|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
14.1.2010 11:40:46   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

SJMM ČISTA 10KA ZA RECEPT.....JE ŽE V MOJI BAZIuser posted image ....če bi se tut skuhal tkole hitr k se COPY - PASTE bi blo pa sploh superuser posted image

ej to bi blo pa hudooooooooooo

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 401
14.1.2010 11:40:59   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

sam raje imam novega hyundaia k starega bmw-jauser posted image

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, pa sej zgeda k nov.........dej no za mene plisssss, da me boš kam peljalauser posted image .....moja ljubezen do BMWjev je neizmerna že od 5 razreda OŠ.....tko d ma Šime močno konkurencouser posted image

si bom bratovega sposodla pa te bom peljala.....

sej meni je tud lep pa fajn in zadnič k sem bratovega peljala, če bi gretje delal bi blo prfektno tak je blo pa polprfektnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res dober občutek ampak če razmišljam kolk so pol servisi dražji in gume.... in če bomo imel še kdaj enegauser posted image bi rada imela 7 sedežni avto.... pa če slučajno da gobimo letos pol bomo mogl pa bmw-ja za kakega 7 sedežnega menjat....
kolumbo če ga slučajno kupima pa ti obljubim vožnjo takoj....no kak dan boš mogla počakatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 402
14.1.2010 11:41:23   
TAMIKA3
FORD je zakon
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

sam raje imam novega hyundaia k starega bmw-jauser posted image

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, pa sej zgeda k nov.........dej no za mene plisssss, da me boš kam peljalauser posted image .....moja ljubezen do BMWjev je neizmerna že od 5 razreda OŠ.....tko d ma Šime močno konkurencouser posted image

ah dej no kolumbo...FORD je zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image

ej a si vidla da claud zbera od justa da naroči, a boš njo pocukala za tisto zadevco

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ITAK

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 403
14.1.2010 11:42:44   
TAMIKA3
NUJNO!

KAKO NAJ NAREDIM PURANJE MESOuser posted image SE MI NE DA PANIRAT user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 404
14.1.2010 11:43:01   
Katjusa

sjmm-kok kuharskih knjig si pa ti pojedla da recepte kar tkole iz glave stresašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lahko da si je čeje kuhalauser posted image user posted image user posted image

user posted image

čaje  (pardon)

se mi je zdel, sam kaj majo čaji veze...mal sem blond zdeleuser posted image

ja tko se reče....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image isto k da poješ... sam da ne ješ surovoh knjig si čaj skuhaš in spiješ..... a se nisi nikol na tak način učilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 405
14.1.2010 11:43:10   
Urša08
Kolumbo ma jaz pa ne bi menjala novga Hyundaja  za starga bmw-jauser posted image user posted image user posted image user posted image Ej Katjuša zakaj pa hoče tvoj karavana menjat, zakaj ne ta kratkega?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 406
14.1.2010 11:43:41   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

NUJNO!

KAKO NAJ NAREDIM PURANJE MESOuser posted image SE MI NE DA PANIRAT user posted image

v omakci kot naravni zrezek

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 407
14.1.2010 11:43:43   
sjmm

punce imam en ful lep kos mesa (svinjina) rada bi ga spekla v pečici skupaj s krompirjem..... kako naj ga začinim.... da bo najbolj okusno.... zdej sem ga že mičkano z vegeto posipala pa čebulco sme pripravla še kej?user posted image

jest še mal česna gor dam, pa mal soli in poprčka, poprčka bolj malo...

katjuša...če imaš velik kos, bi ga jz prvo mal v ponvici popekla...sam prej ga mal z oljčkom pomaži, pa seveda česenček, sol poper, majaronček...lakh tud curry...bo fajn aromco razvil...pol ga pa šele v pekač prestavi...v ponvi sam na brzake...pa olje sam na meso, nič v ponvo..ponvo pa fajn segret...ck..ck...ena stran, pa še druga pol pa v pečico...sam nasvet iz starih mesnih cajtovuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 408
14.1.2010 11:44:30   
Urša08

NUJNO!

puranovi zrezki v kaki omakici (smetanova, gobova, gorgonzolna) al pa samo popečeni, lahko pa na koščke narežeš , začiniš in dodaš zelenjavco, pa smetano in zraven riž al pa pire

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 409
14.1.2010 11:44:39   
sjmm

sjmm-kok kuharskih knjig si pa ti pojedla da recepte kar tkole iz glave stresašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lahko da si je čeje kuhalauser posted image user posted image user posted image

user posted image

čaje  (pardon)

se mi je zdel, sam kaj majo čaji veze...mal sem blond zdeleuser posted image

ja tko se reče....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image isto k da poješ... sam da ne ješ surovoh knjig si čaj skuhaš in spiješ..... a se nisi nikol na tak način učilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..me kr trebuh boli

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 410
14.1.2010 11:44:46   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Kolumbo ma jaz pa ne bi menjala novga Hyundaja  za starga bmw-jauser posted image user posted image user posted image user posted image Ej Katjuša zakaj pa hoče tvoj karavana menjat, zakaj ne ta kratkega?

ma lažje je karavana ker je kredit na kratkem je lizing.... in karavan je nanj pisan ima več popusta pri zavarovanjuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 411
14.1.2010 11:45:32   
TAMIKA3

NUJNO!

user posted image   RECEPT PROSIM  user posted image    ups črke

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 412
14.1.2010 11:45:45   
Urša08

ma lažje je karavana ker je kredit na kratkem je lizing.... in karavan je nanj pisan ima več popusta pri zavarovanjuuser posted image user posted image user posted image

aha zdej pa kapiramuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 413
14.1.2010 11:46:39   
sjmm

NUJNO!

popečeš na mal oljčka...mal zaliješ, da se mal omakce nardi pol pa na polenti serviraš, ki ji ob koncu kuhanja umešaš kak sirček ali smetano...pa more bit mal bolj redka...lepo kupček nardiš pa zrezek gor položiš...mi enako delamo z ribicami...je dobro

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 414
14.1.2010 11:46:52   
Katjusa
zdej pa dost spanje grem benija zbudituser posted image čist nor je.... 

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 415
14.1.2010 11:47:09   
TAMIKA3

NUJNO!

puranovi zrezki v kaki omakici (smetanova, gobova, gorgonzolna) al pa samo popečeni, lahko pa na koščke narežeš , začiniš in dodaš zelenjavco, pa smetano in zraven riž al pa pire

mi pomagaš ? zelenjavca je pri nas bolj user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 416
14.1.2010 11:48:20   
Čebel@

zdej pa dost spanje grem benija zbudituser posted image čist nor je.... 
pri nas se je Hana že zbudila iz prve rundiceuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 417
14.1.2010 11:49:19   
Katjusa

NUJNO!

jst dam na mičkan olja mičkano čebulce.... čebulca porjavi popečeš gor zrezke iz obeh strani (pred tem jih jst začinim čist po okusu) potem pa zalijem z vodo in še malo kuham (imamo radi ful mehke).... omako pa zgostim z moko..... zreven pa paše kak zmučkan krompirček al pa široki rezanciuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 418
14.1.2010 11:50:22   
Jutta

NUJNO!

Še ena ideja od mene (sem delala včeraj):

nasekljaš česen in ga zmešaš z limoninim sokom
puranje zrezke namažeš s česnovo-limonino marinado in jih daš v hladilnik za eno uro

vmes naseklaš zelenjavo (jaz sem dala čebulol, česen, bučke, jajčevec, papriko, paradižnik) in jo dušiš in začiniš

narediš še riž

zrezke pa daš v en pekač, jih soliš in popraš, malo pokapaš z oljem, dodaš nekaj oliv in na krhlje narezanih limon ter pustiš, da se peče kakšne pol ure

Ko je gotovo, je na krožniku ena ful lepa pisana, lahka in preprosta jed - zrezki, dušena zelenjava in riž. Zraven lahko narediš še kakšno zeleno solato.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 419
14.1.2010 11:50:36   
tanci29
tamika-smetanovo jest tko nardim...popečem zrezke na oljčku...pol pa zrezke ven poberem pa dam notr kak president namaz al pa tamar al pa kej tazga...mal pokuham pa dam zrezke nazaj notr pa še mal pokuhcam

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 420
14.1.2010 11:50:58   
Urša08

NUJNO!

Tamika jaz začinim zrezke potem jih pa na oljčku popečem na obeh straneh, potem pa zrezke vn vzamem in v tistem sokcu ki je ostal od zrezkov dam žličko mokice pa malo zalijem z vodo oz. mlekom, potem pa dodam sladko smetano, ko se zgosti pa še mal zalijem. Mešam kr s tisto metlico, no potem pa zrezke nazaj notri in po potrebi še mal zaliješ. Vse skup nč dela.  Pri nas je to mjami. Priloga je lahko pire, pečen krompir al pa riž.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 421
14.1.2010 11:51:12   
Jutta

NUJNO!

jst dam na mičkan olja mičkano čebulce.... čebulca porjavi popečeš gor zrezke iz obeh strani (pred tem jih jst začinim čist po okusu) potem pa zalijem z vodo in še malo kuham (imamo radi ful mehke).... omako pa zgostim z moko..... zreven pa paše kak zmučkan krompirček al pa široki rezanciuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz naredim podobno, le da zraven dušim še naribano korenje. Naredi ful dober okus omakce.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 422
14.1.2010 11:52:23   
Urša08
Tamika receptov dostuser posted image user posted image user posted image Vi ste bolj mesni čist kontra k moji mulčki so bolj zelenjavniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 423
14.1.2010 11:52:42   
Čebel@

NUJNO!

Tamika jaz začinim zrezke potem jih pa na oljčku popečem na obeh straneh, potem pa zrezke vn vzamem in v tistem sokcu ki je ostal od zrezkov dam žličko mokice pa malo zalijem z vodo oz. mlekom, potem pa dodam sladko smetano, ko se zgosti pa še mal zalijem. Mešam kr s tisto metlico, no potem pa zrezke nazaj notri in po potrebi še mal zaliješ. Vse skup nč dela.  Pri nas je to mjami. Priloga je lahko pire, pečen krompir al pa riž.

pri nas jaz tudi tako delam in je mjamiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 424
14.1.2010 11:53:31   
TAMIKA3

NUJNO!

hvala vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kaj bi jaz brez vas user posted image
krompir se že kuha user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?