Jutta
|
Punce, res ste čveke. Par stvari, da pokomentiram, ker vsega si itak nisem zapomnila Urša - ful fajn recept, sem si ga shranila. Upam, da uživaš, na babjem večeru. Pa bravo Žiga za papcanje Tanči - Vid ima podobno kot Erik ful nežen glasek, ko čeblja, ko pa povzdigne glas, gre pa pa do višin!!! To bo še glasno pri nas Ajvy - me veseli, da so se zadeve v vrtcu razjasnile. Je pa to dober primer, da moramo pogosto, kadar je kaj narobe, starši pogledat, kako je z nami... ker imamo res velik vpliv na svoje malčke... in oni zelo hitro opazijo, da nekaj ni vredu, tudi če nič ne rečemo... Vid že sedaj, zmeraj ko je kakšna nova situacija, pogleda najprej mojo reakcijo in potem odreagira, tako kot jaz... moram zelo pazit, da ga po nepotrebnem ne prestrašim, npr. če srečamo, kakšne nove ljudi, če kakšen avto bolj na glas zahupa itd... Upam, da štekaš, kaj sem hotela povedat. Skratka super, da je v vrtcu vse OK in si ne rabiš delat glede tega skrbi. Zanima pa me še nekaj. Kako Tisa spi na ležalniku v vrtcu? A ji to predstavlja kakšen problem. Tudi v našem vrcu imajo ležalnike in me je kar malo strah, kako bo Vid tole sprva sprejel... Ker zdaj ni šans, da bi on zaspal, kje izven rešetk svoje posteljice... rešetke morajo bit Piškot - kako je kaj z vami? Norice že izginjajo? Je ful hudo? PA ŠE GLEDE SOBOTNEGA SREČANJA Do kdaj moram javit, če pridemo? Kako je s torto? Nisem čisto na tekočem... jo bomo naročili ali kako?
< Sporočilo je popravil Jutta -- 13.1.2010 18:27:36 >
|