|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
14.1.2010 12:12:13   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

cao! kako ste?

user posted image imam eno vprašanje glede vloge za otroški dodatekuser posted image

kam oz. na koga se morem obrnit, da izvem znesek starševskega nadomestila za leto 2009user posted image

Rebeka ni treba zneska vpisat, tam v koloni pod socialnimi prejemki nekje spodaj obklukaš starševskoi nadomestilo. Ampak sej leta 2008 še nisi prejemala tega nadomestila?

ne, nisem. ampak sem en veliki štor in nimam pojma o teh vlogah...
potem obkrožim na drugem listu pod točko 4 starševska nadomestila? hvalauser posted image

Rebeka mislim da moraš oddati prejemke v letu 2008, to se pravi brez starševskega nadomestila

zakaj pa za 2008? ami mi pošlješ na zs tvojo št. da te pokličem in mi razložiš?

Ti pošljem številko.user posted image Drugače pa zato ker dohodninskih odločb za leto 2009 še ni in tisti ki imamo otročke rojene januarja, februarja in marca oddajamo prihodke za predpreteklo leto, to se pravi za leto 2008 (tvoje in moževe).

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 451
14.1.2010 12:13:21   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

onasiss-kako služb....kje je pa zdele evita ta dva dni preden gre v vrtec

Jo ma pa kr njen možek oz. Evitin očka , ki jo bo tudi uvajal v vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image

aja a ma dopust al kako

Nima dopusta samo bo delal popoldanuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 452
14.1.2010 12:13:48   
Urša08

Tanci kdaj prideš k men na kavico?

pridem drug al pa pol drug tedenuser posted image user posted image user posted image

no supercauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 453
14.1.2010 12:14:36   
Urša08
Tanci kaj popoldan delate ko ste sami trije da ni nobene sitnobe?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 454
14.1.2010 12:22:16   
tanci29
aha, sem mislila da gre prej na šiht popoldne mož od onasiss

urša-če smo doma, pol se kej igramo, ma erik se u bistvu ful sam zamoti, mu ni da bi jest zraven njega svetlauser posted image ...pol je treba pa jest pa usazga ene dvakrat previt pa večerjo skuhat, pa je dan že okrog

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 455
14.1.2010 12:22:53   
Urša08
Eto naše stanovanje že mnogo lepšeuser posted image Kaj se da hitro poštimat če maš samo enga otroka doma pa še tist spiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 456
14.1.2010 12:23:50   
tanci29

Eto naše stanovanje že mnogo lepšeuser posted image Kaj se da hitro poštimat če maš samo enga otroka doma pa še tist spiuser posted image user posted image user posted image

ej mi smo mel za vikend erika na vrhniki, se mi je zdel k da smo na dopustu

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 457
14.1.2010 12:24:38   
Urša08

aha, sem mislila da gre prej na šiht popoldne mož od onasiss

urša-če smo doma, pol se kej igramo, ma erik se u bistvu ful sam zamoti, mu ni da bi jest zraven njega svetlauser posted image ...pol je treba pa jest pa usazga ene dvakrat previt pa večerjo skuhat, pa je dan že okrog

Ma sej kr gre. Pri nas je sam Nejc mal sitkan, če čez dan ne gre spat in ima potem eno krizico in sitnari , no sej ponavadi ne traja dolg ta sitnobauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 458
14.1.2010 12:25:52   
Urša08

ej mi smo mel za vikend erika na vrhniki, se mi je zdel k da smo na dopustu

A ne kako je vse na izi potem. Ko moji Nejca vzamejo mi zvečer kr dolgčas rata, pa vse je nekam čudno pospravljeno, taka tišinauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 459
14.1.2010 12:25:55   
Katjusa

Men je tok dobra juhica ratala - mjamssiuser posted image user posted image user posted image

Zdej pa še men odgovortuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zraven juhice bodo še poalačinke - a jih vaši otročki že jejo? A je pametno ponudit Žigu palačinko?

mi smo jih že jedli tako v jihici kot svežeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 460
14.1.2010 12:27:36   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

KATJUŠA OBSEDLA SI ME DONS MI GREJO SAM ŠE BMWji PO GLAU......sm najdla clo par delovnih mest, ki bi mi ustrezal, tko d si tegale kupm ZA PRVO PLAČOuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

ŠE ZADIuser posted image
user posted image

BMW X1 DRIVE 2.0d
cenauser posted image user posted image user posted image  44,974€user posted image

ful je lep tud bela barva, ki mi sicer ni všeč na avtomobilu mi paše tleuser posted image user posted image user posted image user posted image

grem v trgovino po torto al pa rolado, kar mi bo bolj všečuser posted image user posted image user posted image user posted image pa mojga pokličem boma mogoče šla avto pogledat.... naj ga vsaj vidi, če ga že kupit ne smeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 461
14.1.2010 12:28:54   
Urša08
Katjuša lepo praznujte z bmw-jem al pa brezuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 462
14.1.2010 12:29:00   
tanci29
ajvy-kako avtosedež...tist ta pocukranuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 463
14.1.2010 12:29:16   
sjmm

Men je tok dobra juhica ratala - mjamssiuser posted image user posted image user posted image

Zdej pa še men odgovortuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zraven juhice bodo še poalačinke - a jih vaši otročki že jejo? A je pametno ponudit Žigu palačinko?

Maj že ene 3x---za pikico nutele ali marmelada ali pa jabolčna čežana not..pa zadnjič je tud tiste s skutnim nadevom jedel...nikoli nobenih težav...jo poje kar dobre pol

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 464
14.1.2010 12:39:30   
TAMIKA3
kosilo finito user posted image , ga je treba samo še v želodčke dat user posted image
še enkrat hvala vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grem cunje malo prebrat, je pralnica polna user posted image , pralnega stroja pa še vedno ni domov user posted image , mu je na dopustu preveč lepo user posted image , doma ga pa čaka ziher 10 strojev user posted image če se danes ne vrne, gredo cunje v spodnji štuk, k tašči, da  user posted image ne bodo nagci user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 14.1.2010 12:41:32 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 465
   [Brisano sporočilo]
14.1.2010 13:14:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TAMIKA3)
  Neposredna povezava do sporočila: 466
14.1.2010 13:18:52   
Jutta

MAL ZA LEPŠI DAN......sm slučajno vidla pri eni rr-jevki v podpisu:

Na koncu bo vse dobro.
Če ni dobro, še ni konec.....
user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 467
14.1.2010 13:25:38   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Na koncu bo vse dobro.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  z bmwejem al pa s pižojemuser posted image ...še najboljš pa s fordomuser posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 468
14.1.2010 13:31:41   
Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Na koncu bo vse dobro.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  z bmwejem al pa s pižojemuser posted image ...še najboljš pa s fordomuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 469
14.1.2010 13:33:17   
Urša08
eto kosilo smo pojedli, sem napekla palačink celo goro sam ne vem za kogauser posted image user posted image user posted image moj pišek itak sam eno poje, Žiga je mal probal tko da je še cel kup palačink ostalo, če se keri luštajo naj kr pride zraven ji še čokočino nardim, kakavček, vročo čokolado kar pač želi, je trenutno vse na zalogiuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 470
14.1.2010 13:38:27   
Urša08
Prvi odziv Žiga na palačinko je bil tak da jo je vn plunuuser posted image user posted image user posted image potem je pa naju z nejcem gledal in začel jesti, pojedel eno četrtino - sem mu pa kar na koščke dala in je lepo sam jedeluser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 471
14.1.2010 13:38:39   
tanci29
hana je kosilo obdržala v želodčkuuser posted image user posted image user posted image user posted image  pa spila je skor dva deci čaja, ponavad nardi par požirkov pa ma dost.....juhuhuuuuuuuuu

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 472
14.1.2010 13:38:55   
Urša08
Tamika kok časa pa žće nimaš stroja? To pa je kriza ja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 473
14.1.2010 13:39:14   
Urša08

hana je kosilo obdržala v želodčkuuser posted image user posted image user posted image user posted image  pa spila je skor dva deci čaja, ponavad nardi par požirkov pa ma dost.....juhuhuuuuuuuuu

Superca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 474
14.1.2010 13:39:28   
tanci29

Prvi odziv Žiga na palačinko je bil tak da jo je vn plunuuser posted image user posted image user posted image potem je pa naju z nejcem gledal in začel jesti, pojedel eno četrtino - sem mu pa kar na koščke dala in je lepo sam jedeluser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?