|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Januaaaarrrrrr
28.6.2005 15:11:42   
Nannn
Hojla punce,

Evo danes sem priletela nazaj v SLO...zelo sem ze pogresala RR in sedaj se moram takoj javit :bravo: vidim da ste res prave cveke saj imam branja za cel popoldan :bravo: Let sem zelo dobro prenasala....z mojo pikico sva vsak dan veliko plavali in uzivali v sencki...bilo je zelo vroce tako da nisem niti pomislila da bi sla kaj na sonce...imam dve leti ze alergijo na sonce tako da sem letos prvic brez tablet in sem se mogla soncu kar izogibat...pocutje enkratno...trebuh kar raste in raste...danes sem se stehtala in kaze tehtnica od prvega pregleda 2 kd vec :(( veliko sem pojedla cesenj,melon,lubenic....res sem uzivala na pocitnicah in komaj cakam da grem cez en mesec se enkrat malo cofotat :bravo:

Sedaj zivim za cetrtek ko imam NS in bova z mojimi dragim spet videla najino pikico :sloncek:

In punce kaj je novega...kako ste kaj,ste bile ze kaj na morju?LE&TA,tinkamiska,caffe,puri in ostale....

Lep dan Nannn :muca::nosecka::kuza::sloncek: (danes energija kar seka iz mene :bravo: )

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Januaaaarrrrrr
28.6.2005 15:29:49   
sonček balonček
Jaz sem depresivna, ker sem v bolniški, že dva meseca moram mirovat, ne smem nikamor, moj dragi pa je že tri dni službeno odoten. Nikogar ni k meni, vsi se odpravljajo na počitnice ali nimajo časa med delavniki. Želim si na morje, ven, v trgovine, kino, kamor koli, le teh sten in okolice hiše videti več ne morem. Res sem depresivna, vsi so mi zoprni, hkrati mi je pa dolgčas če nikogar ni!

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Januaaaarrrrrr
28.6.2005 15:38:38   
dadica
pravkar sem prišla od g.Mislila je na reden pregled ampak je rekla ker sem imela prvič odmrtje ploda sva na hitro naredili uz,ni bilo potrebno več vaginalnega.In ko sem zagledala kako bije srček 9nebesa so mi policu stekle krokodilje solze.Cel prejšnji teden sem imela tak nor občutak ki pa se ej danes izgubil.JUPI!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

sedaj čakam na 7.7 ko imam ns

še enkrat jupi!

lp dadica in :duda:

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Januaaaarrrrrr
28.6.2005 15:38:55   
rija
Sonček balonček, te čisto razumem, ker sem tudi sama v enakem položaju in to že od 9.aprila!!!! Moj dragi pač mora v službo in ga včasih cel dan ne vidim, pa saj me prej ni motilo, ker tudi mene ni bilo cel dan. Odpovedala sem dopust, televizije videt več ne morem, trač časopisov tudi ne. Edino tole brskanje po RR mi je še v veselje... ki pa me tudi počasi mineva. Potem pa nas na sosednjem forumu šimfajo, kako smo zajedalske, lene in kaj vem kaj še vse, ker smo v bolniški!!! Ker ne delamo, kot "poštene" nosečnice!

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Januaaaarrrrrr
28.6.2005 15:50:55   
tinkamiška
O Nannn in ostale januarčice:)

Nannn samo, da si se mela fajn in da si se načofotala. Tudi jst sem uživala na morju in se kopala, pa tudi na sončku sem bila po 17. uri, ker mi je pasalo. Na Korčuli namreč ves čas piha, tako, da je vročina kar znosna. Veš kaj v petek imamo v CE srečanje, a bi mela mogoče čas? Sej se lahko še katera druga tudi pridruži:) Nannn bom držala pesti v četrtek, ti pa le javi kako je blo fajn gledat pikca:bravo::bravo::bravo:

Vam vsem želim, da bi se počutila čim boljše:rozica::rozica::rozica:

Tinka:)

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Januaaaarrrrrr
28.6.2005 15:56:04   
bevetko
tudi jaz sem na bolniski, pa bi veliko raje bila vsak dan lepo v sluzbi in upam, da bo nalsednji konec tedna to ze mogoce. Mi je G ponudila opcija 4urnega delovnika. Je katera izkoristila to? Meni se zdi pametno, ker ce bi slucajno morala spet v bolnisko bi bilo to ugodneje - cenovno - za moje dolodajalce. Komaj eno leto sem v sluzbi in ze en mesec na bolniski namrec. Pa bi se rada delala tu, tudi po porodniski.
lp

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Januaaaarrrrrr
28.6.2005 16:05:18   
puri
Ojla:)

Nannn, lepo da si uživala na dopustu, jaz sem že bila na morju, ampak samo malo čez vikende, imamo namreč prikolico,....na dopust gremo pa 24.7.

Jaz sem bila včeraj pri G, ker se mi je pojavil rjav izcedek, ampak je bilo vse vredu:bravo:,...tudi izcedka ni več!

Drugače mi je pa še vedno slabo, pa danes sem bila zelooooo utrujena,...zvečer kar padem v posteljo:zaspan:
Tudi jaz že komaj čakam nuhalno:sloncek:11.7.

Lepo se imejte!;)

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Januaaaarrrrrr
28.6.2005 17:25:46   
LE&TA
Nannn, če se ne motim si bla v Bolgariji na dopustu!? No kjerkoli že, lepo da si uživala! Tudi mene bo :love: jutri peljal mal na slo obalo, popoldne po službi, sej smo v pol ure dol, tolk da se mal namočim! :sloncek:

V petek mam pregled, laboratorij! Pa tehtanje, tega mi pa res ni treba, ti kilogramčki pr meni kr neki skačejo, mal gor, pa mal dol, upam da bojo v petek skočili doooll.

Se ogalsim kasnej, sem dobila obisj.

Bodte v :rozica:

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Januaaaarrrrrr
28.6.2005 18:38:32   
sonček balonček
Rija, super, da me vsaj nekdo razume. Zakaj si pa ti že toliko časa na bolniški. Hudo. Če bom še jaz en mesc se mi bo utrgalo.

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Januaaaarrrrrr
28.6.2005 18:42:37   
rija
Hja zaradi postopka zanositve en mesec prej. Bolniško mam pa napisano za celo nosečnost. Malo starost, malo izcedki, malo komplicirajo. Zmeraj kaj najdejo.
Ker pa imam precej fizično težko delo (dvigovanje težkih stvari, cel dan na nogah) sem popustila...

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Januaaaarrrrrr
28.6.2005 19:39:29   
Tina76
Pozdravljene!

Jaz sem nova med vami in sicer sem danes zvedela da sem noseča 6 t in 3 dni. Roka mi še niso določili.
V službi imamo počitnice(šola) tako da bom sedaj krasno preživela prve mesece.

Počutim se kar vredu razen slabosti ki noče izginit.:grrr:
Kako dolgo bo trajala?

LP

Tina

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Januaaaarrrrrr
28.6.2005 19:59:39   
tinkamiška
Ojla Tina, da ti še tukej čestitam:bravo::bravo::bravo:

Sem vesela, da se super počutiš, slabosti pa se tako in tako le redke izognejo. Pri meni je trajala do 12t, potem pa čudežno izginila. Pa pri meni ni šlo za bruhanje, samo slabosti, čez cel dan, ampak je minilo,zdej se pojavi samo, če predolgo ne jem, potem pa hitro izgine.

No pa veliko sreče in lepo nosečnost ti želim:rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Januaaaarrrrrr
28.6.2005 20:09:42   
Tina76
Pri meni je popolnoma enako. Ne bruham ampak mi je "samo" slabo. In to čez cel dan. Upam da čimprej izgine.

Tudi tebi lepo in veselo nosečnost.

Tina

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Januaaaarrrrrr
28.6.2005 21:27:47   
renan
Januarčice sporočam vam veselo novico da je z mojo pikico vse v redu. Sem bila danes na nuhalni in cel pregled je bil res ena velika komedija vredna opisa. Moj zaklad je namreč globoko spal in le tu pa tam pomigal z nogami in rokami. Ginekologinja se je trudila in trudila, da bi ga predramila, da bi se obrnil v pravo smer za izmeritev nuhalne, pa se je obračal v vse mogoče položaje, razen v zaželjenega. po 40 min ultrazv. me je poslala ven, da naj se malo sprehodim, da se mali zbudi, in se potem vrnem. Pa pridem nazaj, in glej ga zlomka, zleknil se je lepo v sedeč položaj kot v kakšen fotelj in spet ga ni mogla spraviti, da bi se premaknil. Minilo je spet skoraj pol ure in potem, ko je že obupala, je vzela vaginalni ultrazvok in me je rukala, tako da verjetno nikoli v življenju ne bom želela preizkusiti vibratorja in končno uspela izmeriti nuhalno. In kar je največja fora v vsem tem, z vaginalnim uz je videla otrokov spol, in čeravno še ni sigurno, sem jo prepričala, da mi je pokazala malega pimpeka:)-
Zdaj sem imela od vsega tega drezanja rahle krče , a vendar sem neizmerno srečna.
Ah ja, dolg je že 6 cm in sem v 12t4dni.

Lep pozdrav vsem in vse naj naj naj:sloncek:

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Januaaaarrrrrr
28.6.2005 21:55:05   
LE&TA
Renan, si mela pa res dogodivščine. kaj še bo ko pride ta pikica na svet?!:zmeden: me veseli, da je vse ok! Jst mam NS 7.7. in upam da se mi n bo treba sprehajat!:):):)

Tina76, še ena učiteljica al kej podobnega? Tud jst sm učiteljca, tko da sem z eno nogo že na dopustu!:bravo:Kar se tiče slabosti, pa bo treba še mal potrpet, pol pa bo boljše. Upaj da ne boš bruhala. Pa srečno!:rozica:

Kaj pa ostale, tiste k ste na bolniški, ne obupajte sej to je za vašo :duda: sigurno najboljše! Počivajte, pa če ne druzga se tle gor na RR pogovarjajte, sam da čas mine! :love: pa naj vas razvajajo!

Nočko vsem srečnicam!:sloncek:

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Januaaaarrrrrr
28.6.2005 22:06:38   
tinkamiška
Hahaha Renan, tile naši lumpki se pa res ne dajo:)-:)-
No, zdej pa vsaj veš, da maš fantka:bravo::bravo::bravo:

Vse lepo še naprej:rozica:

Tinka

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Januaaaarrrrrr
29.6.2005 8:11:25   
pikica*
Najin dopust je pa še daaaaaleč. Septembra jo bova mahnila nekam v Dalmacijo. Gužve v sezoni namreč ne prenašava najbolje, poleg tega mi pa sedaj še čisto ustreza, da se preveč ne voziva.

Slabosti so praktično izginile. No, čisto še niso, vendar pa je stanje fantastično v primerjavi s stanjem izpred enega tedna. Že tri dni se počutim dobro. Utrujena sem še vedno, vendar si vsake toliko vzamem nekaj časa za počitek. Samo proti večeru ali pa ob hudi vročini mi postane slabo, vendar ta slabost tudi hitro mine. Stanje se izboljšuje:)

Na nuhalno pa še čakam. Naročena sem 12.7., torej bom čakala še dva tedna, potem gremo pa tudi mi v akcijo prebujanja našega :duda:

Drage :nosecka:, uživajte!

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Januaaaarrrrrr
29.6.2005 9:05:45   
rija
Hej punce, pravkar sem prišla od G. Danes sva z neko mašinco poslušale utrip srčka. Najprej je rekla, da se verjetno še ne bo slišalo, ampak da bova probale. Pa gleg našo pikico, srček ji dela že zelo močno in hitro!!! Prava borka!!!
Komaj čakam na NS. Upam, da si bo Pušenjak vzel čas za nas, ali pa da se naša pikica vsaj pol ure ne bo hotla zbudit!
Pozdravček!

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Januaaaarrrrrr
29.6.2005 9:23:11   
renan
Sporočam še novico vsem, ki ste s Prekmurja in okolice. Včeraj sem zvedela, da naj bi se porodnišnica MS do konca leta preselila v novo stavbo. Stiskajmo pesti, da jo bomo imele čast krstiti:)

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Januaaaarrrrrr
29.6.2005 9:31:23   
rija
Ni šans! Zidovi novi, osebje staro. Se poskušam zmeniti za porod v Avstriji, bližje od Mb in baje super.

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Januaaaarrrrrr
29.6.2005 10:41:03   
A & T
Rija, kje tocno se dogovarjas za porod v Avstriji? A imas iz porodnisnice MS negativne izkusnje ali zakaj se ti je tu zamerilo?

Tudi jaz sem ze skoraj en mesec na bolniski in tudi jaz se zelo dolgocasim preko dneva, ko je moj moz v sluzbi.

Punce, ki ste na bolniski, ste sle ali boste sle na morje? Se ne bojite, da bi dobile kontrolo?

Tudi jaz komaj cakam 19. julij, ko imam NS. Baje je ta ultrazvok nekaj posebnega.

Lepo se imejte in pazite nase.

Cao...:kuza:

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Januaaaarrrrrr
29.6.2005 12:48:26   
rija
A & S, a ti veš, da sva sosedi??Ha-ha-ha. Brez zafrkancije.
Rodila bi v Feldbachu.
Enostavno ne zaupam MS, ker je že na G oddelku katastrofa. Iz prve roke... Pa preveč dobre izkušnje imam od drugod. Samo je predaleč.
Morje pa letos odpade, pa ne zaradi kontrole ampak zaradi varnosti.

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Januaaaarrrrrr
29.6.2005 12:57:40   
LE&TA
Jst se pa ravno odpravljam mal na morje za par urc. Mam pol ure do morja! nekako komaj čakam, vsaj malo morja pa morm met poleti! Bom vidla al bom sam noge namočila, al pa se bom cela not vrgla!

Kaj pa ve kej popoldne počnete, ko je tako vroče? Povsod neki nevihte, pr nas pa sam grmi, pol pa nič!? No, še vedno pa je to boljše kot toča!

Počutje danes :nosecka:? Jst nimam nič za delat v službi in bi kr neki jedla! Konkretno!

Mejte se, zvečer se pa kej oglasim!:sloncek:

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Januaaaarrrrrr
29.6.2005 16:19:36   
Nannn
Hojla bejbe,

Renan kaj bi jest dala da bi se tkole hecal z mojo bebo na NS jutri :)-:)- sem se fuuul nasmejala saj to so najlepsi trenutki...dajejo me mesani obcutki...komaj cakam NS po drugi strani me malo skrbi a bo vse v redu al kaj bo...danes sem se zadnji dan na dopustu jutri pa delat....trenutno je pri nas tako neurje da pada toca in ful veter piha...pa se par minut nazaj je sonce sijal...

LE&TA upam da uzivas v cofotanju in da z pikico uzivata...

tinkamiska mislim da me ne bo v Celje...a to z Geo organizirata?

Lepo se imejte :rozica:

Nannn ki je skoz lacna :ups:

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Januaaaarrrrrr
29.6.2005 20:26:40   
renan
Tudi jaz sem cel čas lačna in danes sem se izmerila okrog trebuha. Imam že 80 cm in kolikor se spomnim sem imela vedno okrog 68.

Res ta nuhalna je doživetje, prvič se zaveš da nekaj raste v tebi na 1. uz, na nuhalni pa to nekaj postane pravi mali človeček.
Nič se ne sekiraj Nann, zelo mala je verjetnost da bi bilo kaj narobe.

Srečno jutri!

Renan

p.s. Jaz sem prebrala na forumu o porodih tudi pozitivne kritike o MS.

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?