Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 20:18:50
|
|
|
|
nebo
|
Čer!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 20:19:32
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Zadnji dan diete! Jutri pa k mojim na kosilo (zrezki v omaki pa polnozrnate testenine ) potem pa Tinej za par uric ostane tam, ker greva z dragim v savno. Bravo, koliko je šlo dol?? In kaj sedaj misliš naprej - ločevat ali manj jest ali kaj??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 20:19:35
|
|
|
|
ly117
|
Marta klanjam se ti, da si zdržala teh 14 dni. Jutri pa da se ne bošpreveč najedla, ker ti bo pol slabo. Pa faj savnaj.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 20:20:40
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Čer!!! Čer! Danes si kaj boljša?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 20:20:42
|
|
|
|
nebo
|
Jaz bi tudi savnala... Jaz pa grem jutri v služo delat - so me klicali...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 20:20:54
|
|
|
|
vitabella
|
porkadušnamol meni spet net nagaja! ja marta kolko jke šlo dol? ly ti pa nisi na dieti sploh?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 20:21:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Jaz pa grem jutri v služo delat - so me klicali... Pa ti nisi normalna. Kaj ti veš da si na porodniški?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 20:21:48
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Čer!!! Čer! Danes si kaj boljša? Zaj super, ravno jem čokolado z rižekom, 250 g...od jutri naprej pa ne jem več sladkarij... res ne...100 mposto ne...dajem časno pionirsko besedo...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 20:22:23
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Jaz pa grem jutri v služo delat - so me klicali... Pa ti nisi normalna. Kaj ti veš da si na porodniški? Naj mi dajo podjemno, vsak Eurek prav pride ne...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 20:22:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Zaj super, ravno jem čokolado z rižekom, 250 g...od jutri naprej pa ne jem več sladkarij... res ne...100 mposto ne...dajem časno pionirsko besedo... Ta pa je tudi dobra. Njami,njami. Na moji lestvici je na 2 mestu.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 20:23:10
|
|
|
|
nebo
|
Grem zizniak gor dat pa prijem nazaj čakajte vse tukaj v vrsti..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 20:23:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Jaz pa grem jutri v služo delat - so me klicali... Pa ti nisi normalna. Kaj ti veš da si na porodniški? Naj mi dajo podjemno, vsak Eurek prav pride ne...
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 20:23:28
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Zadnji dan diete! Jutri pa k mojim na kosilo (zrezki v omaki pa polnozrnate testenine ) potem pa Tinej za par uric ostane tam, ker greva z dragim v savno. Bravo, koliko je šlo dol?? In kaj sedaj misliš naprej - ločevat ali manj jest ali kaj?? 5 kg je šlo, mogoče kaki gram več. Naprej pa mislim jest čimmanj OH (predvsem vsega iz bele moke in krompirja) pa manjše obroke, lahke večerje. Pa več miganja. Razmišljam, da bi kar malo z wii-jem delala. Potem bom pa videla, če bo šlo še kaj dol, drugače bom pa strožje ukrepala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 20:24:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Grem zizniak gor dat pa prijem nazaj čakajte vse tukaj v vrsti.. Razumem, šefica.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 20:25:03
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Jaz bi tudi savnala... Jaz pa grem jutri v služo delat - so me klicali... Ooooo že? A majo gužvo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 20:25:34
|
|
|
|
vitabella
|
marta mene tut wii zanima. ga že imaš. kolkko stane, kako se ti zdi?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 20:25:53
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Marta klanjam se ti, da si zdržala teh 14 dni. Jutri pa da se ne bošpreveč najedla, ker ti bo pol slabo. Pa faj savnaj. Ne ne bom preveč jedla, brez skrbi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 20:26:21
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Jaz bi tudi savnala... Jaz pa grem jutri v služo delat - so me klicali... Ooooo že? A majo gužvo? ja pridna si nebo ni kaj, .... nimate recesije ha?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 20:27:14
|
|
|
|
vitabella
|
ly ka zdaj se bomam idve lotle diete??? ker pet kil v 14 dneh je uf dobro!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 20:27:33
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Čer!!! Čer! Danes si kaj boljša? Zaj super, ravno jem čokolado z rižekom, 250 g...od jutri naprej pa ne jem več sladkarij... res ne...100 mposto ne...dajem časno pionirsko besedo... Saj če je sila lahko kakšen košček temne čokolade al pa kakšno žličko sladoleda. Ampak ne 250 d, samo kakšen košček.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 20:29:22
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ly ka zdaj se bomam idve lotle diete??? ker pet kil v 14 dneh je uf dobro! Ne, sicer se pet kil dobro sliši, ampak mi ni za stradat.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 20:31:43
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ly ka zdaj se bomam idve lotle diete??? ker pet kil v 14 dneh je uf dobro! Ne, sicer se pet kil dobro sliši, ampak mi ni za stradat. meni tut ne, sam se pa tako lepo sliši ..... o ja, in vidlo bi se tut, vse stare obleke bi mi mogoče ble že prav, kake lepe želje ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 20:33:14
|
|
|
|
vitabella
|
jaz se grem tuširat ker ste tako nezgovorne .......... meni se pa tk tipka danes ....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 20:33:33
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella marta mene tut wii zanima. ga že imaš. kolkko stane, kako se ti zdi? To ima bolj moj dragi, jaz se bom prvič sporijela z njim. je pa fajn ja, ker imaš vse kaj hočeš - od aerobike do tenisa in joge pa razne igrice. Ni da ni. Stane cca. 200€ (sem ravnokar B vprašala). Igrice so kar drage. Ampak lahko še enkrat mojemu možeku naredim reklamo, da za ugodno ceno modificira za uporabo varnostnih kopij, tak da potem ni panike.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 17.1.2010 20:35:19
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella marta mene tut wii zanima. ga že imaš. kolkko stane, kako se ti zdi? To ima bolj moj dragi, jaz se bom prvič sporijela z njim. je pa fajn ja, ker imaš vse kaj hočeš - od aerobike do tenisa in joge pa razne igrice. Ni da ni. Stane cca. 200€ (sem ravnokar B vprašala). Igrice so kar drage. Ampak lahko še enkrat mojemu možeku naredim reklamo, da za ugodno ceno modificira za uporabo varnostnih kopij, tak da potem ni panike. kaj si ti to v zadnjem stavku zdaj napisala?????
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?