NiNiBo
|
coris in planikica Planinkica, zal mi je da se je ulilo. Ceprav ne pisem, pa vas vsak dan spremljam in sem danes sla na forum prav zaradi upanja, da ti je/vama je uspelo! Zelim ti, da ti cimpreje kljub vsemu posije soncek!!!! Coris, ce sta v vezi 7 let in je to cudovita veza, potem se trudi zanjo!! Tako kot pravis (sem namrec enakega mnenja) veliko je slabih vez, in smo lahko samo vesele, da smo nasle tistega ta'pravega. Jaz sem tega po petih letih se vedno vsak dan vesela, in to zato, ker sem ga tako zelo in tako doglo iskala. Seveda je razmumljivo da si jezna nanj (tudi jaz bi bila), ampak morda resnicno potrebuje malo vec casa, daj mu ga. Vcasih so pac moski taki, da to potrebujejo. Znas biti se presenecena kako kmalu ta zelja zna priti iz njegove strani. Mojemu se je v enem mesecu obrnilo iz "nic" zelje po otroku, na "ful". V bistvu jaz sem bila pripravljena, nehala sem jemati KT, kar sem opravicila kot, da zelim da predno zacneva (kadarkoli pac to ze bo) delat na otroku, da se mi telo ocisti in to mu je bilo razumljivo. Potem sem pa zacela cakat, pa je prisla poroka, pa porocno potovanje in potem.. No potem sva bila pa enkrat na dolgi voznji in sem mal nacela temo in se je kar ulilo iz njega kako bi pa on imel sedaj otroke, in od takrat ne paziva vec. Torej kot vidis pri meni se je potrpezljivost izplacala, ocitno je pac rabil poroko, porocno potovanje, potem pa planov ni bilo vec in kot logicno nadaljevanje je bil otrok. Meni pa je tudi zelo pomenilo, da sem videla da je ta zelja tudi njegova, ne samo moja. No sedaj pa ko je vse ready, pa se ne prime.. Zelim ti, da bi se znala pogovoriti. Prisluhni mu, tako kot pravijo punce, najdi si konjicke, planiraj in sanjaj o poroki.. in pocasi bo tudi v njem vzplamentela zelja po otroku, ze morda zato, ker si mu dala cas!
|