Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.1.2010 22:03:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ne dam vam ga, toti je mooooooojjjj !!! Ve si druge najdite...jaz sem vam ga sam malo pokazala Jaz ga bom pustla na miru.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.1.2010 22:04:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa si Liji kupla copatke. Sem ja, cicibanke, ker drugih nismo dobili. Si jih je sama izbrala..kaj misliš katero barvo? Kaj je mogoče zelena, ne ta ni, kaj pa rumena. Ne ta verjetno tudi ni. Roza.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.1.2010 22:07:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj je mogoče zelena, ne ta ni, kaj pa rumena. Ne ta verjetno tudi ni. Roza. Bingo. Je imela na razpolago bež z vzorčkom in roza. In se je zapičla v tiste roza in jih sploh spustila ni. KAj nam druga preostane koda ji vzamemo roza? Čuj Ly, ti si dobila v P. ko si rodila kak bon za Ciciban za 15€? V tistem paketu je baje bil
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.1.2010 22:10:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Čuj Ly, ti si dobila v P. ko si rodila kak bon za Ciciban za 15€? V tistem paketu je baje bil Ja mislim da sem ga dobla. Bom jutri pogledala če še ga mam kje.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.1.2010 22:11:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Bingo. Je imela na razpolago bež z vzorčkom in roza. In se je zapičla v tiste roza in jih sploh spustila ni. KAj nam druga preostane koda ji vzamemo roza? Ja kaj bo pa taka lepa pupa z bež copatli. Mislim, kaj ti te je.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.1.2010 22:15:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja kaj bo pa taka lepa pupa z bež copatli. Mislim, kaj ti te je. ja, saj mislim ne...mam neke prebliske Ma tile roza so na ježka in jaz sem hotela da ima na vezalke. Pa reče prodajalka da v večini jemajo na ježka, ker pa je L. še tolk mala si še tak nebo znala odpret ježja in sezut. Aha, je bla pametna. Ko smo prišli domov in ji jih damo na nogice, si frajla odpre ježka in sezuje. . Tolko o tem malem vragecu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.1.2010 22:15:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Čuj Ly, ti si dobila v P. ko si rodila kak bon za Ciciban za 15€? V tistem paketu je baje bil Ja mislim da sem ga dobla. Bom jutri pogledala če še ga mam kje. Pa kaj ste ga vsi dobili... jaz ga nisem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.1.2010 22:16:54
|
|
|
|
ly117
|
Očitno prodajalka nima malih . Ker tiso tak pametni da je kaj.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.1.2010 22:17:59
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Čuj Ly, ti si dobila v P. ko si rodila kak bon za Ciciban za 15€? V tistem paketu je baje bil Ja mislim da sem ga dobla. Bom jutri pogledala če še ga mam kje. Pa kaj ste ga vsi dobili... jaz ga nisem Saj sem rekla da mislim da je bil. Veš kje je lanski april.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.1.2010 22:18:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Očitno prodajalka nima malih . Ker tiso tak pametni da je kaj. Mah kaj, nazaj jih bom nesla verjetno kar jutri in rekla, če lahko menjam za na vezalke. Ne, prodajalka jih nima,..jo poznam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.1.2010 22:19:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saj sem rekla da mislim da je bil. Veš kje je lanski april. veš ki je lanski februar Jaz se nea spomnim, da bi ga imeli, ke pol bi si ga ziher šparala (al pa ne ). No, pa saj ni panike..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.1.2010 22:20:17
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Očitno prodajalka nima malih . Ker tiso tak pametni da je kaj. Mah kaj, nazaj jih bom nesla verjetno kar jutri in rekla, če lahko menjam za na vezalke. Ne, prodajalka jih nima,..jo poznam Če majo iste na vezalke jih idi menjat.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.1.2010 22:21:19
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m veš ki je lanski februar Ja vem ja, 11 mesecev nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.1.2010 22:27:15
|
|
|
|
ly117
|
Čajčeka popila, mater je pasal, zdaj še pa malo pred TV pol pa ajo tutajo. Nočko vsem.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.1.2010 22:27:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Če majo iste na vezalke jih idi menjat. ja, ampak niso roza
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.1.2010 22:28:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m veš ki je lanski februar Ja vem ja, 11 mesecev nazaj. ne, ne taki cajt pred 11.meseci mi je bilo še grozno smešno vse skup. Sem si veselo še sms-esala z našimi marčevkami, kak je fajn da mi voda počasi odteka, da me ne zebe in mi je prijetno toplo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.1.2010 22:29:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čajčeka popila, mater je pasal, zdaj še pa malo pred TV pol pa ajo tutajo. Nočko vsem. Lahko noč. Jaz tudi grem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.1.2010 22:32:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m veš ki je lanski februar Ja vem ja, 11 mesecev nazaj. ne, ne taki cajt pred 11.meseci mi je bilo še grozno smešno vse skup. Sem si veselo še sms-esala z našimi marčevkami, kak je fajn da mi voda počasi odteka, da me ne zebe in mi je prijetno toplo Točno ja.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.1.2010 22:35:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Točno ja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 19.1.2010 22:35:58
|
|
|
|
tasa_m
|
Nočko, se tipkamo jutri. Če pa bom šla v mesto pa te rufnem pa grema na kofi, oki doki?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 7:35:29
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 8:48:33
|
|
|
|
botrca
|
Jutro, Tasa_m hvala za kavo...jo ravno pijem . Spali smo super do 7h , pol sem ga dala k sebi in sva še eno uro spala. Jedel je že, zdaj pa gleda risanke na kiki . Kuhat ne rabim, kak fajn, ker mi je od včeraj ostalo. Sem pa naredila nekaj novega spet...fižolovo rižoto. Ful enostavno in dobro . Janu bom pa naredila porovo juho, sem našla en ful dober recept.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 8:49:17
|
|
|
|
botrca
|
Matcar hvala za sms oz. povabilo na kavo . Za zdaj kaže, da bom (bova) prišla.
|
DEBELOSTEDINAli je vaš otrok debel oz. pretežak za svojo starost?Da (
7%)
Meni se ne zdi (
21%)
Ne (
62%)
Da,ker mu dodajam adaptirano mleko (
1%)
Je celo presuh (
8%)
Število vseh glasov: 214Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!