|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 8 del
19.1.2010 10:06:04   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Čveka, mene si tut zbrisala. Prav. Želim ti lepo življenje, čeprav verjamem da boš zelo osamljen človek. Vse lepo ti želim!

Ups.....

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
19.1.2010 10:09:57   
ledenka
tkole, M. spi, jaz se moram pa oblečt, mam zobarja, pa morava kar zgodaj v center...

vidim, da je tud mene čveka skenslala na FBju. tud prav.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
19.1.2010 10:11:17   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30
vas samo pozdravim
na žalost se je tudi meni prepetilo in sem se odločila da se ne bom več javlala, zaradi oseb ki vohunjo za menoj
tako da punce uživajte in se imejte skrajno lepo
papa

A spet odhajaš?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti se rada režiš Flaša ane?

Čveka, mene si tut zbrisala. Prav. Želim ti lepo življenje, čeprav verjamem da boš zelo osamljen človek. Vse lepo ti želim!

Podpis!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
19.1.2010 10:11:26   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Ej, punce, hvala za druženje včeraj. Bom zdaj mal večkrat pogledala na forum, pa se vam z veseljem še kdaj kje pridružim. Otročki so pravi cukrčki. Kot tudi mame. Več ali manj sem si poskusila zapomnit imena: petra(zg), pa KatMat, kako pa je ime mamici, ki je bila oblečena v krilo???

Šivilja, midve pa naslednjič obvezno pijeva na moj račun. Zaenkrat pa najlepša hvalauser posted image .
to je pa nasa kasija

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
19.1.2010 10:13:50   
šivilja
Dudica saj imam jaz tudi cel predal žab, samo za to ceno je pa skor kriminal, če nobenih ne kupim.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
19.1.2010 10:15:37   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Dudica saj imam jaz tudi cel predal žab, samo za to ceno je pa skor kriminal, če nobenih ne kupim.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
19.1.2010 10:16:00   
šivilja
Zdaj rabim  pa še eno pomoč - a če te nekdo izbriše kot prijatelja na FB, se ti to kje pokaže, ali moraš to sam pogruntat. Ker jaz imam še vedno probleme z ugotavljanjem kdo je kdo na RR in FB.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
19.1.2010 10:16:27   
ledenka

jazsem jih že naročila user posted image moram pa predal pospravit user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
19.1.2010 10:17:47   
ledenka

Zdaj rabim  pa še eno pomoč - a če te nekdo izbriše kot prijatelja na FB, se ti to kje pokaže, ali moraš to sam pogruntat. Ker jaz imam še vedno probleme z ugotavljanjem kdo je kdo na RR in FB.

se ne pokaže. samo če preverjaš, ga nimaš več med prijatelji.

priznam, da tud jaz ne vem za vse, kdo je kdo... samo za tiste, ki vas poznam tudi v živo user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
19.1.2010 10:21:41   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

priznam, da tud jaz ne vem za vse, kdo je kdo... samo za tiste, ki vas poznam tudi v živo user posted image

Sm že enkrat predlagala, da bi si nekje v podatkih nick iz RR zapisale, da bi vedle kdo je kdo. Pa niste šmerglale....najboljše, da se kr izpišem... user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
19.1.2010 10:24:43   
šivilja
Ja samo kako to v praksi izvest? Bi se mogla ena žrtvovat, da bi ji vse poslale ZS in bi zbrala, potem pa nazaj poslala po ZS-jih? al obstaja kakšen bol enostaven način?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
19.1.2010 10:25:57   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Sm že enkrat predlagala, da bi si nekje v podatkih nick iz RR zapisale, da bi vedle kdo je kdo. Pa niste šmerglale....najboljše, da se kr izpišem... user posted image

Ja, itak

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
19.1.2010 10:27:20   
maja1488
Tam na FB v profilu inaš možnost pisat nick za MSN in še neke druge. Najboljše, da se zmenimo in pod eno od tistih opcij (msn....) napiše vsaka svoj nick. Torej...če te bo zanimalo kdo je MŠK boš pogledala v podatke o profilu.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
19.1.2010 10:27:23   
Dudica1
maja ja najboljš da se kr izpišeš ja!!! LOL.....NOT!!!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
19.1.2010 10:27:25   
FLASK_A
Majaaaaaaa, ne se izpisaaat nooooooo user posted image

user posted image

Drugač se pa rada smejim, jauser posted image Mučouser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
19.1.2010 10:28:53   
Dudica1
FLASKA smeh je pol zdravja ane

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
19.1.2010 10:34:42   
šivilja

Tam na FB v profilu inaš možnost pisat nick za MSN in še neke druge. Najboljše, da se zmenimo in pod eno od tistih opcij (msn....) napiše vsaka svoj nick. Torej...če te bo zanimalo kdo je MŠK boš pogledala v podatke o profilu.

Samo to potem lahko vsi tvoji prijatelji vidijo, a ne? Ker to mi pa ni všeč.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
19.1.2010 10:34:54   
leda_
Oj,

ali ste se zmenile, da se boste ena za drugo izpisale iz RRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Dokler ni pokica napisala zgodbice in se izpisala je bilo vse uredu, sedaj pa kar nekaj....user posted image user posted image user posted image

No pri nas bi bili samo na nogah in hodili....nekaj se kaže,da bomo dobili prvi zobek...naj že enkrat pride, da bomo spet normalno spali....

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
19.1.2010 10:43:53   
šivilja
Kosilo se kuha, H. spi, perilo obešeno, drugo zlagam...
Kok ima človek več elana po enem dnevu premora in malo babjega čveka user posted image user posted image user posted image user posted image , punce hvala!!!!

(odgovor članu leda_)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
19.1.2010 10:50:13   
Dudica1
a zato jaz ne morem nikamor s pospravljanjem cunj,ker nism bla na čveku user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
19.1.2010 10:54:55   
leda_
Punce jest bi se vam tud kdaj na čveku pridružila, pa vedno zamudim...premal vas beremuser posted image
Ali lahko eni pošlem mojo cifro, pa mi takrat pošle sms?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
19.1.2010 10:57:53   
maja1488
Jst mam pa spet prjatlco na FB....čveko user posted image

(odgovor članu leda_)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
19.1.2010 10:59:15   
Dudica1
leda a prideš na večerjo v petek

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
19.1.2010 10:59:33   
maja1488
smrdi....grem previt

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
19.1.2010 11:00:06   
KatMat

Kosilo se kuha, H. spi, perilo obešeno, drugo zlagam...
Kok ima človek več elana po enem dnevu premora in malo babjega čveka user posted image user posted image user posted image user posted image , punce hvala!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?