|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
19.1.2010 8:11:38   
sanje2
žanataja: po pregledu pa hitro javi kako si, upam da je vse ok, verjetno smo sam preveč živčne in panične

ve katera kako je z bolniško če imaš enkrat ss, jaz imam že povn kufer teh tu v moji službi. non stop moram hodit sem ter tja, po stopnicah gor in dol, iz ene pisarne v drugo, bolijo me noge, pod trebuhom, pa še spim bolj bogo,...

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 851
19.1.2010 8:46:05   
tejči28
Oj punce,

jaz bom vprašala za spol,ker sem pri prvi tudi,ne vem pa še,če bom takoj vsem povedala kaj imama,naj jih malo irbec mantra.user posted image

sanje2
,če se slabo počutiš in imaš tako delo pa idi v bolniško,saj če ti noče ginekolog napisat,pa ti lahko splošni zdravnik tudi za nekaj tednov,2.3.Pol pa boš videla kak naprej.Ker verjamem,da je to res zoprno,da moreš letat kar naprej in se naprezat.
O,to pa bo lepo darilo za možekov roj.dan,tudi če bo par dni razlike.Jaz jem folno že od začetka,elevit,ker še malega dojim zvečer in ponoči in je močnješi.
Na NS pa sem se naročla raje prej,ker pri 1.user posted image sem čakala bolj dolgo in pol sem komaj dobla še prosti termin.Je bilo dosti nosečk,sem pa šla k dr.Pelkičevi v Mbju na Gregorčičevi,se mi zdi ima ordinacijo.

ŽanaTaja bogica,kar te mantra v podzavesti ss in se bojiš da ne bi bilo vse vredu.Pa na podzavest težko vplivaš,čez dan že,da ne misliš na to,pol pa se ponoči pretihotapi v misli.Boš videla,da je vse vredu na pregledu.

Jaz tudi si glih ne želim dvojčkov,ker si ne znam predstavljat kak bi to bilo.Ko pa jih imaš pa glih tak vse zmoreš.Take smo mamice,zmoremo vse in še več.user posted image user posted image user posted image

jaz pa imam pregled danes ob 11.Držite pesti,da je vse ok.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 852
19.1.2010 9:20:40   
Mašna
živjo punce!
sanje2 - jaz sem šla takoj na bolniško, ko me je začelo zvijati zaradi slabih izkušenj pri SS lansko leto. šla sem k osebni zdravnici, sedaj sem na bolniški že drugi teden, potem pa bomo vidli. v petek imam pregled, potem pa bomo vidli kako in kaj.glede na to, da se počutim mnogo bolje verjetno grem nazaj v službo. ti samo poklič osebnega zdravnika in povej, da ne boš tvegala še enega SS.

folno jemljem od dneva, ko sem zagledala +, imam pa centramed mami, ki vsebuje tudi potrebne vitamine - da mi slučajno kakšen ne uide user posted image

za spol ne bom vprašala, se pustim presenetiti. glede dvojčkov pa imam zelo veliko šans, ker so v moji in fantovi familijiuser posted image . priznam, da si jih po tihem kar želim user posted image kar bo pa bo...bomo vidli v petek.

lepo se imejte in veliko urtipajočihuser posted image , tiste, ki še niste imele pregledov. tiste, ki ste ga pa že videle pa se veliko smejte da bo user posted image lepo rastel!!

lp

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 853
19.1.2010 9:24:00   
corfu
Dober dan srečke nosečke!

Včeraj sem naredila test, pa ravno na sinov rojstni dan in je pokazal pozitivno, predvidevam da imam rok med 21-24.09.2010

To bo naš tretji otroček.
Doma imamo Aljaža 5 let
Manco 2,5 leti
tako da bo med Manco in malo štručko 3leta in dva meseca razlike.

Slabo mi še ni, ampak je za to še čas....:)

Lepo se imejte

Uživaj življenje...

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 854
19.1.2010 9:44:19   
lumpa6
jutro souser posted image

vidim da me ni na seznamuuser posted image , ja res je da točnega pdp ja ne vem, ker je prišlo kasneje do zanositve, ns imam 10. 2 in takrat bom zvadla vse

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 855
19.1.2010 10:00:40   
Klemcy
Jutro srečke!
Vidim, da že veselo klepetate.user posted image  Ja tudi jaz čakam na uro 12.15, ko imam pregled.user posted image user posted image  Upam, da bom odšla iz ordinacije vsa vesela in srečna!
No jaz tudi jemljem folno odkar sem naredila test, čeprav bi jo baje morali jemati že kakšne 3 mesece preden se odločimo zanosit.user posted image
Spol user posted image  naju ful zanima, zato bova seveda vprašala, takoj ko bo to mogoče izvedet. user posted image  

Aja, kaj slikice te pikice, ki jo vidiš na ultrazvoku na prvem pregledu, se pa ne da dobit? Jo je katera dobila?
Ker kolegica pravi, da je zahtevala slikico ob vsakem pregledu oz. UZ in jih je imela že celo zbirko.user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 856
19.1.2010 10:24:05   
kajča
dobro jutro, souser posted image

Klemcy, jaz sem vedno prosila slikico na prvem pregledu, na nuhalni in na morfologiji, tako, da jih imam doma tudi že nekaj, še celo od našega pikca, ki je šel potem med user posted image .

Punce, sem pa ugotovila, da se ful boljše počutim če telovadim, čez vikend 2 dni nisem in sem bila utrujena za znoret, pa tudi bolečine sem imela v spodnjem delu trebuha, včeraj sem spet telovadila in je spet ok, imam bistveno več energijeuser posted image .

Tega tedna se ful veselim, ker vas ima veliko prve preglede in se resnično veselim z vami, da zagledate prvič svojo pikicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 857
19.1.2010 10:27:12   
Anonimen
jutro! user posted image

res se mi smilite, ko morte tako zgodaj vstajat... sem res lahko srečnica, da sem doma, brez skrbi, ki jih nalagajo delodajalci in pregajanja sem ter tja...

glede spola, z fantom si ga res želiva izvedet, ampak če naju ne bo mala pikica zezala in ne bo pokazala user posted image

dvojčki so meni ful všeč, sam midva si želiva sam enega... pravzaprav sva rekla tako... kar bova dobila bova imela, sam zdravo naj bo. user posted image

folna kislina? o tem berem zelo veliko, sam vam odkrito povem, da je ne jem... ziher mislite, da sem butasta, ampak takole bom rekla. ko sem ginekologinji omenla, da si želiva potomca, mi je rekla naj si kupim elevit in sem ga res pričela jesti... ampak jaz imam tako smolo s temi stvarmi, dobila sem eno reakcijo... po 14ih dnevih sem kar nehala jest, ker mislim, da bebiki nebi nič pomagalo, če bi jaz pol slabela. drugače pa jem vso hrano, večkrat na dan in tako dalje...
bom raje počakala na prvi pregled in da pregledajo kri, pa mi takrat pove, če rabim kaj ali nič...

(odgovor članu Klemcy)
  Neposredna povezava do sporočila: 858
19.1.2010 11:00:27   
lillchy123
dan user posted image

nem je tud danes CB pokazal en debeli user posted image  user posted image

pa mam koj kar eno vprašanje. zjutraj sem mela rjav izcedek, ki je še vedno prisoten, ampak v čedalje manjši količini... kaj je to in kaj narediti? za vse odgovore bom hvaležna.
zdaj pa grem hitro še nekaj stvari nardit, mamo ludnico v službi user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 859
19.1.2010 11:01:32   
lillchy123
lalilela, glede folne kisline.. meni je tudi slabo po tabletah.. zdaj pa jem tifol in je ok.user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 860
19.1.2010 11:35:56   
sanje2
lillchy123: dobrodošla med nami, morda je ta rjav izcedek vgneznitvena krvavitev, kaj pa vem nisem najbolj vešča o tem

ja res je fajn zjutraj spati, seveda če lahko, še dobro da ob vikendih ne delam ker bi me drugače pobralo od zaspanosi!

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 861
19.1.2010 11:43:26   
zalcy
lep pozdrav sem...user posted image
vidim, da lepo čvekate, komaj vas preberm ko pridem na komp---user posted image user posted image
glede spola sem se odločla, da ne želim vedet kaj bo.. naj bo presenečje, ker je pač prvi.. sicer že imam veliko stvari za fantka od bratove žene.. user posted image
ampak vse stvari pa tut niso lih modre.. mi je dala ležalnik, avto sedež, pa veliko cot pa čeveljčkov...
jutrii pa na pregled...komaj čakammmuser posted image user posted image
sporočite kako je bilo danes na pregledu

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 862
19.1.2010 12:09:06   
zalcy
lillchy123- jas sem tut mela rjav izcedek.. pa sem se full ustrašla, zaradi predhodnega ss... zato sem šla k ginekologu, ki me je poslal v bolnico...
tam sem ostala dva dni, da so mi naredili ultrazvok, pa tablete so mi dali...
na srečo ni blo nič hujšega in se je končalo... ampak vseeno je boljše it, kot pa da pride do česa...
vsaj jas ti tako svetujemuser posted image

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 863
19.1.2010 13:18:21   
ŽanaTaja
Evo mene iz pregleda....

Je šel moj možek z mano noter...in sva videla najin mali čudež....srček lepo bije, velik je 8,2mm....najin pikec pokec....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čist vesela...juhuhu...sam da je vse ok..

Slikice pa se da dobit brez problema...je mojmu dal dve slikici in moj sam gleda vanju..čist je navdušen....

Upam, da bosta tudi vidve videli svoj mali čudež in bomo vse čist  vesele....

Lepo bodite...

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 864
19.1.2010 13:27:00   
kajča
ŽanaTaja user posted image user posted image user posted image user posted image , se veselim s tabouser posted image user posted image

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 865
19.1.2010 13:34:09   
lillchy123
žanataja user posted image user posted image user posted image , meni je to en nepozabnih trenutkov ko prvič vidiš srček svoje pikice user posted image user posted image user posted image

moja G dela jutri popoldne, tko da jo jutri pokličem. pa da vidmo, kaj bo rekla user posted image

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 866
19.1.2010 13:35:39   
tannya
Ojla punce,

mojim slabostim se je pridružila še ena infekcija na pljučih, kašljam ful in sem cela zanič. Sploh ne vem več kaj naj naredim. Vročine sicer nimam, ampak počutje je pa čisto zanič. Ne vem ali bi se v vsakem primeru zanič počutila ali je to še huje zato, ker sem noseča...Samo jamram, jamram.  Pa še v službi imamo celo norišnico in si ne upam pomisliti na bolniško.

pa še eno vprašanje: Kaj jeste od vitaminov, samo folno ali kakšno kombinacijo? Jaz jem Elevit, ga je moja G priporočila, v prvi nosečnosti sem pa samo folno jedla.

Vsem, ki imate prve preglede v teh dneh želim eno lepo doživetjeuser posted image

Pa dobrodošle nove čvekeuser posted image

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 867
19.1.2010 13:36:17   
sanje2
žanataja: čestitam ful sem vesela, so mi kar solze v oči prišle, ker se na pisanju vidi kako si vesela, moj pregled je pa še tri tedne vstran, kje je še to

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 868
19.1.2010 13:41:09   
Kepica83
sanje2 in žanataja vidim da sta spet srečki nosečki!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  iskrene čestitke. Prav tako vsem ostalim. user posted image  

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 869
19.1.2010 15:11:18   
LoveLove
Ojlaaa!!!
Jaz sem pa danes vsa cotasta...tak čuden filling kot da bi mi hotlo bit slabo ampak mi ni...pa zaspana se...že zbudila sem se kot da imam mačka..ahhahha smešno!!

Jaz sem začela jesti folno takoj ko sem izvedela da sem noseča...takrat sem bila že 1mesec...brezveze se mi je zdelo toliko prej jest ker sva na bebi začela delat aprila..kaj bi jih pol celo leto jedla al kaj?? mo...imam še za 1mesec folne potem bom pa naprej jedla Elevit ker mi jih je dala frendica ker so ji ostali...v petek na pregledu pa bom vidla če rabim še kaj drugega...kje je peteeekkkk... noro!!!

Kok je luštn k je fajn!!!

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 870
19.1.2010 15:13:57   
tejči28
evo jaz sem tudi iz pregleda.Pikica je velika 11mm,pa tudi srček se je lepo videl in rumenjakec,ni mi pa dal nobene slikice user posted image .Ta moj ginekolog je glede tega čuden,še rečt sem mu mogla,če hoče še k meni obrnit ekrat,da še jaz vidim.kakorkoli glavno,da je vse vredu.

Dobrodošle nove nosečke!user posted image user posted image user posted image

ŽanaTaja čestitam,vidiš da je vse vredu.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 871
19.1.2010 15:16:21   
zalcy
žanataja- čestitke... sem full vesela za tebe...user posted image user posted image
vem kakšen je to občutek in res ni lepšega na svetu kot to, da vidiš svojo pikico--- pa veselo nosečnost še naprej...user posted image user posted image

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 872
19.1.2010 15:20:06   
zalcy
tejči28- čestitke tudi tebi... user posted image user posted image lepo, da je vse ok... zakaj pa nisi rekla za slikico...
katerega ginekologa pa imaš...user posted image

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 873
19.1.2010 15:20:12   
tejči28

user posted image user posted image user posted image user posted image

NICK, STAROST, NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), NUHALNA SVETLINA (NS)

01.09.2010
user posted image anonimna, 29, 3 user posted image , doma1 user posted image P , NP 11.1.
user posted image  volley, 3 user posted image , doma2 user posted image P in F
user posted image   tejčika, 30, 2  , doma1 F, NP 16.2., NS 26.2. dr.Rosič

02.09.2010  
user posted image   mami2010,21,1user posted image , NP 10.2.

03.09.2010
user posted image  barbi195, 30, 2 user posted image , doma1 user posted image F , NP 21.1. , NS 18.2.
user posted image  limonita, 1 user posted image , NP 15.2.

04.09.2010
user posted image  nadka30, 3 user posted image , doma1user posted image P, NP 9.2.
user posted image  reny19, 29,, 2 user posted image , doma 1user posted image F, NP 21.1.
user posted image  Gala 4, 1 user posted image , NP 13.1.
user posted image  kiara24, 2 user posted image , doma1user posted image P, NP 15.1.

05.09.2010

06.09.2010
user posted image  LoveLove, 28,  1 user posted image , NP 22.1.

07.09.2010
user posted image  žanaja, 1 user posted image , NP 14.1. 

08.09.2010
user posted image  ŽanaTaja, 2 user posted image , doma1user posted image F, NP 12.1., NS 25.2.
user posted image  Inčy, 25, 1user posted image NP 29.1.
user posted image  Klemcy, 27, 1 user posted image , NP 19.1.

09.09.2010
user posted image  Blanči, 34, 4 user posted image , doma1user posted image P, NP 21.1.
user posted image  Rižka, 1 user posted image , NP 22.1.
user posted image  zalcy, 21, 1 user posted image , NP 20.1.
user posted image  
bambinca, 32, 3 user posted image , doma 2user posted image ,NP 21.1.
user posted image  amm4, 36, 4 user posted image , doma3user posted image 2P in 1F, NP 4.2.

10.09.2010
user posted image  kesi, 2 user posted image , doma 1 user posted image
user posted image  natalija28, 1 user posted image , NP 2.2.

11.09.2010
user posted image  kajča, 31, 5 user posted image , doma2user posted image F in P, NP 27.1.,NS 2.3. dr.Pušenjak
user posted image  Bepi, 22, 1 user posted image , NP 27.1. 

12.09.2010
user posted image  mašna, 24, 1 user posted image , NP 22.1.
user posted image  bragi, 31, 1 user posted image , NP 2.2.

13.09.2010
user posted image  sarcy21, 25, 2 user posted image , doma 1 user posted image F, NP 1.2.

14.09.2010
user posted image  klavdijak1, 3 user posted image , doma 2user posted image F, NP 03.2., NS 01.3.
user posted image  tannya, 37, 2 user posted image , doma 1 user posted image ,NP 1.2.

15.09.2010
user posted image  mala2001, 2 user posted image , doma 1, F
user posted image  LucRezia, 29, 1 user posted image , NP 11.2.
user posted image   anonimna 34, 2user posted image ,doma 1user posted image ,NP 25.01.

16.09.2010
user posted image Lucky Mum, 2 user posted image , doma 1user posted image F ,NP 9.2.
user posted image  T.Z., 26, 1user posted image , NP 18.2.
user posted image 5ra8,28, 1user posted image

17.09.2010

18.09.2010
user posted image lumpa6 ,1user posted image ,NS 10.2.

19.09.2010

20.09.2010
user posted image  Jinx, 26, 1 user posted image , NP 18.2.
user posted image  laliela, 23, 1 user posted image ,NP 9.2.

21.09.2010
user posted image corfu,3user posted image ,doma 2user posted image ,F in P,

22.09.2010
user posted image sanje2, 27, 3 user posted image , doma 1user posted image , NP 10.2.

23.09.2010

24.09.2010
user posted image strgi, 1user posted image ,NP 15.2.

25.09.2010

26.09.2010

27.09.2010

28.09.2010

29.09.2010

30.09.2010

Skupno število srečk  user posted image 41

user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

[/quote]

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 19.1.2010 15:30:52 >

(odgovor članu tejči28)
  • Neposredna povezava do sporočila: 874
    19.1.2010 15:24:01   
    tejči28
    Nekaj sem popravla seznam,lumpa6,sem te dala kar na nek datum,bomo spremenili,ko boš vedela točko kdaj.

Zalcy,a veš da sem bila tolko zmedena in vesela,da sem pol pozabla,da bi mu rekla za slikico. od prvega pa mam doma vse.Imam dr.Mauriča v MBju,drugače je vredu ginekolog,edino glede slik se nikoli ne spomni al pa da bi monitor obrnil proti meni.
    Hvala za čestitke.Sem res vesela,da je vse vredu,sem pa že v 7t in 2d.user posted image user posted image user posted image Rok imam na 1.9.morem malo stiskat pol,da bo blizu 8.9.,ko je prvi pikec.

(odgovor članu tejči28)
    Neposredna povezava do sporočila: 875
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
    Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
    Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?