|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Čvek 2010
18.1.2010 9:26:09   
Kerensa*
Danes je g. Mož zadolžen za otroka, ker je frej (službe). Jaz sem pa spala do 9-ih (včeraj sem bila malo dlje pokonci, ker sva s Shorty viseli v "Sedmi luknji"), zdaj pa spijem svojo jutranjo kavo in greva na testno vožnjo nove Renault Lagune cuope. Juhu, komaj čakam. Do Moravč se bova zapeljala.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
18.1.2010 9:30:10   
noranate
kerensa, uživaj v vožnjiuser posted image .
Klepetulje, kje ste, če boste tako nadaljevale s crkljanjem, vam bo zmanjkalo energije za konec tedna in vikenduser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
18.1.2010 9:34:43   
madela
Kerensa,dobro jutro...jaz pa ravno prebiram sanjsko knjigo user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
18.1.2010 9:36:26   
Kerensa*
Jaz danes ne potrebujem sanjske knjige. Sanjala sem, da bo g. Mož danes končno dobil plačo. user posted image Če je ne bo, bo tako ali tako piz*arija, s sanjsko knjigo ali brez.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
18.1.2010 9:36:38   
Arwenko
Jutro user posted image

Jaz sem pa tak zmatrana, pa brez glasa, pa v službi, tipkanje kr paše, pa še noge me tak bolijo. user posted image
Kerensa, kje si bla v soboto, nisi me nič poklicala ali te ni bilo na gospodarcu?

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
18.1.2010 9:37:50   
Kerensa*
Ja, res me ni bilo, Arwenko, zato te nisem poklicala. Imela sem napad lenoritisa in sem kar od doma, preko Slonet.tv kukala na prenos. user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
18.1.2010 9:42:51   
Arwenko
A, to pa je drugo... user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
18.1.2010 9:43:37   
Kerensa*
Ampak nisem pa zasledila (očitno ob RR in FB nisem dovolj pozorno spremljala user posted image ), kje ste se pa vi znašli.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
18.1.2010 9:53:42   
Arwenko
Kak misliš kje smo se mi znašli?

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
18.1.2010 10:13:34   
Kerensa*
Ja a nisi ti s tremi psi tudi tekmovala?

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
18.1.2010 10:15:16   
noranate
user posted image , sovražim, ko ma g. soprog lenoritis, vse jutro že k men gor skače in brenči kot čebelca okrog čebeljnjaka. Daj mi dahat!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
18.1.2010 10:17:35   
Kerensa*
Pri nas se je pa g. Šef pojavil v firmi in pravkar ureja plače. user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
18.1.2010 10:21:58   
noranate
Kerensa, bit če šopinga. Hvala bogu da so še znižanjauser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
18.1.2010 10:26:25   
Arwenko
Aja, so bili tam moji, ampak nisem jaz z njimi tekmovala, ker sem vodila program in to nekako ne gre skupaj. Z njimi je moja prijateljica tekmovala in v soboto smo bili izredno uspešni, v nedeljo pa malo manj, pa vseeno, vse skupaj, odličen vikend.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
18.1.2010 10:32:08   
madela
Kerensa,bravo za plače user posted image Zdaj pa veselo zapravljat user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
18.1.2010 10:49:44   
noranate
Pa mene bo pobralouser posted image . Ni čudno, da gre lepa naša Slo v krtovo deželo, ko pa je polna nesposobneževuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!
tud milkin kapučino se mi je sesiril v želodcuuser posted image . Pa, mah.........................user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
18.1.2010 11:12:20   
viroza
IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Pa mene bo pobralouser posted image . Ni čudno, da gre lepa naša Slo v krtovo deželo, ko pa je polna nesposobneževuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!
tud milkin kapučino se mi je sesiril v želodcuuser posted image . Pa, mah.........................user posted image

Dej mir še kap te bo zadela.Reče moja sodelavka: miruj draga mirujuser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
18.1.2010 11:30:45   
Anonimen
OOOOFAAAAAK FAAAAK FAAAK FAKFAKFAKFAK!!!!!!!!
madela......... a si ze kdaj, po koncu sesanja(grobega in globinskega) posodo z vodo polila, po cistem itisonu?????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
DIJOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!

(odgovor članu viroza)
  Neposredna povezava do sporočila: 4118
18.1.2010 11:34:12   
viroza
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

madela......... a si ze kdaj, po koncu sesanja(grobega in globinskega) posodo z vodo polila, po cistem itisonu?????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maš poplavouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
18.1.2010 11:34:56   
Anonimen
ves kaka svinjarija???????????????????

upam, da mam se kaj vanisha!!!

(odgovor članu viroza)
  Neposredna povezava do sporočila: 4120
18.1.2010 11:36:48   
madela
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

O šit,no user posted image Ne,ni se mi še zgodilo. Pa boljš,da ne,ker lahko dobim kak pop...tis user posted image
Sem pa lihkar od sesalca priletela user posted image

< Sporočilo je popravil madela -- 18.1.2010 11:37:39 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
18.1.2010 11:38:02   
Anonimen
sem kar mokro sesanje vklopila pa nazaj posesalauser posted image user posted image user posted image user posted image ...zdj pa z vanishom odrgnem, pa bo se disaloooooooooooouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4122
18.1.2010 11:40:46   
Anonimen
krtace ne najdem!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4123
18.1.2010 11:54:26   
madela
Uh,jaz sem pa končala z delom user posted image
Ni bilo veliko,je bilo pa treba posesat,pa mal prahec obrisat,zdaj pa sadno pivo pijem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
18.1.2010 11:59:06   
Klemy82
Helouuser posted image

Jst.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?