Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 21:32:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo kaj ste se kaj slikale??? Ja. Maš par strani nazaj dve. Eno gasilsko in eno osvežajočo. mmmm njami. torej ste za uvedbo koktajlov pri matcar al ne? Logo, igen, seveda, naturlih. Dovolj nazorno.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 21:33:07
|
|
|
|
marta82
|
Nebo si imela pa izgovor za čokolado... Ne se sekirat saj bomo ponovile.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 21:33:51
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo kaj ste se kaj slikale??? Ja. Maš par strani nazaj dve. Eno gasilsko in eno osvežajočo. mmmm njami. torej ste za uvedbo koktajlov pri matcar al ne? Absolutno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 21:34:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo kaj ste se kaj slikale??? par strani nazaj imaš slikico.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 21:35:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella se je rina kateri kaj oglasila. kako majo kaj stanje? nič ne vem Upam,da se je poštimalo..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 21:36:04
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Nebo si imela pa izgovor za čokolado... Ne se sekirat saj bomo ponovile. ok vsaj nekaj no...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 21:36:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 mmmm njami. torej ste za uvedbo koktajlov pri matcar al ne? of course
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 21:36:50
|
|
|
|
tasa_m
|
nebo daj mi mail da ti pošljem slike kaj smo ji sploh kupili, da boš videla zakaj si sploh € dala
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 16.1.2010 21:43:49 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 21:41:48
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m nebo daj mi mail da ti pošljem slike kaj smo jih sploh kupili, da boš videla. pošlji še meni, plis
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 21:42:56
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m nebo daj mi mail da ti pošljem slike kaj smo jih sploh kupili, da boš videla. Tasa a bi jaz lahko tudi na mail še ostale fotke dobila?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 21:43:47
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Doris kaj ti Inse skače v besedo? ne sploh ne ...zakaj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 21:44:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tasa a bi jaz lahko tudi na mail še ostale fotke dobila? tisti dve skupinski misliš a ne? Te dve ti pošljem?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 21:44:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Doris kaj ti Inse skače v besedo? ne sploh ne ...zakaj? ker si tak tiho, pa to.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 21:46:30
|
|
|
|
tasa_m
|
...in vse tiho je bilo..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 21:46:48
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Doris kaj ti Inse skače v besedo? ne sploh ne ...zakaj? ker si tak tiho, pa to. eh to se tebi samo zdi...stojr sem praznila, polnila itd...te pa je malo tišine ..tak ko včeraj...sej sem rekla ..pač jih nisem folgala...so se pač razživele, malo iztirle pa take pa to
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 21:47:02
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tasa a bi jaz lahko tudi na mail še ostale fotke dobila? tisti dve skupinski misliš a ne? Te dve ti pošljem? Vse bi mela, kar je za moje oči.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 21:47:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tasa a bi jaz lahko tudi na mail še ostale fotke dobila? tisti dve skupinski misliš a ne? Te dve ti pošljem? Vse bi mela, kar je za moje oči. ja lahko ja...saj neke dosti jih tak niam...darilo, skupinske in coctail :) mail mi pošlji na ZS
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 16.1.2010 21:48:04 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 21:48:01
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Doris kaj ti Inse skače v besedo? ne sploh ne ...zakaj? ker si tak tiho, pa to. eh to se tebi samo zdi...stojr sem praznila, polnila itd...te pa je malo tišine ..tak ko včeraj...sej sem rekla ..pač jih nisem folgala...so se pač razživele, malo iztirle pa take pa to Aha Ly zdaj mi je več jasno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 21:49:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 eh to se tebi samo zdi...stojr sem praznila, polnila itd...te pa je malo tišine ..tak ko včeraj...sej sem rekla ..pač jih nisem folgala...so se pač razživele, malo iztirle pa take pa to to se ti verjetno ne zgodi velikokrat a ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 21:49:04
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tasa a bi jaz lahko tudi na mail še ostale fotke dobila? tisti dve skupinski misliš a ne? Te dve ti pošljem? Vse bi mela, kar je za moje oči. ja lahko ja...saj neke dosti jih tak niam...darilo, skupinske in coctail :) mail mi pošlji na ZS na ta mail plis:
< Sporočilo je popravil marta82 -- 16.1.2010 21:50:54 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 21:49:41
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 eh to se tebi samo zdi...stojr sem praznila, polnila itd...te pa je malo tišine ..tak ko včeraj...sej sem rekla ..pač jih nisem folgala...so se pač razživele, malo iztirle pa take pa to to se ti verjetno ne zgodi velikokrat a ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 21:50:16
|
|
|
|
botrca
|
Tasa_m hvala za mail.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 21:51:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ...in vse tiho je bilo.. Sem malo pošpegala v tvoj album in gledala Lijo.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 21:51:51
|
|
|
|
marta82
|
Tasa si videla mail, ker sem ga pobrisala al ti še enkrat napišem? Ne bi ga rada gor pustila.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?