|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 8 del
13.1.2010 11:53:50   
Anonimen
FLASK_A pridna tvoja kolegica! user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3326
13.1.2010 12:03:18   
petrazg
Dudi.. jaz tudi tam naročam koledarje user posted image So mi luštni...

Cene slik so pa tako različne, da je kar hecno... Ampak se mi ne da obadat s tem... So pa od 8 centov (če so akcije dalje)....Ampak itak nič ne prihraniš...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
13.1.2010 12:14:07   
Dudica1
Res so lepi koledarji in težka odločitev za katerega se odločituser posted image ...zaenkrat mam unega bolj na koncu zelenega zmajčka user posted image ...pa še slikat ju moram danes...to bo še komedija da bosta pr miruser posted image

Zdej pa šibava na kavo...popoldne se grem pa h kolegici pobarvat...jupi user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
13.1.2010 12:14:47   
AKP
Naša pa danes plazi s turbo pospeškom. Sem jo že parkrat odnesla iz hodnika nazaj v dnevno. Hranjenje pa je danes groza, noče skoraj nič jest. Bom ji še probala flašo dat. Zdaj je đe iz hodnika splezala v svojo sobo. Je tako, hitra da jo že skoraj iščem.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
13.1.2010 12:17:02   
zoja10
prokleti fax,... user posted image ... sej bo sej bo,....

manka mi babji čvek,... kje je še 22....user posted image ...

nova očala,... iii.... jaz bi tudiiiiiiii...... na kolk časa pa pripadajo na recept? vsake kolk let? Lahko bi se naročila na kontrolo že dooolgo nisem bila.....

čutim tesnobo,.. nevem prou zakaj,... grem naprej bučke mešat user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
13.1.2010 12:21:41   
Tanja_
Jaz sem tud neki tesnobna zadnje dni.Razpis se približuje,pa spet ne bom dobila spec.user posted image user posted image user posted image , pa izpiti me morijo-ne rata mi študirat, pa vrnitev v službo....user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
13.1.2010 12:29:14   
Anonimen
evo jz sem pa mal pospravla, pa kolegica je bila na kavi, pa kosilo sem naredila pa pojedla, zdej pa N. spi možek pa TV gleda, jaz pa na netu visimuser posted image

C: super da se vam začel mal premikat na bolje z glorijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kar se tiče pa avta, jah pleh je pleh mamo mi vsak let iste probleme tak da saj bouser posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3332
13.1.2010 12:33:07   
Anonimen
katmat super za očalauser posted image

tanja saj bo boš videla, vse se poštima sam potrplenje potrebuješuser posted image

jz tud pri maxiju naročam imajo v LJ. tud trgovino sam razvijajo pa samo v žireh...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3333
13.1.2010 12:41:50   
AKP
Ja pa še kuham, vmes pospravljam, tamala je pa v stajici. Bomo danes imeli tinstano sladko zelje in krompir, moška člane družine pa dobita zraven hrenovko.
Ko bo treba v službo si bom pač mogla organizirat delo. Večji del vse bom naredila po tem, ko gre ona spat, da boma vsaj teh par uric skupaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
13.1.2010 12:46:10   
Anonimen
joj jz pa še ne premišljujem o službi..... eh komu lažem....., skojz mislim nanjo, k po en stran bi ful že šla po drugi pa nikol večuser posted image

bom pa tako in tako med tednom sama z otroki, k bova z možekom se mogla šihtat tak da k bom jz dopoldne bo on popoldne in potem obratno, tako da bojo samo vikendi tisti k se bomo videl, pa še to ne cel vikend k mam sobote delovne, tako da bo samo nedelja, cela da bomo skup uživaluser posted image   jz si bom tud zorganizirala pol k bom šla v službo, sam to je šele konc aprila tak da imam še nekaj časa da uživam

(odgovor članu AKP)
  Neposredna povezava do sporočila: 3335
13.1.2010 13:06:47   
Leela
christiana super za datum za operacijo.

Tanja ne se preveč "težit" z vsem skupaj, faks, specializacija to je vse na dolgi rok... Ne smeš biti neučakana, četudi ne uspe v prvo, če ne se ti bo zmešal. To je tako kot iskanje stanovanja, hiše, čakanje na otroka... Saj vem lahko je govort...Ne biti prestroga s seboj.

PO jutri velja. Dudi kaj ne moreš iti v Lj kak drug dan? V Merkatorju v po imajo lopatke, sem danes vidla.
Cveka a prideš?

Zdaj grem pa res pospravljat.

maja pri nas so jutra katastrofalna. Si opisala naš vsakdanjik user posted image .

< Sporočilo je popravil Leela -- 13.1.2010 13:07:52 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
13.1.2010 13:42:18   
eelyy
Joj kok me to živcira,ko je T. zaspan pa noče zaspat na noben način se dere na vas glas se sliši do vhoda v blok.....
iiiin končno spi ga je oči uspaval tako da ga je na vzglavnik postavil in ga stisnil k sebi.

christiana; supercaaaaa za glorijo res sem fulll vesela,da gre na bolje! Sej to je grozno da ti avto crkne pa še brez denarja...upam da se vam najde rešitev. Noseča sem pa 12 ted. čisttt nepričakovano ampak bo že(( najbolj me skrbi tako majhna razlika kako bom vse sfolgala...itd)

dudi: jst sem univerzalno vrečo kupila v beby centru sem dala 10 eur,drug dan pa pride reklama da je v dm še enkrat ceneje.

cveka: ja sej služba je nekaj najhujšega ki te lahko skrbi sploh v tak delovni čas da si skos od doma......jst še lahko počakam še 2 let skupaj,potem pa upam da se najde rešitev ........meni je všeč ta delavnik v lidlu,hoferju?

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
13.1.2010 13:46:54   
Dudica1
eelyy hvala...jo je MAJA dobila zadnjo v njihovem dm-u user posted image ...HVALA MAJA user posted image

ledenka tudi tebi hvala da si me poklicala user posted image

leela,zoja,maja a mate čas tud jutr popoldne po 14h enkrat ali pa v petek dopoldne pa pridem tud jaz ker jutri res ne moremuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 13.1.2010 13:47:36 >

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
13.1.2010 14:12:48   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

eelyy hvala...jo je MAJA dobila zadnjo v njihovem dm-u user posted image ...HVALA MAJA user posted image

ledenka tudi tebi hvala da si me poklicala user posted image

leela,zoja,maja a mate čas tud jutr popoldne po 14h enkrat ali pa v petek dopoldne pa pridem tud jaz ker jutri res ne moremuser posted image user posted image user posted image

IiiiIIi dudi user posted image

Jst še nism zihr za jutri v PO. Če bi, bi prišla z mojo mami, ki gre v lekarno in bo tam od 9-13. Doma imam pa tako štalo, ki jo je treba do sobote poštimat, ker bo žurka. Ne vem kdaj mi bo ratalo. Če se danes zvečer ne spravim kej delat, pol me jutri ne bo. Popoldan bomo mi vsi 4 v PO, ker gremo kupit za M smučarsko opremo, jst rabim hlače, ker tastare mi gredo sam do kolen, moj rabi smuči... ne bo časa še za kofetka.

Leela, sm slišala, da ima DURS nove prostore user posted image v Krasu user posted image za crknt

Se grem napravt, ker grem z M na ure pravljic in hlače morm nest skrajšat.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
13.1.2010 14:15:01   
maja1488
Jst sm tečna danes....sm mojga prej nazjala...sicer je bil tečen tut on...

čudn dan

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
13.1.2010 14:17:25   
maja1488
če katera potrebuje stolček...Kiddy v akciji TALE

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
13.1.2010 14:20:08   
Dudica1
maja kaj pa petek??

al če tisto pošlješ,sej ni težko al kaj al bi bla poštnina??

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 13.1.2010 14:21:25 >

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
13.1.2010 14:22:16   
FLASK_A
Punce, jaz vas vabim na kavico, ve se pa tako slabo počutite...... user posted image user posted image user posted image Dejmo se no kej zmenit da se ta teden kej vidimo.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
13.1.2010 14:24:16   
maja1488
Se bom pa sama pogovarjala, če nobene ni.

A je katera kje vidla od Curverja predalnik? Ima 3 predale, eni so s princeskami, eni z avtomobili...
Enkrat so bili v Šparu, zdej jih ni več. Merkur jih ima na spletu za 48€, kr se mi zdi tu mač. Se spomnem, da so jih imeli v našem Šparu za neki čez 20€. Katera kje vidla?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
13.1.2010 14:25:27   
maja1488
Dudi komot ti vržem na pošto. Imaš 15minut časa, da se odločiš, ker pol šibam.

Sam tvoj naslov mi še 1x javi. Pa če lahko na FB, ker mi ZSji neki serjejo.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
13.1.2010 14:40:54   
Dudica1
Jaz pa šibam v vrtec,ker Maj spančka...pol pa na barvanje.user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
13.1.2010 14:42:38   
zoja10
leela najboljš da po prestavimo ko bomo vse upale, al kako,.. naša mati neki jamra zarad avta...
tko da dejmo mal prestavt,...user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
13.1.2010 14:49:41   
HM84
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

hm lina se je odjavila ker jo je nekdo na forumu bral od žlahte in potem trosil laži okrog...žal...jaz tud hočem da pride nazaj!

ojej... user posted image user posted image user posted image

ooo christiana, to pa je smola... user posted image

hehe, vse bi kam šle...ma jst sem šla iz Lj v Idrijo...pomoje tud kar tukaj ostanemo.....aja ne...začasno se nasl. mesec selimo v Sp.Idrijo... uuuuuu bogu za hrbtom...user posted image user posted image user posted image

dojenje- mi2 sva že bolj pri koncu...je očitno moje mleko že kar vodeno, tako da je res samo za prvo silo. Zvečer in 1x ponoči dobi AM, čez dan pa še kdaj joškuser posted image

petrazg- preveri pri digifotu: http://www.digifot.com/ - zelo pohvalijo;)
in mixi, kot je že dudu rekla... pošlješ preko spleta in dobiš na dom!

bravo Nejc in kolegica od Flaskeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Fax - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tud jst nč ne uspem...user posted image

Grem pa jaz jutri v Lj, imam G, upam, da bom hitr na vrsti, ponavad čakam več k eno uro, pol pa še noter čist počas delajouser posted image Pol moram it pa še kombinezonček za Alexa kupit...mu je ta sposojeni že čisto premajhen, raste k konopljauser posted image Mogoče katera ve za kakšne dobre in ne preveč drage?... kombinezone, ne konopljeuser posted image

Grem jest....rižoto, pa ene tune sm gor stresla, sem čist tunanjamuser posted image Moj bo pa pol, ko pride

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
13.1.2010 15:11:11   
Anonimen
čutim tesnobo,.. nevem prou zakaj

user posted image

recept za očala ti pa pripada vsaki dve leti, se mi zdi,...

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
Jaz sem tud neki tesnobna zadnje dni.

user posted image

Tanja_ pomembno je, da ne obupaš,...

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488
Jst sm tečna danes....

privošči si!

mi smo spali,... O. še vedno spi,... kot da bi tovornjak zapeljal čezme!user posted image  (kot da vem, kako je touser posted image )

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 3349
13.1.2010 15:24:13   
ledenka
dežne prevleke - imajo jih v DM za sodiščem, pod garažo na Trdinovi. Imeli so še ene 3, če se ne motim, tako da če katera rabi, kar navalite.

a ste opazle - PLENICE SO CENEJE user posted image user posted image user posted image vsaj Alana, ki jih zmeraj kupujem, so ceneje za dober €.

a smo vse bolj out danes? user posted image bo že... čakam, da mi pralni stroj pripeljejo. upam, da bo tokrat delal nekaj časa. bomo videli! ampak Gorenje pa ne vem, če bomo še kupli.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?