Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
nuhalana-partner da ali ne? 28.6.2005 12:36:33
|
|
|
|
Teni_
|
Lahko, lahko, ti ga kar vzemi zraven. LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
nuhalana-partner da ali ne? 28.6.2005 13:20:21
|
|
|
|
tesa
|
Moj je šel, pa sta z G čist pozabla name:)- Je G vse razlagal mojmu:love: men pa nč.Tako, da sem bla že kr huda:)- Še dobr, da smo vse posnel na kaseto, drugače nebi nč vedla zakaj se gre:zmeden2:
|
|
|
|
nuhalana-partner da ali ne? 28.6.2005 13:22:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je rekla moja G naj ga s sabo vzamem, ker je to zanj enkratno doživetje - je prvi UZ, ki ga moški vidi, ti ga imaš priliko videt prej.
|
|
|
|
nuhalana-partner da ali ne? 28.6.2005 13:34:54
|
|
|
|
Udb
|
Vsekakor ga vzemi s sabo - moj je bil čisto na robu solz! ;)
|
|
|
|
nuhalana-partner da ali ne? 28.6.2005 13:55:43
|
|
|
|
nana 27
|
Ko sem šla na NS, je bial polna čakalnica parov, ki so zvedavo čakali na pregled. Tudi jaz sem bila s svojim in bila sem kar v transu, ko sem videla malega vesoljčka, zato je fajn, če je tvoj zraven, ker lahko skupaj z G prstke na rokicah štejeta in uživata ob pogledu na otročka 9nebesa
|
|
|
|
nuhalana-partner da ali ne? 28.6.2005 14:07:33
|
|
|
|
CatJa
|
Moj :love: si pa nekako ni upal iti :ups: in mi je blo kar mal nerodno, ko so vsi prisli v parih, jaz pa sama. Ko sem mu povedala, kako lusno je blo, mu je blo pa zal! ;)
|
|
|
|
nuhalana-partner da ali ne? 28.6.2005 14:49:56
|
|
|
|
sky
|
Vsekakor pojdita oba (sploh, če si to želi). Dejansko hodi na NS večina v parih. Še moj je šel, pa npr. pri porodu ne bo zraven. LP,Saša
|
|
|
|
nuhalana-partner da ali ne? 28.6.2005 14:58:20
|
|
|
|
rija
|
Seveda naj gre s tabo. A ni škoda zamuditi nekaj tako lepega. Moj dragi me spremlja na vsakem, še tako navadne UZ. Ni lepšega, kot skupaj poslušati razlago G, kaj je kaj. In na vsakem UZ mu dajo slikico, ki jih pridno nalaga v okvirje. Ko sem šla na prvi UZ, mu niso dovolili, da je zraven, so mu pa sprintali slikico. In zjokala sem se od sreče, ko sem mu dala slikico in jo je poljubil. Zame so to preveč čustveni trenutki, da jih ne bi delila z osebo, ki mi pomeni največ. :love: Ljubim te!
|
|
|
|
nuhalana-partner da ali ne? 28.6.2005 15:32:08
|
|
|
|
Pupica
|
Moj :love: je bil na vseh pregledh z mano, in mi je to veliko pomenilo. Le enega je "manjkal"in ravno takrat ni delala UZ, drugače pa vedno. Tako da bo tudi v naslednjo vedno hodil z mano;) Naj gre...saj je tako tudi očka aktivno vključen. LP:rozica:
|
|
|
|
nuhalana-partner da ali ne? 28.6.2005 17:13:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri vsem "telečjem" obnašanju mojega partnerja, ne boste verjele, je bil celo na enem UZ. Sicer ne na nuhalni...enkrat pač. Tako da, če je bil moj, potem mora bit vsak :ups:
|
|
|
|
nuhalana-partner da ali ne? 28.6.2005 17:19:23
|
|
|
|
baguSka
|
Haha bina pol je moj tak k tvoj. Boh ne dej da bo šu on kdaj z mano. No pa da ga vidmo :zmeden:
|
|
|
|
nuhalana-partner da ali ne? 28.6.2005 18:35:26
|
|
|
|
Pia73
|
Moj je bil z menoj na večih UZ, kjub temu, da imam skoraj vse posnete.
|
|
|
|
nuhalana-partner da ali ne? 28.6.2005 18:40:22
|
|
|
|
Pikapolonica
|
Tudi moj :love: je bil z mano na nuhalni. Si sploh ne znam predstavljati, da ga ne bi bilo... Sva oba jokala. Tako kot na prvem UZ. Za naju najlepšem, saj sva prvič videla najinega malega človečka. Kar oba pojdita. LP, :pika:
|
|
|
|
nuhalana-partner da ali ne? 28.6.2005 19:54:29
|
|
|
|
Gina
|
Moj je bil z mano na vseh UZ, še na CTG je hotel vedno z mano. Meni je bilo fajn, ker je bil z mano in se veselil.
|
|
|
|
nuhalana-partner da ali ne? 28.6.2005 19:58:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa kot da bi imela teleta s sabo. Je šel, potem pa sedel v bundi (!) na stolu in komaj čakal, da bo lahko šel naprej orat.
|
|
|
|
nuhalana-partner da ali ne? 28.6.2005 19:59:31
|
|
|
|
baguSka
|
Meta.:ups: A pa je pol sploh kej vidu :zmeden:
|
|
|
|
nuhalana-partner da ali ne? 28.6.2005 20:04:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Ga je G vprašala, no gospod, a vidite hrbteničko, pa ledvičke, pa to pa un... In je kimal in se delal še kar zavzetga. Zunej je pa sam oddrvel, še prej pa reku: Ma kva me vlačiš na tole, če se pa nič ne vid :zmeden: Sam on res ni nč vidu. Ker jest tud nisem :ups:
|
|
|
|
nuhalana-partner da ali ne? 28.6.2005 20:04:49
|
|
|
|
baguSka
|
:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
nuhalana-partner da ali ne? 28.6.2005 20:06:11
|
|
|
|
Jančika_
|
Joe je bil v prvi nosečnosti zraven na vseh UZ, razen na prvem, ko se je itak še en drek videlo. Ostal je totalno neprizadet,. Edino ko se je v 30. tednu videlo luleka, je užaljeno povesil rilec, ker je hotel pupo. Sem bila jezna ko sam vrag:hudicek:. Resno razmišljam, da bi naslednjič vzela s sabo raje mamo. Ker da bom spet tam njega gledala, kako komaj čaka, da bo vsega konec...ne vem no:grrr:. Pa da ne bo pomote: težko bi našla boljšega moža in atija. Samo nosečnost ga pa ni kaj prida zanimala...
|
|
|
|
nuhalana-partner da ali ne? 28.6.2005 20:10:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, Jančika, kot pri nas. Tako nonšalanten je bil, da sem se začela resno bat, da vse skupaj ni dobra ideja, kako bom morala otroka sama vzgajat in da si ga sploh ne želi. Sem ga hotela navdušit, da bi božal trebuh in tako, pa je rekel, ma kaj bom jest ta tank tle božal? :grrr: Potem pa, ko je ta tank enkrat prišel ven,... no, tako kot si rekla. Kot bi se svet na glavo postavil. Pač nimajo odnosa do otroka, dokler ga ni na svetu. Nič hudega, jaz pravim. Važno, da ga imamo mame.
|
|
|
|
nuhalana-partner da ali ne? 28.6.2005 20:13:41
|
|
|
|
tinkamiška
|
Jančika:)-:)-:)-Joe-ja bi blo treba včasih mal po riti:)-:)-:)- No moj je šol tut z mano na vse UZ-je razen prvega, pa tudi na NS, ampak on je pa čisto brez besed, se mi zdi, da skoraj dihat pozabi, pol se mu pa celo pot domov smeji, meni pa tudi, ker sem res vesela, da je ob meni:love:
|
|
|
|
nuhalana-partner da ali ne? 28.6.2005 20:22:54
|
|
|
|
Joe
|
Ko se dela potičke, potrebujemo: Dobra jajčka, moko, malo soli, maslo ali kaj podobno mastnega. Zmešamo v primerni posodi in dobro gnetemo. Ko je dovolj pregneteno in premešano, pustimo mirovati in nato napolnimo pečicom, ki je ogreta na primerno temperaturo (najbolje na 37 stopinj). Zapremo vrata, vsak dan preverimo, če je vse ok pri vratcih. V pečico ne gledamo, ampak počakamo, da je peka končana. Med peko pripravimo krožnike in servetke ter mizo in stole. Ko je pečeno, papcamo in cmokamo.
|
|
|
|
nuhalana-partner da ali ne? 28.6.2005 20:24:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja ja, Joe, ampak kaj je potem treba skoz drezat v pečico?? :hudicek:
|
|
|
|
nuhalana-partner da ali ne? 28.6.2005 20:25:39
|
|
|
|
Pia73
|
Joe saj mojga nosečnost tudi ne zanima preveč. Pa je krasen ati. Samo meni pa toliko pomeni njegova prisotnost na Uz-jih, da si ga res želim zraven. Pa ni mu odveč, pa naj bo tam, saj ko mu je bilo fajn je bil tudi zraven,... :)-:)-:)- BTW: moj pa gleda v pečiso, ko kaj peče,.... tudi sicer,...
|
|
|
Ime za punčko?temtemZoja (
36%)
Rina (
1%)
Luna (
10%)
Tara (
19%)
Lara (
29%)
Dunja (
4%)
Število vseh glasov: 356Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!