|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
15.1.2010 13:41:07   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

K o se zacne pisat o user posted image user posted image user posted image bi kr s jaz zdaj mela user posted image ...

ej ste še mene zasvojile z user posted image , samo jaz bi user posted image user posted image

TI SAM DELI DELI.....ENKRAT MORE RATATuser posted image ....PONAVADI JE TA 7. DEKLICA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tamika pa sej bi bil tud ta 5 fantek ok, sej si navajena na fuzbal hodtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj glih to, bi user posted image bila doma pa pospravljala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ah kje pa , ta bi bla pa očkova punčkauser posted image

a potem bi hodila z njim šraufat user posted image

jaz sem vedno s fotrom hodila šravfat-to je bil praznik da me je s sabo vzeluser posted image user posted image user posted image ........pol na koncu pa še gosti sok s smetanouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 851
   [Brisano sporočilo]
15.1.2010 13:42:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TAMIKA3)
  Neposredna povezava do sporočila: 852
15.1.2010 13:43:53   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

hvala za čestitke.....škoda res ker tamala ni bolj skulerana-bi se lahko precej bolje zastopile....sem pa vesela zanjo in za njenga desca,in upam da bo vse ok do konca

Skoda ,sploh ne morem razumet da se sestre ne razumejo,ker midve z mojo se mamo se prevec rade,res tok smo navezane in ona je moja najboljsa prijateljica poleg mojega seveda...A je veliko mlada?mogoce se spremeni ,mogoce je samo otrocja ane?
skoraj 3 leta je mlajša od mene......jah ona je otročja v obnašanju in razmišlanju in enkrat sem ji nekaj svetovala(nevem kaj že,ko je bil mali še user posted image ) in mi je rekla kako bom jaz to vedla če nimam otrokuser posted image .....dvomim da se bo spremenila,mogoče jo sreča pamet ko bo že prepoznouser posted image
,

drzim pesti da bo bolje..user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 853
15.1.2010 13:43:53   
rebeka84
jaz sem tudi zvedela, da je moja najboljša prijateljica user posted image !user posted image

ja, jaz bi tudi kr še enkrat bila!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 854
15.1.2010 13:44:41   
TAMIKA3

a potem bi hodila z njim šraufat user posted image

neeee pol bi ati samo za njene cote pa čeule šraufauuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
samo kdaj user posted image če ga sedaj ni nikoli doma, pa pubeci niso tako zahtevni user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

Neposredna povezava do sporočila: 855
15.1.2010 13:44:52   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

K o se zacne pisat o user posted image user posted image user posted image bi kr s jaz zdaj mela user posted image ...

zakaj pa neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kr hitro, da bomo še eno nosečnost skupi čez dal...... sam, da mi ne boste pobegnle k pr men je to kot loterijauser posted image user posted image user posted image user posted image

dobra si-loterija..kak je fajn da si pozitivna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 856
15.1.2010 13:45:57   
MIHAILO

Mihailo sej počasi bo Mihailo star eno letoi in bo ravno pravi čas za drugega otročka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja bo res...sam se opogumit se je treba user posted image user posted image kdaj bos ti 3.???

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 857
15.1.2010 13:46:46   
MIHAILO

MIHAILO AJDE AKCIJO

hehehe...kdaj bos ti sla v akcijo za 3.???user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 858
15.1.2010 13:47:12   
MIHAILO

ej ste še mene zasvojile z user posted image , samo jaz bi user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 859
15.1.2010 13:47:58   
TAMIKA3

Tamika lahko ti ga jutri prinesem, pa mal sprobaš kako to zgleda?

user posted image , upam, da pridemo, moj nekaj bremza... me bo raz user posted image , user posted image napokam, pa sama priletim, samo ne vem poti user posted image ... bemtiš user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 860
15.1.2010 13:49:31   
Urša08

Mihailo sej počasi bo Mihailo star eno letoi in bo ravno pravi čas za drugega otročka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja bo res...sam se opogumit se je treba user posted image user posted image kdaj bos ti 3.???

Mihailo se še nismo odločili za tretjega, tako da ni nujno da bouser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 861
   [Brisano sporočilo]
15.1.2010 13:49:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MIHAILO)
  Neposredna povezava do sporočila: 862
15.1.2010 13:50:28   
Urša08
Joj jaz že pol ure kuhno pospravlam, več kle visim kt pa tamuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 863
   [Brisano sporočilo]
15.1.2010 13:50:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 864
15.1.2010 13:51:25   
Urša08

user posted image , upam, da pridemo, moj nekaj bremza... me bo raz user posted image , user posted image napokam, pa sama priletim, samo ne vem poti user posted image ... bemtiš user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti se kr sama pripelji  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Do Ljubljane pelji po tabla za naprej te bomo pa me usmerjaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 865
15.1.2010 13:51:36   
Čebel@

kolumbo zna vse poti slovenije na pamet,tko da te ziher lahko usmerjauser posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 866
15.1.2010 13:51:55   
MIHAILO

Mihailo se še nismo odločili za tretjega, tako da ni nujno da bouser posted image

URŠA ne bluzi, to se bova midve odločileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 867
15.1.2010 13:51:59   
Urša08

URŠA ne bluzi, to se bova midve odločileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 868
15.1.2010 13:52:53   
Čebel@
punce:za jutri imamo igralnico rezervirano od 10.00-12.00,ker so me zajebali(jaz sem do 14.00 razervirala)user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 869
15.1.2010 13:53:25   
MIHAILO

MIHAILO AJDE AKCIJO

hehehe...kdaj bos ti sla v akcijo za 3.???user posted image

sm šla učeri pa u petekuser posted image user posted image user posted image

a res ze delata na 3.??user posted image user posted image user posted image user posted image al me hecas...sej verjamem da mas akcije ampak zanima me ce delas na user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 870
15.1.2010 13:54:14   
MIHAILO

punce:za jutri imamo igralnico rezervirano od 10.00-12.00,ker so me zajebali(jaz sem do 14.00 razervirala)user posted image

A v koloseju je srecanje????kDOvse pride??

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 871
15.1.2010 13:54:26   
Urša08

čebela a lahko vprašam kje točno je ta igralnica?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 872
15.1.2010 13:54:41   
MIHAILO
REBEKA super za prijateljico...zdaj pa se ti hitro v akcijo

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 873
15.1.2010 13:55:05   
Urša08

ma čevbela seznam - kar precej nas bo, vabljeni tud možeki pa starejši otročkiuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 874
15.1.2010 13:55:22   
Čebel@

na prvi strani imaš seznam

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?