|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
15.1.2010 13:10:14   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

klicala me je moja sestra:SEPTEMBRA BOM POSTALA SPET TETA!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja se je tudi zacela trudit na tem ...nima pa se nobenega user posted image ..kok bom vesela ,ko bo sporocila da je user posted image ...
veš kok sem bila jaz v prve vesela ko mi je povedala.....povedala mi je v službi in ker delam s strankami(rednimi) sem kar vsakmu povedala da bom tetauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 801
15.1.2010 13:10:40   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

kolumbo kaj boš tvojmu podarila za obletnico?

test s +, tako kot ti user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

morem imet rezervo v žepuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   nisem prepričana da bo + bolj mislim, da ga ne bo ker se res ne počutim tako....user posted image itak bo pa reku če bo + da je to on meni podariluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 802
15.1.2010 13:11:06   
Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja se je tudi zacela trudit na tem ...nima pa se nobenega user posted image ..kok bom vesela ,ko bo sporocila da je user posted image ...
veš kok sem bila jaz v prve vesela ko mi je povedala.....povedala mi je v službi in ker delam s strankami(rednimi) sem kar vsakmu povedala da bom tetauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 803
15.1.2010 13:11:31   
tanci29
čestitke za nosečnice, katjuša tebi pa želim en pozitiven testek....

moja d best frendica je tud srečka nosečka, mi je predučerišnem povedala, pričakujejouser posted image user posted image ...po enem letu matranja je en mesec jedla tiste tablete in se je kuj prjelouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 804
15.1.2010 13:12:21   
MIHAILO

hvala za čestitke.....škoda res ker tamala ni bolj skulerana-bi se lahko precej bolje zastopile....sem pa vesela zanjo in za njenga desca,in upam da bo vse ok do konca

Skoda ,sploh ne morem razumet da se sestre ne razumejo,ker midve z mojo se mamo se prevec rade,res tok smo navezane in ona je moja najboljsa prijateljica poleg mojega seveda...A je veliko mlada?mogoce se spremeni ,mogoce je samo otrocja ane?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 805
15.1.2010 13:12:33   
Čebel@

test s +, tako kot ti user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

morem imet rezervo v žepuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   nisem prepričana da bo + bolj mislim, da ga ne bo ker se res ne počutim tako....user posted image itak bo pa reku če bo + da je to on meni podariluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

glih tamala mi je rekla da se počuti ko pušelc,da ko da nebi bila nosečka,kolegica je pa 8t user posted image  pa skos slabo,zaspana,jajčniki bolijo-tko da ne moreš vedeti dokler narediš testauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 806
   [Brisano sporočilo]
15.1.2010 13:12:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 807
15.1.2010 13:13:20   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

čestitke za nosečnice, katjuša tebi pa želim en pozitiven testek....

moja d best frendica je tud srečka nosečka, mi je predučerišnem povedala, pričakujejouser posted image user posted image ...po enem letu matranja je en mesec jedla tiste tablete in se je kuj prjelouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bo pa dvojna srečauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tanci za bolečine perskindol pomaga tukaj:http://perskindol.si/ lahko naročiš vzorčekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 808
15.1.2010 13:13:39   
MIHAILO

jaz bom tudi sigurno vsem govorila ,dA bom teta user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 809
15.1.2010 13:15:36   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Za Božička sem nama kupila masaže v Atlantisu,.....ful bom vesela, če bova lahko bone na ta dan ponucala, čeprav bi po eni strani rada da smo vsi 4je skupaj.......Majkl je mel clo ene hude pribliskeuser posted image user posted image user posted image ......ker sva se na poročni dan vozila z belo limuzino in mava zdej eno slike od limuzine tut v spalnici, je Majkl reku: MAMI ATI, PEJMO SE PELAT Z MUMILUZIJOuser posted image user posted image user posted image user posted image - beri LIMUZINO......tko d mogoče se nam utrga in jo bomo najel za kakšno urcouser posted image

joj to bo ful lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem kr kurjo kožo dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst sem tud razmišljala ker se jst in otroka ful radi kopamo da bi šli na bazen moj bo pa že tud potrpu (nima preveč rad a na koncu vedno uživa)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 810
15.1.2010 13:15:40   
Čebel@

hvala za čestitke.....škoda res ker tamala ni bolj skulerana-bi se lahko precej bolje zastopile....sem pa vesela zanjo in za njenga desca,in upam da bo vse ok do konca

Skoda ,sploh ne morem razumet da se sestre ne razumejo,ker midve z mojo se mamo se prevec rade,res tok smo navezane in ona je moja najboljsa prijateljica poleg mojega seveda...A je veliko mlada?mogoce se spremeni ,mogoce je samo otrocja ane?
skoraj 3 leta je mlajša od mene......jah ona je otročja v obnašanju in razmišlanju in enkrat sem ji nekaj svetovala(nevem kaj že,ko je bil mali še user posted image ) in mi je rekla kako bom jaz to vedla če nimam otrokuser posted image .....dvomim da se bo spremenila,mogoče jo sreča pamet ko bo že prepoznouser posted image
,

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 811
15.1.2010 13:15:57   
MIHAILO
K o se zacne pisat o user posted image user posted image user posted image bi kr s jaz zdaj mela user posted image ...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 812
15.1.2010 13:16:46   
Čebel@

Za Božička sem nama kupila masaže v Atlantisu,.....ful bom vesela, če bova lahko bone na ta dan ponucala, čeprav bi po eni strani rada da smo vsi 4je skupaj.......Majkl je mel clo ene hude pribliskeuser posted image user posted image user posted image ......ker sva se na poročni dan vozila z belo limuzino in mava zdej eno slike od limuzine tut v spalnici, je Majkl reku: MAMI ATI, PEJMO SE PELAT Z MUMILUZIJOuser posted image user posted image user posted image user posted image - beri LIMUZINO......tko d mogoče se nam utrga in jo bomo najel za kakšno urcouser posted image
uuuuuuu dobre ideje ima Majkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 813
15.1.2010 13:20:03   
TAMIKA3
katjuša - kako se tizdi tole

http://www.bigbang.si/foto-in-kamere/fotoaparati/zrcalno-refleksni-fotoaparati/467547-nikon-d3000-18-55vr-PLUS-kit-PLUS-bon-PLUS-knj

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 814
15.1.2010 13:20:57   
Katjusa

K o se zacne pisat o user posted image user posted image user posted image bi kr s jaz zdaj mela user posted image ...

zakaj pa neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kr hitro, da bomo še eno nosečnost skupi čez dal...... sam, da mi ne boste pobegnle k pr men je to kot loterijauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 815
15.1.2010 13:22:52   
Urša08
tanci ja v lekarni se kupi user posted image Potem morš pa vmasirat pa na mestu pride mal rdečice čist normalnouser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 816
15.1.2010 13:24:04   
Urša08

Mihailo sej počasi bo Mihailo star eno letoi in bo ravno pravi čas za drugega otročka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 817
   [Brisano sporočilo]
15.1.2010 13:25:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 818
15.1.2010 13:25:52   
TAMIKA3

ej ste še mene zasvojile z user posted image , samo jaz bi user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 819
   [Brisano sporočilo]
15.1.2010 13:26:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 820
15.1.2010 13:26:33   
TAMIKA3

MIHAILO AJDE AKCIJO

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

Neposredna povezava do sporočila: 821
   [Brisano sporočilo]
15.1.2010 13:27:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TAMIKA3)
  Neposredna povezava do sporočila: 822
15.1.2010 13:28:48   
Katjusa

katjuša - kako se tizdi tole

http://www.bigbang.si/foto-in-kamere/fotoaparati/zrcalno-refleksni-fotoaparati/467547-nikon-d3000-18-55vr-PLUS-kit-PLUS-bon-PLUS-knj

kupi:) no to je zrcalno refleksni in ima sigurno ful lepe slike in ful dobro kvaliteto le teh polek tega ima hitrost kar je pri nogometu potrebno, da ujameš pravi trenutek.....
sama nisem nikoli slikala z zrcalno refleksnim tko da ne vem kako je z nastavitvami verjetno se lahko nastavi tud na avto, da ti sam osvetli in to...... URŠA ti bo več vedela povedat se mi zdi da ima zrcalno refleksnega in nikona

nisem ziher da ima tudi snemanje....????

mi imamo
http://www.mimovrste.com/artikel/1730284732/digitalni-fotoaparat-canon-powershot-sx1-is in smo ful zadovoljni ima tudi snemanje v HD načinu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa cena je padla:)

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 823
15.1.2010 13:28:52   
TAMIKA3

ej ste še mene zasvojile z user posted image , samo jaz bi user posted image user posted image

TI SAM DELI DELI.....ENKRAT MORE RATATuser posted image ....PONAVADI JE TA 7. DEKLICA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image smo še daleč od tega

ali pa baka menjat user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

Neposredna povezava do sporočila: 824
   [Brisano sporočilo]
15.1.2010 13:28:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?