|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
13.1.2010 15:02:29   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

eto kuhinja popedenčkana, puding skuham, tko da mam do večera prostouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image , saj greš itak ven, ladies day user posted image user posted image user posted image

sej zato pa pravim da mam do večera frejuser posted image user posted image user posted image user posted image , vn grem pa čez dve uriuser posted image user posted image user posted image user posted image

ti kar zavidam user posted image
jaz mam ob 16:45 sestanek za nogomet user posted image (itak, da gre mami), starejša gresta na trening user posted image user posted image , mlajša k sosedom user posted image user posted image

zdaj pa pičim do vrtca, bom po 15 doma, ne mi zbrisat user posted image

mami že čist nogometnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma ni straha, jst sem skos v bližini..... sam za 15 min zgasnem v kuhinjo zdleuser posted image user posted image user posted image user posted image da mojga kap ne trofi... še kosila nisem kuhala pa imam bombouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 151
13.1.2010 15:11:28   
baki
ste pa ja turbo čveke.samo dop me ni blo gor pa ste tk načvekale da je joj.nik spi.katja je skoraj 2 uri delala nalogo.se jim je v šoli čist skeglalo.ima včasih tolk naloge da je pol ne mučim več s kakimi računi.pol gremo k mami.bom nika rajtam v ruzak nabasala.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 152
13.1.2010 15:27:27   
Čebel@
sam ste res v peto prestavleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem zrihtala otroški dodatekuser posted image user posted image user posted image user posted image .......davčno moram pa še počakat,ker moj šele 25. dobi v službi-bom spet zadnji dan letala ko zmešanauser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 153
13.1.2010 15:27:44   
TAMIKA3
katjuša... a na nastavek za wc tudi noče it? tavečji uporabljajo wc brez nastavka user posted image user posted image user posted image
kaj pa vem - 2,5 let user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 154
13.1.2010 15:32:50   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

sam ste res v peto prestavleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem zrihtala otroški dodatekuser posted image user posted image user posted image user posted image .......davčno moram pa še počakat,ker moj šele 25. dobi v službi-bom spet zadnji dan letala ko zmešanauser posted image

user posted image user posted image user posted image pridna , mene papirji čakajo že par dni, pa mi nekak ni user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 155
13.1.2010 15:38:21   
Katjusa

katjuša... a na nastavek za wc tudi noče it? tavečji uporabljajo wc brez nastavka user posted image user posted image user posted image
kaj pa vem - 2,5 let user posted image

ne nastavka pa sploh ne.... če je tok mala luknca da komi lulčija not stlači.... ti nastavki so čist za punčke delaniuser posted image user posted image user posted image user posted image

Florjan je šel z babiko in dedijem na sprehod, jst grem pa mal kasneje z benijem za njimi, se morma še najest in previt..... oni itak še do sosedov skočijo ker so zadnič florjana v narobe čevlje obul pa grejo zamenjatuser posted image user posted image user posted image user posted image je prišel v teniskih jst sem mu pa škornčke obula......

lepo popoldne in ne preveč čvekatuser posted image user posted image user posted image user posted image

čebela super za otroške mene še čakajo

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 156
13.1.2010 15:38:53   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image user posted image user posted image pridna , mene papirji čakajo že par dni, pa mi nekak ni user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

jst jih bom najbrž mojmu poturlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 157
13.1.2010 16:22:29   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

florjan mi noče kakat drgač k v kahlcouser posted image user posted image user posted image tamika, sjmm do kdaj ste kakal v kahlico?
sej mi ni težko jo spucat, sam rada bi da bi se navadu in da če kam gremo, da lahko kaka.....

danes je spet šel sma v trgovino in si kupu eno jajčko.... tak je dober že ful samostojn

pri nas so blo ful velki..tam 4-5 let, ko školjka ni bla več bavbav, so pa uporabljali tidu nastavek, če je bla gužva za kakicouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 158
13.1.2010 16:27:12   
sjmm
ta velka dva pobča na kitari...se mi je prej skor sfuzlal tok sta vadla....3 dni prej nada, nič...pol tist popoldne pred urami pa ko norca nažigatauser posted image

smo imeli fletno kosilo skupaj...oči je še mal z Majem bil zunaj...je prišel mali tko lačen nazaj...se je zapodil v celo skodelo tiste ričeteve juhce od včeraj...je kar goltal...bo sigurn jutri spet vzorčast kakecuser posted image user posted image user posted image user posted image ...pol smo imeli pa pico...in je prov glasno zahteval...še...še...še...se je napokal do daske....pol je pa šibnu en krog po stanvanj namest sesalca...nakidal za 3 plenice....smo se lepo previli in zdej pančkamo...pa še mir je...sva sam s ta velko tlele...si bove zdej en kapučinček privoščile..pol bomo pa piskre...no..dans bol pekače v stroj tlačiluser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 159
13.1.2010 16:30:20   
sjmm
evo spet mrk k sm jz tle....Tamika a še po kuhn skačeš...najbrž si čist hot od vsega tistga fuzbalauser posted image user posted image user posted image user posted image

aja, katjuša...pri nas je Miha sploh ful dolgo uporabljal kahlico, ker smo velik kampiral čez poletje in je tam pač zadevo uporabljal vsak dan in pol je bil tok navezan na kahlico, da tud doma ni hotu na wcuser posted image user posted image user posted image ...pa sej to ni nič takega...

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 160
13.1.2010 16:33:58   
simonakr
Punce ve niste normalne! En dan ne berem pa mate že novo temo pa miljon strani gor! user posted image user posted image user posted image user posted image

Nukove in ostale flaške - naša je poskusla in aventovo in nukovo pa se zaenkrat se ni nobena obnesla. Bomo še poskusil. user posted image

grem cmoke delat
pa mal še nazaj prebrat user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 161
13.1.2010 16:40:43   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Punce ve niste normalne! En dan ne berem pa mate že novo temo pa miljon strani gor! user posted image user posted image user posted image user posted image

Nukove in ostale flaške - naša je poskusla in aventovo in nukovo pa se zaenkrat se ni nobena obnesla. Bomo še poskusil. user posted image

grem cmoke delat

kakšne???mmm, mi tud obožujemo cmoke, svaljke, njoke...ales

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 162
13.1.2010 16:50:14   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

grem cmoke delat

kakšne???mmm, mi tud obožujemo cmoke, svaljke, njoke...ales

Take z marelično marmelado!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 163
13.1.2010 18:26:05   
Jutta
Punce, res ste čveke. Par stvari, da pokomentiram, ker vsega si itak nisem zapomnilauser posted image user posted image user posted image

Urša - ful fajn recept, sem si ga shranila. Upam, da uživaš, na babjem večeru. Pa bravo Žiga za papcanjeuser posted image user posted image user posted image

Tanči - Vid ima podobno kot Erik ful nežen glasek, ko čeblja, ko pa povzdigne glas, gre pa pa do višin!!! To bo še glasno pri nasuser posted image user posted image user posted image

Ajvy - me veseli, da so se zadeve v vrtcu razjasnile. Je pa to dober primer, da moramo pogosto, kadar je kaj narobe, starši pogledat, kako je z nami... ker imamo res velik vpliv na svoje malčke... in oni zelo hitro opazijo, da nekaj ni vredu, tudi če nič ne rečemo... Vid že sedaj, zmeraj ko je kakšna nova situacija, pogleda najprej mojo reakcijo in potem odreagira, tako kot jaz... moram zelo pazit, da ga po nepotrebnem ne prestrašim, npr. če srečamo, kakšne nove ljudi, če kakšen avto bolj na glas zahupa itd... Upam, da štekaš, kaj sem hotela povedat. Skratka super, da je v vrtcu vse OK in si ne rabiš delat glede tega skrbi.
Zanima pa me še nekaj. Kako Tisa spi na ležalniku v vrtcu? A ji to predstavlja kakšen problem. Tudi v našem vrcu imajo ležalnike in me je kar malo strah, kako bo Vid tole sprva sprejel... Ker zdaj ni šans, da bi on zaspal, kje izven rešetk svoje posteljice... rešetke morajo bituser posted image user posted image user posted image

Piškot - kako je kaj z vami? Norice že izginjajo? Je ful hudo?

PA ŠE user posted image user posted image user posted image GLEDE SOBOTNEGA SREČANJA
Do kdaj moram javit, če pridemo? Kako je s torto? Nisem čisto na tekočem... jo bomo naročili ali kako?

< Sporočilo je popravil Jutta -- 13.1.2010 18:27:36 >

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 164
13.1.2010 19:09:34   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

PA ŠE user posted image user posted image user posted image GLEDE SOBOTNEGA SREČANJA
Do kdaj moram javit, če pridemo? Kako je s torto? Nisem čisto na tekočem... jo bomo naročili ali kako?

tortice ne bomo naročale,jih pa po kosih prodajajo tam,če se bo kateri slučajno zaluštala.....načeloma ni omejitve da je treba sporočit.......upam da pridete

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 165
13.1.2010 19:21:11   
Onasiss
jutta.... naša bo spala v otroški posteljici, pa še to, ker enega fantka ni, ga dalj časa ne bo in bo spala v njegovi postelji... kako bo pa potem pa ne vem...

evo jogurtovo pecivo fertik, sem naredila pol navadne s kokosovo moko, polovico pa z lešniki...in je fulll dobro ratalo... jih pol že manjka, ker jih je Vito snedel za večerjouser posted image user posted image

Prejle je Evita padla s postelje in ji je full kri tekla....user posted image user posted image ... gor je zlezla sama, za dol pa se je z deko zapletla in je padla....

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 166
13.1.2010 19:38:57   
Jutta
Onasiss - ojoj, tebe pa tvoji otroci zgleda nočejo spustit na šiht... laringitis, padec... upam, da ni kaj hujšega... kje pa ji je tekla kri? Si ji dala obkladke?

Prej si ful lepo napisala... sem se že ustrašila, da se poslavljaš od RR... pa vidim, da nas še ne boš kar tako zapustilauser posted image user posted image user posted image
Bravo za pecivouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 167
13.1.2010 19:42:58   
Onasiss
jutta..bom blizu tebe delala...me lahko prideš kaj pogledatuser posted image

So what....

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 168
13.1.2010 19:58:15   
TAMIKA3
čer user posted image
user posted image spijo, ati na terenu, mami na RR user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 169
13.1.2010 19:59:15   
Jutta
Mi boš na srečanju razložila, kje boš, pa se bova z Vidom kaj oglasilauser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 170
13.1.2010 19:59:35   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

evo spet mrk k sm jz tle....Tamika a še po kuhn skačeš...najbrž si čist hot od vsega tistga fuzbalauser posted image user posted image user posted image user posted image

aja, katjuša...pri nas je Miha sploh ful dolgo uporabljal kahlico, ker smo velik kampiral čez poletje in je tam pač zadevo uporabljal vsak dan in pol je bil tok navezan na kahlico, da tud doma ni hotu na wcuser posted image user posted image user posted image ...pa sej to ni nič takega...

ne,nisem bla v kuhni, sem 2 peljala k sosedovim, 2 na fusbal, mami pa na sestanek user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 13.1.2010 20:00:30 >

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 171
13.1.2010 20:09:56   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Prejle je Evita padla s postelje in ji je full kri tekla....user posted image user posted image ... gor je zlezla sama, za dol pa se je z deko zapletla in je padla....
user posted image upam da ni hujšega

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 172
13.1.2010 20:26:10   
Čebel@
ni nobene tukaj?user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 173
13.1.2010 20:26:17   
TAMIKA3
user posted image

user posted image

mami - navijačica in tristan v vozičku
user posted image

marin v akciji
user posted image

user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 174
13.1.2010 20:26:48   
claud
jst tukiuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?