Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 19.1.2010 9:38:42
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ly in Nebo za izgubljen kilogram. Hvala. Ni dosti nekaj pa je glede na to da res nisem na dieti. Sicer počasi se tudi daleč pride. Ja. Tako naprej pa boš poleti suhica.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 19.1.2010 9:40:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ly in Nebo za izgubljen kilogram. Hvala. Ni dosti nekaj pa je glede na to da res nisem na dieti. Sicer počasi se tudi daleč pride. Ja. Tako naprej pa boš poleti suhica.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 19.1.2010 9:41:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ly in Nebo za izgubljen kilogram. Hvala. Ni dosti nekaj pa je glede na to da res nisem na dieti. Sicer počasi se tudi daleč pride. Ja. Tako naprej pa boš poleti suhica. ..nikoli se ne ve
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 19.1.2010 9:43:13
|
|
|
|
ly117
|
nick/ zaželjen rezultat/ vmesni rez. (18.1.)/ v. r. (1.2.)/ v. r. (15.2.)/ v. r. (1.3.) Marta82 - 10 kg -5,5kg Ly117 - 5-8 kg -1kg Matcar - 10 kg Botrca - 5 kg -0,5kg Nebo - 9 kg -1kg Tasa_m - 10-15 kg -1,5kg Nebo je zdaj bolše.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 19.1.2010 9:44:31
|
|
|
|
marta82
|
Ly hvala za tabelo. Meni nikakor tak ne rata vpisat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 19.1.2010 9:45:28
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ly in Nebo za izgubljen kilogram. Hvala. Ni dosti nekaj pa je glede na to da res nisem na dieti. Sicer počasi se tudi daleč pride. Ja. Tako naprej pa boš poleti suhica. ..nikoli se ne ve Suhica jaz nikoli ne bom bola, bom pa bolj suha.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 19.1.2010 9:46:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ly hvala za tabelo. Meni nikakor tak ne rata vpisat. Če pa greš na tabelo in kopiraš pol pa v odgovoru prilepiš. Pa dodaš -kg in pobarvaš. Edino tanjše pisave ne znam nastavit.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 19.1.2010 9:51:37
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ly hvala za tabelo. Meni nikakor tak ne rata vpisat. Če pa greš na tabelo in kopiraš pol pa v odgovoru prilepiš. Pa dodaš -kg in pobarvaš. Edino tanjše pisave ne znam nastavit. To vem ampak meni noče naredit presledka med zaželjenimi kg in vmesnim rezultatom, obe št. mi napiše skupaj in ne tako v stolpec.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 19.1.2010 9:53:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ly hvala za tabelo. Meni nikakor tak ne rata vpisat. Če pa greš na tabelo in kopiraš pol pa v odgovoru prilepiš. Pa dodaš -kg in pobarvaš. Edino tanjše pisave ne znam nastavit. To vem ampak meni noče naredit presledka med zaželjenimi kg in vmesnim rezultatom, obe št. mi napiše skupaj in ne tako v stolpec. Čudno.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 19.1.2010 9:54:27
|
|
|
|
nebo
|
Suhica kako si?? (Marta) Ej nečokoladka kako si pa ti?? Jaz začnem hodit na fitnes v Betnavo dopoldan, gre kera cuj?? Zaj pa likat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 19.1.2010 9:59:49
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ej nečokoladka kako si pa ti?? Zaspano. Pa pustimo malenkosti.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 19.1.2010 10:05:04
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ej nečokoladka kako si pa ti?? Zaspano. Pa pustimo malenkosti. Zaradi pomanjkanja sladkorja... Pridi k meni likat pa boš takoj imela energijo!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 19.1.2010 10:09:18
|
|
|
|
botrca
|
Grem zajtrkovat, moj dragi ga danes pripravlja...pol pa ven z Janom. Lep dan
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 19.1.2010 10:13:37
|
|
|
|
arabela*
|
grem se malo razgibavat....
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 19.1.2010 10:14:31
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem se malo razgibavat.... kaj to pomeni....mi je všeč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 19.1.2010 10:18:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem se malo razgibavat.... kaj to pomeni....mi je všeč moram malo....skleci...počepi...pa to
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 19.1.2010 10:18:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ej nečokoladka kako si pa ti?? Zaspano. Pa pustimo malenkosti. Zaradi pomanjkanja sladkorja... Pridi k meni likat pa boš takoj imela energijo!!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 19.1.2010 10:23:07
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem se malo razgibavat.... kaj to pomeni....mi je všeč moram malo....skleci...počepi...pa to pridna pridna..jaz sem tudi že danes...20 km ...in 30 minut telovadbe...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 19.1.2010 10:23:38
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ej nečokoladka kako si pa ti?? Zaspano. Pa pustimo malenkosti. Zaradi pomanjkanja sladkorja... Pridi k meni likat pa boš takoj imela energijo!! res mislim no...priji...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 19.1.2010 10:25:17
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ej nečokoladka kako si pa ti?? Zaspano. Pa pustimo malenkosti. Zaradi pomanjkanja sladkorja... Pridi k meni likat pa boš takoj imela energijo!! res mislim no...priji... Imam sama za 3 pralne stoje za zlikat tak da, ne pridem.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 19.1.2010 10:28:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Imam sama za 3 pralne stoje za zlikat samo čas izgubljate
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 19.1.2010 10:29:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Imam sama za 3 pralne stoje za zlikat samo čas izgubljate trenutno ne kar še čakam, da se bo speglalo.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 19.1.2010 10:45:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 nick/ zaželjen rezultat/ vmesni rez. (18.1.)/ v. r. (1.2.)/ v. r. (15.2.)/ v. r. (1.3.) Marta82 - 10 kg -5,5kg Ly117 - 5-8 kg -1kg Matcar - 10 kg 0 kg Botrca - 5 kg -0,5kg Nebo - 9 kg Tasa_m - 10-15 kg -1,5kg
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 19.1.2010 10:45:45
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Imam sama za 3 pralne stoje za zlikat To pa ni res...jaz imam rada vse urejeno...in če se dobro organiziraš imaš čas za vse... samo čas izgubljate
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 19.1.2010 10:46:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 matcar, super slikice ste uživale aja, kaj se lahko spet kadi not? Tu,ko jaz delam,se po 10-i uri. Al pa še prej,če je čaga.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?