|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IKEA - family card
11.1.2010 18:46:29   
blaža
Eno vprašanje za tiste ko mate to kartico.

Kaj se jo da nardit čeprav živimo v Sloveniji? Smo probali preko neta nardit kartico, pa se ni dalo. Je bil problem pri naslovu.

Kakšne ugodnosti pa maš? A je samo kar je kao v neki akciji, al tudi pri kakem večjem nakupu kak popust?

V roku par mesecev, si gremo po kuhinjo pa nas zanima, če je kaka prednost.

Če je bla že podobna tej, tema odprta, prosim za link. Hvala!

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: IKEA - family card
11.1.2010 18:50:49   
dolenjka
Blaža za kake popuste ekstra jaz ne vem, so vedno kakšni artikli v akciji, pa v restavraciji so ugodnosti user posted image . Mi smo jo naredili v Celovcu na licu mesta user posted image Na netu ziher piše user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.1.2010 18:51:46   
dolenjka
Tu morda kaj najdeš http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/DisplayPage?layout=memberOffers&storeId=10&langId=-4&catalogId=11001&localStore=10136

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.1.2010 18:55:52   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Blaža za kake popuste ekstra jaz ne vem, so vedno kakšni artikli v akciji, pa v restavraciji so ugodnosti user posted image . Mi smo jo naredili v Celovcu na licu mesta user posted image Na netu ziher piše user posted image

Mah to vem ja za te popuste oz neke artikle v akciji. Zadnjič sva bla v Iki, ma sva bla tako imozgana, ko sva končala, da se nama ni dalo še tole rihtat.user posted image

Ben sej greva v kratkem spet, pa si jo bova nardila.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.1.2010 19:01:36   
lillchy123
midva greva jutri na zastopništvo ikee v Lj, pa bova tud za tole kartico vprašala, ker tud mene zanima. bom javila med malcouser posted image   drugač greva pa za plačilne pogoje mal preverit, ker drug teden planirava en malo večji nakup

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.1.2010 19:02:47   
lillchy123
še eno ?

a cene so enake v Italiji/celovcu/Grazu? al je kakšna razlika? Kaj pa v sami ponudbi?

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.1.2010 19:19:53   
Hope2
Jaz sem jo naročila na njihovi spletni strani brez problema, kartica je prišla na dom v 10 dneh. Nobenih problemov, čeprav živimo in imamo naslov v sloveniji.

Cene v ita, avt, baje niso iste, za nekatere izdelke ja, nekatere pa ne. Baje so v ita, nekateri izdelki dražji. Fora je baje v davkih. Celovec- grac imata iste cene

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 11.1.2010 19:20:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 7
11.1.2010 19:58:31   
eee35
Hmmm...jaz tudi sem jo naročila preko neta, probaj mogoče še enkrat?

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.1.2010 20:02:48   
blaža
ne vem zakaj nam ni ratalo.user posted image

lillchi, kaj kupuješ? user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.1.2010 20:03:26   
blaža
Mi bomo vzeli kuhinjo Lindigo.user posted image

joj ne vidim ure, da si uštimamo.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.1.2010 20:06:57   
majana79
blaža, predvidevam da delaš kartico na IT strani? nazadnje ko sem jo hotela, ni delalo... italijani pač user posted image

ker iz A jo normalno dobiš...

tam jo daj delat, bo najbolj sigurno

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.1.2010 20:13:40   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

blaža, predvidevam da delaš kartico na IT strani? nazadnje ko sem jo hotela, ni delalo... italijani pač user posted image

ker iz A jo normalno dobiš...

tam jo daj delat, bo najbolj sigurno

ja na IT sem delala.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.1.2010 20:23:20   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

še eno ?

a cene so enake v Italiji/celovcu/Grazu? al je kakšna razlika? Kaj pa v sami ponudbi?

celovec in graz so identične, v italiji se pa kakšne malenkost razlikujejo zaradi različne stopnje davka menda. ponudba je, kokr sm jest primerjala celovec in italijo identična (in do italije je lažje pridt, vsaj meni user posted image ) v italiji bodi pozorna če kupuješ kake električne zadeve, ker imajo svoje (trikrake) štekarje in rabiš adapter user posted image

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

Neposredna povezava do sporočila: 13
11.1.2010 20:29:23   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

še eno ?

celovec in graz so identične, v italiji se pa kakšne malenkost razlikujejo zaradi različne stopnje davka menda. ponudba je, kokr sm jest primerjala celovec in italijo identična (in do italije je lažje pridt, vsaj meni user posted image ) v italiji bodi pozorna če kupuješ kake električne zadeve, ker imajo svoje (trikrake) štekarje in rabiš adapter user posted image

Pa sej roba ni Italijanska ampak Švedska. user posted image pol so tudi vsi štekerji in ostalo ok, no vsaj kar smo mi kupovali.

Steve Jobs

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.1.2010 20:39:41   
Felicita
jest sm mela lučko že v vozičku, pol sm šla pa mim podaljškov (ki sm ga tut iskala) in so bli podaljški neki čudni (trikraki) in pol mi je potegnl (da sm v italiji, lol), pogledam lučko - italijanski štekar... pa sm brez ostala user posted image mogoče ni čist vse, no, je pa vsekakor dost zadev.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.1.2010 21:18:19   
thaiss
jaz sem jo naročila na it. strani, upam da jo kmalu dobim.
je pa fora v poštni številki, meni 6000 ni potegnilo, pa sem še eno nulo dodalauser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.1.2010 21:59:40   
živa
Mislim, da lahko s kartico (vsaj v Avstriji) kupiš kuhinjo na obroke brez obresti. Ne pa me za besedo držat; sem ujela mimogrede.

Lp,

živa

< Sporočilo je popravil živa -- 11.1.2010 22:00:01 >

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.1.2010 23:19:32   
Nika v službi
Treba je ločit Ikea Family Card in Ikea Family Paycard. Slednjo lahko narediš le na licu mesta, "klasično" pa lahko naročiš tudi preko neta. Jaz klasično imam že nekaj let, Paycard pa si bom naredila o prvem sledečem obisku. Nazadnje, ko sem bila gor, ni šlo skozi, ker nisem imela IBAN oz. SWIFT kode s sabo. Paycard je precej uporabna, saj je neke vrste kreditna kartica. Na Ikeini spletni strani vse lepo piše, kaj nudi:
http://www.ikea.com/ms/de_AT/customer_service/ikea_card/IKEA_card.html

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.1.2010 9:20:57   
Blacky*

še eno ?

ojla punce user posted image

tu ti pa jaz lahko povem, da sta naša babi in dedi kupila v Italiji laminat ... ker nam ga je zmanjkalo in jima je bliže A sta šla v Graz... tam je bila večina stvari, ki sta jih želela kupiti dražja... na informacijah so jima rekli, ker je seveda babi šla preveriti kako to, da je odvisno tudi od tržne moči.. in ker je v I zaenkrat slabša kot v A so cene nižje... torej res so nekateri artikli cenejši...

Neposredna povezava do sporočila: 19
12.1.2010 9:25:05   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Treba je ločit Ikea Family Card in Ikea Family Paycard. Slednjo lahko narediš le na licu mesta, "klasično" pa lahko naročiš tudi preko neta. Jaz klasično imam že nekaj let, Paycard pa si bom naredila o prvem sledečem obisku. Nazadnje, ko sem bila gor, ni šlo skozi, ker nisem imela IBAN oz. SWIFT kode s sabo. Paycard je precej uporabna, saj je neke vrste kreditna kartica. Na Ikeini spletni strani vse lepo piše, kaj nudi:
http://www.ikea.com/ms/de_AT/customer_service/ikea_card/IKEA_card.html

točno tako.... Ikea Family Card se dobi takoj... kar pred nakupom greš na info pult in tamu urediš vse potrebno... nato lahko kupiš označene izdelke ceneje... izdeliki se pa od centra do centra razlikujejo... preveri na spletni strani

mi si bomo tudi naredili Paycard kartico... hvala za info, da rabim IBAN oz. SWIFT... user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.1.2010 9:25:09   
Netopirčy81
Jest sm tut kr v Celovcu na blagajni izpolnila obrazec in kmalu nato dobila kartico. je pa od tega že pol leta in še nism nč bla od takrat gor. bo treba spet it user posted image

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
12.1.2010 9:45:05   
blaža
glede obrokov, sem pa tudi jaz tam pri ceni " naše" kuhinje vidla, da so možno boroki, kaj več pa nisem gledala, ker bomo kar na enkrat vzeli. Čeprav je še edno za preštudirat. No naslednjič ko gremo, je še ne bomo vzeli, pa bom preračunala kaj se bolj splača.

Steve Jobs

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 22
12.1.2010 9:53:40   
lillchy123
ajm back user posted image

no, tole zastopništvo je zastopništvo sam na papirju, ker pojma nimajo. niti o karticah, niti kako jih dobiš, kaj šele o plačilih user posted image
gresta pa prijatlja jutri v ita, pa jih bom prosila, da preverita na licu mesta...

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 23
12.1.2010 9:56:12   
blaža
Midva z mojim greva čez dva tedna na soboto, pa bom tudi jaz pogledala, me prav zanima kolko bi bla kuhinja na obroke. a kje na netu tut kej o tem piše? kam naj pogledam? sem prav nestrpna.

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 24
12.1.2010 9:57:51   
lillchy123
blaža, poglej link, k ga je dala nika.
jst sem žal tolk nemščino prešpricala, da ne razumem skor nič

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Otroški voziček
pikpiki

Koliko ste pripravljene odšteti za otroški voziček?

do 400eur (55%)

med 400 in 700eur (30%)

med 700 in 1000eur (10%)

več kot 1000eur (5%)

Število vseh glasov: 100

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!