metuljcek321
|
Hvala za lepe želje, pikepoke in objemčke - moram rečt, da je pomagalo & je šla spat s 37.5°C (ouje, vročina JE padla pod 38) - po tuširanju ji je kar konkretno šibnlo dol & ni blo treba dat v uporabo svečke Zdaj spi kot bomba, želim si mirnooooo noč. hd, hude bejbe imajo sexy nohte ... al pa: dobre bejbe imajo hude nohte - kaj meniš? Almera, ouje za plesni intermezzo ... men se tega tolk lušta ... sem bla včasih noro napaljena, hodila v Kazino, Urško, Bolero - LA & standardni, zdaj sva pa oba že en mal rusty ... bo treba spet kaj v lajf ... Nosečka Maja - mi smo imeli obdobje, ko v vrtcu ni in ni jedla (znak zmedenosti in nestrinjanja s spremembo okolja & ritma), a je potem zalaufalo. Sicer pa je bila na prisilni shujševalni zadnjič, ko jo je zahopsala angina. Tu in tam se ji zazdi, da nečesa ne bi jedla, a potem nekako steče. Sem najbolj hepi, ko je kot velika. A Lari mogoče kakšni zobki prihajajo ven? Se je v času, ko se nismo brali (pre)dolgo te ni bilo, Maja, veš?), že kaj povečalo njihovo število? Poročaj, upam, da je le kratka prehodna faza. Zdaj ji ponudi nekaj, kar ji tekne - pri nas takorekoč vedno pali navaden jogurt, ker je osvežujoč, tko da, ko je bila bogica, sem jo filala s tem - je na primer zjutraj popila flaško mleka, potem pa 2 jogurta preko dneva in je blo to to ... bore malo, ampak boljše kot nič. Če ti uspe še kaj bolj krepčilnega spraviti po malem grlu, pa seveda še toliko bolje. I wish you luck! rokavičke - jaz sem jih danes našla v flis jopi - mi ni blo nič jasno. No, sem se potem naknadno spomnila, da jih je zadnjič miss oblekla (aha, celo doma jih je dovolila dati na svoje prelestne ročice ), ko pa sva prišli do glavne ceste, jih je nujno blo treba sneti. Pojma nimam, ampak očitno je mislila, da bo prišel mimo nekdo, s katerim se bo morala rokovati, al kaj? Kdo bi vedel ... povedala mi namreč ni Umpa, dobro opravita v torek na jajčka-servisu. Boš vidla, da bodo vse našli in popedenali tako, kot je treba. populis, frajla naša, kolk fino, da sta imela take dobre pogoje za smučanje (vsaj dopoldne) - sta se uspela nasmučat na ful? Čutiš kaj mičice? No, jih prav lepo pozdravljam