Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: živčni bolniki in izpit za avto 19.1.2010 13:23:28
|
|
|
|
Splišni
|
Moj sicer nima potrdila, ampak vozi pa avto. Pa mu kar gre večinoma.
|
|
|
|
RE: živčni bolniki in izpit za avto 19.1.2010 13:23:31
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninini Ali katera ve kako je s živčnimi bolniki,ali sploh lahko vozijo avto.Jaz enostavno ne razumem ženske v naši ulici ki se zdej zdravi za živci ene dve leti izpit ima seveda od prej ampak ona cel dan v avtu pa otroke odzadaj pa se hvali okrog kak ima ona potrdilo da je živčni bolnik ,ampak ne samo to ona je dobosedno nora ker počne take stvari ki nas samo čudijo pa o tem kdaj drugič,ampak res me zanima če taki vozniki zakonsko sploh lahko sedejo za volan,ker vem da zdravnik ki je to potrdilo o bolezni izdal ne preverja če ona vozi avto ampak to bi pol mogla sama javit,ali se pa motim. Kaj bi mogla sama javit? KOmu?
|
|
|
|
RE: živčni bolniki in izpit za avto 19.1.2010 13:24:41
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninini Ali katera ve kako je s živčnimi bolniki,ali sploh lahko vozijo avto.Jaz enostavno ne razumem ženske v naši ulici ki se zdej zdravi za živci ene dve leti izpit ima seveda od prej ampak ona cel dan v avtu pa otroke odzadaj pa se hvali okrog kak ima ona potrdilo da je živčni bolnik ,ampak ne samo to ona je dobosedno nora ker počne take stvari ki nas samo čudijo pa o tem kdaj drugič,ampak res me zanima če taki vozniki zakonsko sploh lahko sedejo za volan,ker vem da zdravnik ki je to potrdilo o bolezni izdal ne preverja če ona vozi avto ampak to bi pol mogla sama javit,ali se pa motim. No, samo tega pa ne razumem. A ne veš, če zdravnik, ki je izdal potrdilo, da lahko vozi avto, preverja, če ga res vozi?
|
|
|
|
RE: živčni bolniki in izpit za avto 19.1.2010 13:27:56
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Moj sicer nima potrdila, ampak vozi pa avto. Pa mu kar gre večinoma. Joj, pa te ni nič strah?
|
|
|
|
RE: živčni bolniki in izpit za avto 19.1.2010 13:28:12
|
|
|
|
muška
|
Aha, v ilegali. Se obleče v policaja, pa ustavlja avte ih išče svoje bolnike. Hmm, mogoče je pa kar v halji, kaj veš
|
|
|
|
RE: živčni bolniki in izpit za avto 19.1.2010 13:28:30
|
|
|
|
Mešamdrek
|
Jaz imam tudi potrdilo pa avto vseeno vozim.Včasih se zgodi da kakšnega fakiča pokažem kaj hujšega pa zaenkrat še ni bilo .Aja,enkrat sem eni ženski zaušnico pripeljala,sam si je zaslužla koza,kaj je pa tako na hitro zabremzala.
|
|
|
|
RE: živčni bolniki in izpit za avto 19.1.2010 13:29:04
|
|
|
|
ninini
|
Zanima me kako je s temi bolniki ali lahko vozijo avto.Kot na primer epileptiki ne smejo,kako pa je z živčnimi bolniki?
|
|
|
|
RE: živčni bolniki in izpit za avto 19.1.2010 13:30:57
|
|
|
|
baguSka
|
na primer epileptiki ne smejo jaz poznam dve in obe vozita...
|
|
RE: živčni bolniki in izpit za avto 19.1.2010 13:31:16
|
|
|
|
Hope2
|
Odvisno kak "živčni bolnik" je. Zdravnik odloči ali je sposobna vožnje, bolnik bi se pa naj držal tega. Vozniške mu ni treba nikomur dat, če pa bi povzročalškodo ali ogrožal varnost sebe in drugih, potem pa se mu odvzame. Samo mora priti do policije, d aogroža varnost, torej g amora nekdo prijavit
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 19.1.2010 13:33:40 >
|
|
|
|
RE: živčni bolniki in izpit za avto 19.1.2010 13:31:57
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Moj sicer nima potrdila, ampak vozi pa avto. Pa mu kar gre večinoma. Joj, pa te ni nič strah? Koga? Soferjev ki se vozijo mimo?
|
|
RE: živčni bolniki in izpit za avto 19.1.2010 13:32:14
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninini Zanima me kako je s temi bolniki ali lahko vozijo avto.Kot na primer epileptiki ne smejo,kako pa je z živčnimi bolniki? Moj sošolec iz SR je epileptik in lahko vozi avto, zdravniško potrjeno
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.1.2010 13:33:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: živčni bolniki in izpit za avto 19.1.2010 13:34:12
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: ninini Zanima me kako je s temi bolniki ali lahko vozijo avto.Kot na primer epileptiki ne smejo,kako pa je z živčnimi bolniki? Mislim,da je 80% ljudi živčnih, s potrdilom, ali brez. Še hujši so pa nestrpni. pa še kako res je
|
|
|
|
RE: živčni bolniki in izpit za avto 19.1.2010 13:34:47
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Moj sicer nima potrdila, ampak vozi pa avto. Pa mu kar gre večinoma. Joj, pa te ni nič strah? Koga? Soferjev ki se vozijo mimo? Ne, za moža, če pravi, da je živčen, samo potrdila nima.
|
|
|
|
RE: živčni bolniki in izpit za avto 19.1.2010 13:35:42
|
|
|
|
Anonimen
|
jah... moji sosedi se je zmešalo... pa ni sposobna delat - je invalidsko upokojena. ampak vozi se pa non stop.
|
|
|
|
RE: živčni bolniki in izpit za avto 19.1.2010 13:36:49
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek Jaz imam tudi potrdilo pa avto vseeno vozim.Včasih se zgodi da kakšnega fakiča pokažem kaj hujšega pa zaenkrat še ni bilo .Aja,enkrat sem eni ženski zaušnico pripeljala,sam si je zaslužla koza,kaj je pa tako na hitro zabremzala. Ne, nisi razumela. To kaj si ti nardila nima veze z boleznijo, ti si to prav nardila. Tu se verjetno gre za one živčne bolnike, ko eksplodirajo v trenutku in gazijo po cesti vse povprek, brez kakega razloga.
|
|
|
|
RE: živčni bolniki in izpit za avto 19.1.2010 13:38:12
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: tedy jah... moji sosedi se je zmešalo... pa ni sposobna delat - je invalidsko upokojena. ampak vozi se pa non stop. Ja in , takrat se ji je pač zmešalo, en kup stresa v službi, pa doma, pa še kaj iz preteklosti in se ji je zmešalo. Zdaj je doma, spočita, brez stresa, na kakih tabletah mogoče in ji je fino. Zakaj ne vozit, razen če ima tablete,ki bi vplivale na vožnjo No, lahko je tako, lahko pa dejansko ni za na cesto. Mi tega ne moremo presodit
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 19.1.2010 13:39:13 >
|
|
|
|
RE: živčni bolniki in izpit za avto 19.1.2010 13:42:01
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninini Zanima me kako je s temi bolniki ali lahko vozijo avto.Kot na primer epileptiki ne smejo,kako pa je z živčnimi bolniki? Ah ja. Epileptiki pod zdravstvenim nadzorom lahko vozijo.
|
|
RE: živčni bolniki in izpit za avto 19.1.2010 13:44:21
|
|
|
|
tanikaa
|
Ja, vsem živčnim bolnikom je treba vzet vozniško. Vsem. ****ti, kaj se bodo pa furali po cesti. Zapreti jih.
|
|
RE: živčni bolniki in izpit za avto 19.1.2010 13:45:43
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Ja, vsem živčnim bolnikom je treba vzet vozniško. Vsem. ****ti, kaj se bodo pa furali po cesti. Zapreti jih. Ne bit živčna, škodi, pa še domov iz službe se ne boš smela pelat
|
|
|
|
RE: živčni bolniki in izpit za avto 19.1.2010 13:46:41
|
|
|
|
tamiflu
|
epileptiki ne smejo,kako pa je z živčnimi bolniki? jaz tudi enega poznam, pa ma vozniško
|
|
|
|
RE: živčni bolniki in izpit za avto 19.1.2010 13:48:12
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Ja, vsem živčnim bolnikom je treba vzet vozniško. Vsem. ****ti, kaj se bodo pa furali po cesti. Zapreti jih. Ne bit živčna, škodi, pa še domov iz službe se ne boš smela pelat Saj nisem živčna. Sem vzela pomirjevalo.
|
|
[Brisano sporočilo] 19.1.2010 13:51:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: živčni bolniki in izpit za avto 19.1.2010 13:51:52
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek Jaz imam tudi potrdilo pa avto vseeno vozim.Včasih se zgodi da kakšnega fakiča pokažem kaj hujšega pa zaenkrat še ni bilo .Aja,enkrat sem eni ženski zaušnico pripeljala,sam si je zaslužla koza,kaj je pa tako na hitro zabremzala. Ne, nisi razumela. To kaj si ti nardila nima veze z boleznijo, ti si to prav nardila. Tu se verjetno gre za one živčne bolnike, ko eksplodirajo v trenutku in gazijo po cesti vse povprek, brez kakega razloga. Aja,tega pa jaz ne delam.Kadar trobim,tulim,fakiče kažem vedno z razlogom ja.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?