Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 20:55:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ok Tasa to je pa že kruto. Mam že čisto brado poslinjeno. še 2 dni...samo dva dni..surviver pa to To je za njo pravi surviver.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 20:55:30
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella marta pocetlat pomeni zgubiti. sem mislila da štajerci poznate to besedo Jaz nisem domorodka pa mogoče zato ne vem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 20:56:20
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella marta pocetlat pomeni zgubiti. sem mislila da štajerci poznate to besedo Jaz nisem domorodka pa mogoče zato ne vem. Jaz tudi prvič prebrala to besedo, pa sem čista domorodkinja.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 20:56:20
|
|
|
|
tasa_m
|
dobila sem, dobila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 20:56:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dobila sem, dobila Sendvič ali šejk?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 20:57:18
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dobila sem, dobila Ja zdaj pa mi še to pod nos meči...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 20:57:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sendvič ali šejk? s kislimi kumaicami in mozzarelo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 20:57:43
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella marta pocetlat pomeni zgubiti. sem mislila da štajerci poznate to besedo Jaz nisem domorodka pa mogoče zato ne vem. Jaz tudi prvič prebrala to besedo, pa sem čista domorodkinja. se globoko opravičujem za tujke pa nobena me ni vprašala. sumljivo ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 20:58:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dobila sem, dobila Ja zdaj pa mi še to pod nos meči... sorči ampak danes imam pravo krizo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 20:59:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dobila sem, dobila Ja zdaj pa mi še to pod nos meči...
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 20:59:27
|
|
|
|
marta82
|
Vitabella moj dragi pozna tvojega...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 20:59:34
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sendvič ali šejk? s kislimi kumaicami in mozzarelo Mmmm dobro.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 21:00:19
|
|
|
|
vitabella
|
tk zdaj je treba na fb 5 minut mira imet, me je ganil post od tase ... vas grem brat malo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 21:00:40
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella marta pocetlat pomeni zgubiti. sem mislila da štajerci poznate to besedo Jaz nisem domorodka pa mogoče zato ne vem. Jaz tudi prvič prebrala to besedo, pa sem čista domorodkinja. se globoko opravičujem za tujke pa nobena me ni vprašala. sumljivo ... Nič hudega.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 21:01:05
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dobila sem, dobila Ja zdaj pa mi še to pod nos meči... saj v pon. imamo tehtanje pa bomo potem videli katera se bo še tak smejala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 21:01:24
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Vitabella moj dragi pozna tvojega... opa opa bom jaz mojga zaslišala ko pride domov. ime sem si od tvojga zapomnala. saj je B.Č. ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 21:01:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sendvič ali šejk? s kislimi kumaicami in mozzarelo Mmmm dobro. prideš? Tebi bom dala cuj še pomarančo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 21:01:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella tk zdaj je treba na fb 5 minut mira imet, me je ganil post od tase ... vas grem brat malo Tasa kaj si te tak lepega napisala?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 21:02:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 saj v pon. imamo tehtanje pa bomo potem videli katera se bo še tak smejala. jaz v ponedeljek nebom nič na RR
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 21:02:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 zdaj si pa predstavljaj še kislo repo zraven (nič narejeno in začinjeno). jaz repe tak nimam rada.. njami obožujem repo
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 21:02:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella tk zdaj je treba na fb 5 minut mira imet, me je ganil post od tase ... vas grem brat malo Tasa kaj si te tak lepega napisala? Tole: Danes ob 21:00 bo celoten Facebook naredil 5 minut tišine - to pomeni nič sprememb stanj, nič komentarjev in/ali katerihkoli drugih dogodkov na Facebooku. To bomo storili v spomin žrtvam potresa na Haitiju ta teden. Če se strinjate kopirajte in si dajte v status in ga pustite. Dajmo izkažimo sočutje !
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 21:03:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sendvič ali šejk? s kislimi kumaicami in mozzarelo Mmmm dobro. prideš? Tebi bom dala cuj še pomarančo Ne hvala, mi je moj odstopo pol hrenavke, pa še postrežba v pojstlo je bla.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 21:03:04
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Vitabella moj dragi pozna tvojega... opa opa bom jaz mojga zaslišala ko pride domov. ime sem si od tvojga zapomnala. saj je B.Č. ne? Ja ja Cajtek je.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 21:03:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella marta pocetlat pomeni zgubiti. sem mislila da štajerci poznate to besedo Jaz nisem domorodka pa mogoče zato ne vem. Jaz tudi prvič prebrala to besedo, pa sem čista domorodkinja. jaz sem razumela
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 21:03:52
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella tk zdaj je treba na fb 5 minut mira imet, me je ganil post od tase ... vas grem brat malo Tasa kaj si te tak lepega napisala? Jaz sem tudi firbčna.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?