|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
15.1.2010 9:00:29   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jutro....

Majkl še spi,  z Roksotom kofetkava......no Majkl je glih kar prletuuser posted image .....tale stavk pišem že 5 minut....zdej kofetka tudi že Majkl.....

Jutr pa sobota......jst pridem, sam verjetno brez otrok....bomo vidl kako bo z varstvom

jutro...kolumbo...mi2 tud kofetkava...sam dans je še ata Poldi zravn...bo bol na brzake...pol pa mal naokoluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 676
15.1.2010 9:02:07   
sjmm
aja, moj Polde se je včeri zvečer 2 uri na kavču intenzivno prpravlou, da greva pomalat kuhno...no, pol je mal mrknu k sm bla v kopalnc....pol je pa reku, da ne more, da je že prestar za take fore in bo dans popoldne to zrihtuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 677
15.1.2010 9:23:35   
tanci29
dan

danes padel daddy....naša udeležba jutri močno pod vprašajemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 678
15.1.2010 9:28:39   
tanci29
punce ve k se z vsemižavbami namazane dejte mi povedat kaj kej pomaga za driskanje in bruhanje....a dobim kej u lekarni, whatever sam da nuca...mi nismo bli bolani že sto letuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 679
   [Brisano sporočilo]
15.1.2010 9:30:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 680
15.1.2010 9:32:44   
Ajvy
jutro.....

KAtjuša..matr sem smotana...oprost....VSE NAJBOLJŠE Z majčkeno ZAMUDOuser posted image user posted image user posted image user posted image
Sej veš. kar si sama najbolj želiš...to ti želim.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Baki.
..o joj...revca.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..natanko vem kako ti je....a ti bo lahko kdo kej pomagal.....

A se men sam zdi, al je tale user posted image vedno bolj pasja.....

Urša...super za fenomenalno nočkouser posted image user posted image
Žiga je velik fant mati...kaj bo njemu flaška user posted image user posted image user posted image bravo user posted image user posted image

sjmm....super za prespano nočkouser posted image user posted image

KOlumbo...kako je z otročki....
Si vidla zadnjič moj post, kjer sem te vprašala zakaj Maja ne daš na eno kuro bronhoimunala?

Čebela...dober tek

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 681
15.1.2010 9:36:15   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

dan

danes padel daddy....naša udeležba jutri močno pod vprašajemuser posted image user posted image user posted image user posted image
ti smola nouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 682
15.1.2010 9:36:51   
Ajvy

punce ve k se z vsemižavbami namazane dejte mi povedat kaj kej pomaga za driskanje in bruhanje....a dobim kej u lekarni, whatever sam da nuca...mi nismo bli bolani že sto letuser posted image

bobi palčke pa kokakola....(to kadar nič drugega ne prime)

Drgač pa pejdi po kapsule linex...ta star naj takoj dve poje...otrok pa lahko se mi zdi enga..preberi navodila.....

Rehidracijski prašek lahko kupiš...lahko pa ga tudi sama narediš.....0,5 vode iz plastenke roza Radenske....+ 1 žlička soli + 1 žlička sladkorja.......primerno tudi za otroke.....

Za kosilo, večerjo in prigrizek....prežganka...prepečenec....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pocelite....

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 15.1.2010 9:39:09 >

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 683
15.1.2010 9:38:31   
Čebel@
sem ji zdele šla nohtke strišt in se je drla k da jo dajem iz kožeuser posted image user posted image ......ampak sem zmagala,ker ima vseh 20  prstkov lepihuser posted image .........dzej pa tipka po dvd-juuser posted image user posted image user posted image user posted image

ajde se oglasim,ko bo spala

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 684
15.1.2010 9:39:58   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

sem ji zdele šla nohtke strišt in se je drla k da jo dajem iz kožeuser posted image user posted image ......ampak sem zmagala,ker ima vseh 20  prstkov lepihuser posted image .........dzej pa tipka po dvd-juuser posted image user posted image user posted image user posted image

natanko tako kot tvoja Hana sem jst reagirala ob striženju nohtkov...to je bila zame ena velika muka...še dandanes me skeli..uf

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 685
15.1.2010 9:51:10   
Urša08
Sem do vratu v cunjahuser posted image user posted image user posted image user posted image Eto perem, sušim, obešam in praznim lavorje s cunami (sem mogla ene tri spraznit) ampak je pa spalnica dosti lepše vidtuser posted image user posted image user posted image

Vas bom mal prebrala potem pa naprej za delom

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 686
15.1.2010 9:55:18   
Urša08
Tanci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za daddyja pa da še vidva z Erikom ne pokasirata

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 687
15.1.2010 10:08:23   
TAMIKA3

tamika- a je una knjiga uredu, pa kje si jo kupila...tegote in druge oblike otroškega .....ne vem točno kako je naslov

knjižnica, sem že pozabilauser posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 688
15.1.2010 10:16:11   
MIHAILO
Dobro jutro...mene je grlo zacelo boleti in herpes sem dobila,se pocutim kot bi imela slona na ustnicah...vceraj pa ni zdravil nisem dobilauser posted image tko da sem sla v lekarno po kremo za herpes in zdravila za grlo...zakaj placujemo zdrvastvo zato ,da zdravniku lahko grem povedat da sem bolana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 689
15.1.2010 10:18:50   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: baki

dobro jutro...sem doblauser posted image .slabo mi je, spodi me boli.tk da sem adijo.sem že dvakrat user posted image user posted image

upam, da si zdej že boljšeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 690
15.1.2010 10:18:55   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ajvy in Tanci se jutri zmenimo kako nam paše da se dobimouser posted image

Baki ojoj kr ležat pejt user posted image

Žiga zavrača flaško tako da smo jo ukinili. Nima smisla če noče noče. Včerej zvečer sem obema čokolešnik naredila in sta pojedla, danes zjutraj sta pa mela sirček na kruhu in mleko, Žigu sem ga dala v magični lonček in je celo pol spil - no boljše kot ničuser posted image Takole zaenkrat sedaj pa šibam mal cune popedenat.

ni kej je velik fantuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej bo šlouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 691
15.1.2010 10:18:59   
Katjusa

katjuša.....kako si se odločila?pridete ali se drugič vidimo?

ej po pravici povedano nimam pojmauser posted image se nisma z mojmu nič menla......

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 692
15.1.2010 10:19:03   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

aja, moj Polde se je včeri zvečer 2 uri na kavču intenzivno prpravlou, da greva pomalat kuhno...no, pol je mal mrknu k sm bla v kopalnc....pol je pa reku, da ne more, da je že prestar za take fore in bo dans popoldne to zrihtuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upam, da ti dons zrihta.... drgač pa če imaš možnost in voljo sama zavihaj rokave..... jst ponavad mal čakam pol pa sama zečnem in mi pride pomagatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 693
15.1.2010 10:19:06   
Katjusa

dan

upam, da si ni kej nareduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 694
15.1.2010 10:19:09   
Katjusa

suhe borovničke, lahko skuhaš čaj še boljše jih je pa kr tko grickat

drgač poleti je pa florjan driskal na morju in smo v lekarni kupli Prolife (ne vem če se pri nas tudi dobi) v gavnem so take male flaške in tisto spiješ.... florjanu je že 2x pomagalo takoj samo 1 flaška.....
če maš možnost skoč v lekarno ziher ti bodo znal pomagat.... mislim, da se tud v lekarni kupijo posušene borovnice...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 695
15.1.2010 10:19:13   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy
KAtjuša..matr sem smotana...oprost....VSE NAJBOLJŠE Z majčkeno ZAMUDOuser posted image user posted image user posted image user posted image
Sej veš. kar si sama najbolj želiš...to ti želim.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala lepauser posted image user posted image user posted image user posted image , važn je namen pa bolje pozno k nikoluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 696
15.1.2010 10:19:52   
Katjusa

bravo mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 697
15.1.2010 10:22:26   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Dobro jutro...mene je grlo zacelo boleti in herpes sem dobila,se pocutim kot bi imela slona na ustnicah...vceraj pa ni zdravil nisem dobilauser posted image tko da sem sla v lekarno po kremo za herpes in zdravila za grlo...zakaj placujemo zdrvastvo zato ,da zdravniku lahko grem povedat da sem bolana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image da se hitro pozdraviš

herpes joj vem kako je smotano sem ga imela samo enkrat in upam, da tudi edinkrat in to revno, ko sme z takrat še majchy ble skupi na morju..... sem se mazala, z vsem kar sme našle.... največ kr z bepantenomuser posted image user posted image user posted image user posted image
tak, da ni blo nič lupčkanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 698
15.1.2010 10:23:13   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sem do vratu v cunjahuser posted image user posted image user posted image user posted image Eto perem, sušim, obešam in praznim lavorje s cunami (sem mogla ene tri spraznit) ampak je pa spalnica dosti lepše vidtuser posted image user posted image user posted image

Vas bom mal prebrala potem pa naprej za delom

pridna......

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 699
15.1.2010 10:23:40   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

banana (bobi palčke) pa kokakola....(to kadar nič drugega ne prime)

Drgač pa pejdi po kapsule linex...ta star naj takoj dve poje...otrok pa lahko se mi zdi enga..preberi navodila.....

Rehidracijski prašek lahko kupiš...lahko pa ga tudi sama narediš.....0,5 vode iz plastenke roza Radenske....+ 1 žlička soli + 1 žlička sladkorja.......primerno tudi za otroke.....

Za kosilo, večerjo in prigrizek....prežganka...prepečenec....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pocelite....

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?