|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
19.1.2010 20:16:30   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

jaz sem cist dol padla...cel dan sem na tleh z mihailom...nic se noce sam igrat par minutk in je ze dolgocasno...a je pri vas tudi tako...ker pa na tleh vstaja pa morm skoz za njim it ker poskusa hodit in seveda pade...potem mu je zanimivo ce skupaj puzava in sva sla po celem stanovanju sem pa tja...tecen je postal in bi sel spat okrog 17:30h...sam mu nisem pustila in zdj se mal igra z mojim mobitelom tok ,da vam lahko tole napisem in se malo odpocijem...upam ,da bo ok spal in da zdrzi do 20..itak ga se mislim kopat...

ONASIS pozdravi se...

mihailo...pri nas ista pesem...tko s tem igranjem in nenehno pozornostjo...kot tudi s spanjem...zvečer zaspi okol pol 9...pa se že v eni uri vsaj 5x zbudi..tud če čez dan ne spi kej dost...pa smo zuni, pa skoz se mu dogaja...v glavnem...mene je kr mal izčrpal tole nespanje večtedensko...jz mu tud pol dam kako prepovedano stvar...user posted image

katere stvari so pa prepovedane?user posted image

ja kak gsm, pa psp konzola...pa tipkovnica...no, če se lahk reče prepovedanuser posted image

aja......jaz sem mislila da mu daješ kaj za pojest prepovadanega,da lažje spi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
19.1.2010 20:17:41   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

jaz sem cist dol padla...cel dan sem na tleh z mihailom...nic se noce sam igrat par minutk in je ze dolgocasno...a je pri vas tudi tako...ker pa na tleh vstaja pa morm skoz za njim it ker poskusa hodit in seveda pade...potem mu je zanimivo ce skupaj puzava in sva sla po celem stanovanju sem pa tja...tecen je postal in bi sel spat okrog 17:30h...sam mu nisem pustila in zdj se mal igra z mojim mobitelom tok ,da vam lahko tole napisem in se malo odpocijem...upam ,da bo ok spal in da zdrzi do 20..itak ga se mislim kopat...

ONASIS pozdravi se...

mihailo...pri nas ista pesem...tko s tem igranjem in nenehno pozornostjo...kot tudi s spanjem...zvečer zaspi okol pol 9...pa se že v eni uri vsaj 5x zbudi..tud če čez dan ne spi kej dost...pa smo zuni, pa skoz se mu dogaja...v glavnem...mene je kr mal izčrpal tole nespanje večtedensko...jz mu tud pol dam kako prepovedano stvar...user posted image

katere stvari so pa prepovedane?user posted image

ja kak gsm, pa psp konzola...pa tipkovnica...no, če se lahk reče prepovedanuser posted image

aja......jaz sem mislila da mu daješ kaj za pojest prepovadanega,da lažje spi user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
19.1.2010 20:24:56   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

ojla punce :)
danes sem imela pregled in vse je ok :) mali je glih prav velik in je veselo migal :)
Slikice imam tudi in upam, da bo se naprej vse ok.

lp

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Barbara ful dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful sem vesela zate in le skeniraj kako slikico pa nam jo pokažiuser posted image user posted image user posted image user posted image da si še mal večje lušte nardimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako daleč ste zdej?

ena moja sošolka iz faksa je ravno danes rodila sinekauser posted image user posted image user posted image user posted image

Tanci.... mi imamo večerjo okol 18-18:30 potem se še malo igramo okol 19-19:30 se gremo kopat al pa tuširat, ob 20 mleko po flaši in spatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
19.1.2010 20:25:06   
claud
Punce ne klobasat!!!!!!!!!user posted image

Pri nas so te zadeve prej obvezna igraca kot pa prepovedanauser posted image

Evo oci kopa Larisso, jst jo pol sam se oblecem in gre spat!

AJA, BEJBE JUST DOBIM JUTRI!!!!!!!!!

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
19.1.2010 20:29:04   
Čebel@
punce jaz pa pogrešam bomo2user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
19.1.2010 20:29:54   
TAMIKA3
tanci... v albumu MOJI SONČKI je slika banje, če te zanima user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
19.1.2010 20:31:12   
TAMIKA3
grem kuhinjo dat v red, potem pa user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
19.1.2010 20:35:43   
brkn83
Pozdravljene.

evo za danes sem končala z delom. Dopoldne sem prala in pospravljala, popoldan masirala tk da sem lepo preživela dan, nikpa tudi je bil z babico in sta se imela prav lepo.

Zdele je pa ati prišel domov, tk da mu grem večerjo dat, potem pa počasi nika spat spravit. Zdej že hodi spat okoli pol desetih, upam, da bo tako tudi ostalo, oz. da mi bo uspelo ga še malo prej dat spat.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
19.1.2010 20:35:45   
Katjusa
tamika koliko svojih fantov sta v tej banji naredilauser posted image user posted image ?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče pa imata zato same fanteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bana je nora.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
19.1.2010 20:36:49   
Katjusa
brkn moja2 sta prišla ful zadovoljna domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image darilo je blo superuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
19.1.2010 20:37:14   
Čebel@
tamika........banja je res norauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
19.1.2010 20:42:50   
Onasiss

VAS NE BERE KER KLOBASATE....

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
19.1.2010 20:48:17   
Onasiss
tanci....nimamo še enga stola za spredaj samo ga bom letos kupla.... sem se pri drugih starših pozanimala in se obnese. Imajo jih pa pri Rogu....

ajde mejte se....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
19.1.2010 20:49:41   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

VAS NE BERE KER KLOBASATE....

user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
19.1.2010 20:54:24   
tanci29
TAMIKA-jest pa ne vidim nobenega albumauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
19.1.2010 20:55:39   
tanci29
no mojadva čmrla sta po posteljah...u mižulahuser posted image user posted image user posted image
zdej pa čakam možka da pride. pomoje še kake pol urce...

grem še malo počedit.
ajde nočko

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
19.1.2010 20:56:09   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

moraš pod moji prijatelji in mislim da je na drugi ali pa tretji strani

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
19.1.2010 20:57:45   
Čebel@
a zdej bom pa sama tukaj ostala?user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
19.1.2010 21:03:05   
sjmm
evo punce...za nami en fuj fej dan...jz še bol v 5 delih k v 1...se sestavlam, sam me še zmer vse toookkk boli..pa čist sm brez apetita...je bil dons moj čist hud k sm se komi kosila dotaknila, a mi ni šlo nč drudega po glavi k mal oči zapret..

sem pa bla popoldan kr ok...sva z Majčem mal crkljanja za včeraj not prinesla...zdej sm pa out...ga oči uspava..kar se še ni zgodilo

ostali pridni...so tik pred konferenco in je treba moči napenjat....pa ta velka dobila razpis šol...tko da zdej študiramouser posted image

v glavnem fajn bodite!

barbaraGS...čestitke za lepo rastočega bejbija

tamika....tvoji kralji ful pridni

No, tok za dons...mam glavobol ...grem na kavč...pa en lekadol v rit

Mirno nočko in čim daljšo!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
19.1.2010 21:04:13   
tanci29

sem našlauser posted image

pa še neki mi je všeč...likalna miza...kako pa to dela , dej malo pokomentirej oz. en referat nared tamika please

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
19.1.2010 21:05:58   
tanci29
sjmm-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
19.1.2010 21:13:02   
brkn83

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

brkn moja2 sta prišla ful zadovoljna domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image darilo je blo superuser posted image user posted image user posted image user posted image

sem vesela, da sta bila zadovoljna. Sam bi se morala potruditi in večkrat it na masažo, da bi imelo boljše učinke.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
19.1.2010 21:32:13   
SURF
Pozdravčke...
Mah tale FBuser posted image spljoh ni zameuser posted image očitno se tudi tukaj na rr ne znajdem več,nobemih fotk ne morem pogledatuser posted image user posted image user posted image user posted image ...

Tančy hvala za vabilouser posted image user posted image .
Mi se kopamo,tuširamo po večerji..ja ker če ne se lohka še enkrat greuser posted image .

Majchy-Brez zamere,zadnjič me je potem ven vrglouser posted image ...
Tamala ima Romerja in kaj naj rečem,zbirala sem med tem in med maxi cosi tobi..in je tamala sam izbrala Romerja...je bolj zadovoljno sedela noter in tako je še sedajuser posted image .

Kolumbo-user posted image the best kolo za Majauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mihailo-pri nas ista pesem...še posebej sedaj ko so zopet zooobkiiii na udaru,na splošno pa kakor kdaj,če imam srečo lohka tudi kej ornk naredimuser posted image ...

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
19.1.2010 21:34:19   
SURF
Barbara-Super,super za dobre novičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in tako naprej!user posted image

Onasisis-Vedela sem da bo tvoja Evita uživala v vrtcuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super....

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
19.1.2010 21:34:48   
SURF

sem našlauser posted image

pa še neki mi je všeč...likalna miza...kako pa to dela , dej malo pokomentirej oz. en referat nared tamika please

pa zakaj zaboga js ne najdem ničuser posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.