|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
19.1.2010 13:07:31   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Larisi in Maju vse najboljše za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

in še veliko cartanja

tudi od nas user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
   [Brisano sporočilo]
19.1.2010 13:09:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1627
19.1.2010 13:10:04   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

joj tamika zdej mi je pa cuker padeluser posted image

no potem pa ti ga kapučinček in tortica dvigneta user posted image user posted image

kakega želiš user posted image

user posted image

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
19.1.2010 13:12:13   
TAMIKA3
čebel@... a vi še kar v lupinici user posted image user posted image , mi smo jo morali zamenjati že julija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
19.1.2010 13:12:38   
Čebel@
kolumbo........uživajta v savnanjuuser posted image user posted image user posted image

tamika......zdele grem napadet taveliko milko s celimi lešnikiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
19.1.2010 13:13:08   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

čebel@... a vi še kar v lupinici user posted image user posted image , mi smo jo morali zamenjati že julija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jap,mi smo bolj mejhni

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
19.1.2010 13:14:44   
Katjusa

Katjuša držimo pestke za hišicouser posted image Sam če boste šli na svoje boš kr mal pogrešala varstvo pri mamiuser posted image user posted image user posted image

punce hvala za pestkeuser posted image user posted image user posted image
urša vem kaj me pol čaka ampak vseeno ta hiške je tle 500m stran še to ne mogoče 300 nimam ravno občutka za razdaljo.... če počasi hodiš si v 5 minutah peš tamuser posted image user posted image user posted image user posted image in že zadnič k smo se menl da bomo kupli sme se z babiko menla kako fino bi blo, ker če bi rabla varstvo bi lahko ona peš prišla pazit al pa bi si joh k sebi peljala..... seveda se bo spremenilo sam veš kolk bomo pa bolj sproščeni in spontani.... pa po svojem lahko delaš kar češ tle pa kej prestaviš al pa sam primeš pa že gledajo kaj boš naredu......
ni vse rožnato..... in zato se nama ful gre da bi lahko šla od tle..... user posted image user posted image user posted image user posted image včasih mi je žal, da sem ostala doma.... zdej k imam 2 otročka se ne morem kr tak nekam odselit, takrat bi se pa lahko pa bi mogoče zdej že kaj imela.... ampak jokat za tistim je brezveze treba je gledat naprej in najt nekaj kar nas bo veselilo in izpolnjevalo.....

tud če bi zdej hišo kupla to pomeni še ogromno dela bajta je ampak rečmo da je nekje v 3 gradbeni fazi torej je do vselitve še ogromno dela in bi to trajalo verjetno več let, da se bomo not vselili vseeno pa bi imela nekaj svojegauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
19.1.2010 13:15:36   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: baki

punce dej povejte jst mam dons segedin za kosilo,a ga lahk že dam niku????

če te skrbi mu dej samo omakico pa kruheka zraven al pa krompirčka.... če mu daš še malo zeleka ne bo nič narobeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
19.1.2010 13:16:31   
baki

meni je tudi padu močno

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
19.1.2010 13:17:33   
baki
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

punce dej povejte jst mam dons segedin za kosilo,a ga lahk že dam niku????

če te skrbi mu dej samo omakico pa kruheka zraven al pa krompirčka.... če mu daš še malo zeleka ne bo nič narobeuser posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša ke si bla tk dolgouser posted image user posted image sej niku sem skuhala kurjo juho bo pa jutr jedu zeleka pa krompir

< Sporočilo je popravil baki -- 19.1.2010 13:18:44 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
19.1.2010 13:18:46   
MIHAILO
CEBEL miimamo romerja-dober...pa maxi coso tobi...ta dva sta najboljsa po mojem mnenju...

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
19.1.2010 13:19:54   
MIHAILO
sem butast napisala ko hitim...mi imamo romerja in je dober...mi je pa se dober maxi cosi tobi...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
19.1.2010 13:20:58   
MIHAILO

meni je tudi padu močno

ja meni tudi zato jem puding...mmmm cokoladni

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
19.1.2010 13:21:50   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Larisi in Maju vse najboljše za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

in še veliko cartanja

tudi od nas user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
19.1.2010 13:22:23   
TAMIKA3
POZOR, NUJNO OBVESTILO:

epidemija sugar nevarno razhaja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
19.1.2010 13:23:49   
MIHAILO

še neki.......nik hodiiiiiiii

user posted image user posted image user posted image user posted image od kdaj pauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
19.1.2010 13:25:07   
TAMIKA3
mi imamo concorde:

user posted image

user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
19.1.2010 13:33:19   
Čebel@

POZOR, NUJNO OBVESTILO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
pa verjeto razsajauser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
19.1.2010 13:38:44   
TAMIKA3

POZOR, NUJNO OBVESTILO:

sorry, danes imam govorno napačo user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
19.1.2010 13:40:41   
Jutta
Ker razsaja nov virus, sem morala kar v kuhinjo po kinder čokoladkeuser posted image user posted image user posted image .

Urša
- res držim pesti, da bo z Nejcem čimprej vse po starem. Se mi zdi, da je takšne stvari, ki so "psihičnega izvora" najtežje odpravit, zato vem, da rabiš veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm - upam, da boš izkoristila pomoč tvojih večjih otrok in moža, da se boš lahko ti malo oddahnila... saj sem se ti kar čudila, da vse to zmoreš in nič ne pregoriš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Baki - čestitke Niku za korake user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo - uau, kakšen ferari user posted image user posted image user posted image Maj je ziher ful važen user posted image user posted image user posted image

Ajvy - da bi bolezen čimprej minila in da bi bile vse noči prespane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PA ŠE ENKRAT PROŠNJA - MI LAHKO KATERA POŠLJE NA MAIL SLIKE S SREČANJA, RADA BI PREDVSEM GASILSKO SLIKO

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
19.1.2010 13:41:11   
Čebel@

POZOR, NUJNO OBVESTILO:

sorry, danes imam govorno napačo user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
19.1.2010 13:44:48   
Jutta
Čebel@ - glede avtosedežev... mi imamo maxi cosi tobi in smo ful zadovoljni. Vid zelo lepo v njem sedi in tudi rad v njem zaspi. Se mi zdi udoben. Recarota in Romerja pa nismo sprobali, ker smo se zato ker so imeli tudi prijatelji tobija, odločili kar zanj... Pa veliko sreče pri izbiri! 

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
19.1.2010 13:45:04   
MIHAILO
No spal je 1,5h...upam,da zvecer ne bo problem in da bo zdrzal do 20h...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
19.1.2010 13:46:35   
tanci29
DAN

evo midve doma

sva šle plačat položnice, sva bile še malo dobrodelne in sva nakazale denar za Haiti, me je včeraj tok stisnilo ko sem videla tiste otročke tam tavati. pa sevede tud vse ostale stare mlade, zdrave, bolne u glavnem grozaaaa
pol sva pa mal zapravljale, je hana dobila ful kjut nova oblačilca, pa še popusta 30%, dvoje copatke ene za v vrtec ene za doma...pa zelenjavco s tržnce...zdej poje kosilo, pol pa pičiva še u štacuno po kruh pa par stvari pol pa po erika u vrtec

urša-jutri bom na tvojem koncu, sva se zmenle s prjatlco kr pri njej ker pravi da imate lep sonček, tukaj je vse sivouser posted image

ajde komentirala ne bom ker sploh nisem prebrala

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
19.1.2010 14:01:22   
Urša08
Eto punce mi smo iz sprehodkauser posted image kako paše tale sonček, res prav baterije si filamuser posted image user posted image user posted image user posted image edin mojmu križu ne paše ne vem kako ampak sej bo.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.