in nato jest zajtrk. Po zajtrku ga dam v kuhinji na tla in zraven nekaj igračk, jaz pa pomijem posodo. Vid je priden, se lepo igra, od časa do časa se priplazi do mene in mi objame nogo ter da lupčka (beri: me ugrizne user posted image user posted image user posted image ). Običajno se po zajtrku tudi pokaka, tako da greva spet na previjalno, nato pa malo v dnevno igrat... Malo se igra sam, malo skupaj, malo poslušava glasbo. Če jaz kaj delam, potem se plazi za mano in raziskuje stanovanje. Imamo v stanovanju nekaj stvari, ki so obvezno NE in se jih ne sme dotikat, nekaj pa je tudi takih, ki mu jih pustim. Tega se tudi striktno držim, čeprav mu ni zmeraj všeč. Sem pa opazila, da tiste stvari, za katere ve, da jih ne sme, zmeraj pričakuje, da bom rekla ne. Če ne rečem, gleda, kje sem, da mu bom prepovedala. Dokaz da malčki rabijo omejitve!!! Pred opoldanskim spanjem greva še po pošto, pojeva še kakšno skutko. Po spanju je kosilo, nato kakšen sprehod.
Glede paničarjenja - tudi Vid se kdaj kam butne in je tudi meni težko ne odreagirat preveč burno...

BarbaraGS - super za uspešen pregleduser posted image user posted image user posted image V katerem tednu pa si?

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
20.1.2010 12:18:32   
Čebel@

čebela super da si zadovolna, jaz mam tud lap topa sam sem rajši na navadnemuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem pa hotla prenosnika,ker imam to mizo z računalnikom v dnevni in nimamo jedilne mize,tko da sedaj gre ta kišta ven,notri pa jedilna miza in kateri bo tudi lap top(edino v času obedovanja ne)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
20.1.2010 12:19:30   
Urša08
Žiga je vstal tko da mu grem kosilo dat potem pa šibnemo na sončkauser posted image Se potem oglasim

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.