Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 11.1.2010 23:04:27
|
|
|
|
maja1488
|
Če mi bo vse zneslo končat do takrat zihr pridem Leela. Ima moj RD v nedeljo in morm kej spečt, da se bom lahko hvalila kako fejst žena sm. ZOJA, da nebi pozabla zame frutkov! V četrtek ane? Aja, če bo kako slabo vreme se mi ne bo dalo v PO plužit. Zdej pa grem. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 7:14:57
|
|
|
|
Dudica1
|
Dobro jutro Pri nas sneži tko da če bo v četrtek kaj preveč dol letelo mene ne bo drugače pa možno da uletim tud jaz Spali smo odlično...zdaj pa v vrtec počasi
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 7:29:38
|
|
|
|
ledenka
|
jutro... če ga ne serje mulc, ga pa dec pa spet sneži
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 7:44:46
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro pri nas tud dol leti sneg mah en k... ga nej gleda, skopni nej že da bom lahko v miru vožičkala..... spali smo pa do 6h tak da je naša ful naspidirana
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 8:12:52
|
|
|
|
christiana21
|
Jutro! Ekola, še tu se mal pofočkam , potem pa počasi v Ljubljano k endokrinologu in kirurginji. Upam, da v Ljubljani ne sneguje , imamo gume fuč .
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 8:21:00
|
|
|
|
Anonimen
|
christiana, v LJ sneži. čisto na drobno. previdno vožnjo pa da bo vse okej in tako kot ste si zamislili!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 8:21:53
|
|
|
|
Dudica1
|
christiana dobr opravite! Jaz bi pa rada da ga kr tolk zamede da bomo samo še s sankami hodil okrog ...bo luštno...kidat se itak nobenmu ne da...sem glih poslušala prej hit k smo meli to temo...so se kar razburili
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 8:22:29
|
|
|
|
Anonimen
|
drugače pa: dobro jutro,... in malček zlobno: berem vas! ne zamerit, se mi malček meša,... tudi danes imam oba doma, izhoda ni. ampak: spala sem pa dobro.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 8:23:54
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja in malček zlobno: berem vas! big brother
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 8:25:36
|
|
|
|
Anonimen
|
kidat se itak nobenmu ne da... zakaj le... so potem takšni ogromni kupi, ki se kar ne stopijo,... sicer pa, ko je bilo govora glede kidanja pred bloki: na šišenski je en blok, kjer se vsi skupaj dobijo na parkirišču ter ga dodobra očistijo! res! jim kar malo zavidam takšno skupnost. ampak to je zato, ker je parkirišče res samo od enega bloka,.... pri nas pa parkirajo iz ulala,... in potem bi jih bilo še več. sedaj pa: kuhat zajtrk! imejte se skrajno lepo!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 8:26:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja in malček zlobno: berem vas! big brother
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 8:28:36
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja kidat se itak nobenmu ne da... zakaj le... so potem takšni ogromni kupi, ki se kar ne stopijo,... sicer pa, ko je bilo govora glede kidanja pred bloki: na šišenski je en blok, kjer se vsi skupaj dobijo na parkirišču ter ga dodobra očistijo! res! jim kar malo zavidam takšno skupnost. ampak to je zato, ker je parkirišče res samo od enega bloka,.... pri nas pa parkirajo iz ulala,... in potem bi jih bilo še več. sedaj pa: kuhat zajtrk! imejte se skrajno lepo! Ja to je res lepo...tam ko sem prej živela-doma je cesta šla še do enega soseda in smo vedno skupaj kidali potem kaj popili da je blo res luštno zraven in nič težko to skidat.Jaz tko al pa tko rada kidam
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 8:35:29
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, smo kar v redu spali. Sem mu ob pol dveh, ko se je prvič zbudil, dala flaško (dva deci) in je spil brez problema. Danes sprobamo zvečer, da vidim, koliko spije. Mogoče celo mojemu poturim hranjenje in če ga uspe pol še uspavat, se za večerjo tut jst pofočkam Sem morala pa že rožo s tal umaknit, sicer bi si jo mali na glavo prevrnil IZVIRNO SPOROČILO: Leela papua najbrž ima virozo in ima vneto grlo zato je tudi hripav, lahko traja 2 tedna. Če se ti zdi čudno ga pejdi pokazat. F. je zgleda ful občutljiv in ima takoj vneto grlo in posledično laringitis. Pomagajo tople inhalacije. Se zapreš v kopalnico kjer narediš savno za ene 10 minut. Potem, ko prideta ven pazi da se še bolj ne prehladi. Ponoviš ene trikrat na dan. Lahko pa delaš hladne inhalacije fiziloške ampak rabiš inhalator. lahko noč grem spat A za tole savno ga verjetno slečem, ne? Dva dni nazaj sva mu naredila takole savno, ampak sva ga zraven še skopala. Sam trikrat na dan ga verjetno ne kopaš al kako?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 8:43:05
|
|
|
|
KatMat
|
jutro..vstajala sem na 2 uri...ampak sem jo dajala poleg sebe in k sebi stisnila tko da sem lahko malce dremala umes...no enkrat sem se ustela in sem spala 2 uri ob 5 je ustal moj-pomoje da jo je previl pol pa ni vedu kaj naj in se je matru z dudo ampak ni palil ker je bila ze lacna (beri nocnih hranjenj nimamo vec) in je po 1.5 uri vprasu kaj naj...ja dddd....hopa flasko in je spala v 10 min....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 8:45:47
|
|
|
|
Anonimen
|
punce dej povejte mi kje naj najdem kakšen nahrbtnik za nošenje otroka, k se mi je tastar raztrgal, jz bi ga pa mela k z vozičkom nikamer ne pridem, pa k ga bi rabla sam za par mesecev, ne bi rada kupovala novga k je ful drag
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 8:51:38
|
|
|
|
Dudica1
|
kati bo boljš
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 8:53:08
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 punce dej povejte mi kje naj najdem kakšen nahrbtnik za nošenje otroka, k se mi je tastar raztrgal, jz bi ga pa mela k z vozičkom nikamer ne pridem, pa k ga bi rabla sam za par mesecev, ne bi rada kupovala novga k je ful drag Dobro jutro drage moje!!! Cveka Bolha.com je zakon tam vse dobiš
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 8:57:54
|
|
|
|
KatMat
|
jutro tubby...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 8:59:20
|
|
|
|
Dudica1
|
ajetam vse naj naj!!! :)
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 8:59:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 punce dej povejte mi kje naj najdem kakšen nahrbtnik za nošenje otroka, k se mi je tastar raztrgal, jz bi ga pa mela k z vozičkom nikamer ne pridem, pa k ga bi rabla sam za par mesecev, ne bi rada kupovala novga k je ful drag Dobro jutro drage moje!!! Cveka Bolha.com je zakon tam vse dobiš ja vem da je zakon sam nahrbtniki so pa bl tako tako http://www.bolha.com/oglas383514936/nahrbtnik-za-nosenje-otroka-ugodno tazga sem mela pa se mi je strgal k sem dala niko not in dvignila tako da jim ne zaupam, več
< Sporočilo je popravil Cveka30 -- 12.1.2010 9:03:39 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 9:00:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ajetam vse naj naj!!! :) se pridružujem čestitki
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 9:06:12
|
|
|
|
petra a
|
a dons spet nau nč za ven...mam počas že dost tega sneženja christiana-varno pot, mislim da ne bo sile in vse dobro tvoji punčki
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 9:07:27
|
|
|
|
maja1488
|
Jutro! Spali OK. Ajetam vse najboljše! Tubby, za večerjo se morš še pofočkat!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 9:07:41
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! Spet sneži... pri nas se že prijemlje, ker ni posipano smo iz RA... rahlo hipoton, asimetričen, je pa jokal med pregledom in je potem rekla da ne ve če nas bo vzela na fizioterapijo, če bo tak, ker potem ne more nič delat?! ja in kako naj naredim da otrok ne bo jokal? naš pač joka vedno ko mu kaj ni všeč, je kolerik, zdej pa spremeni to... ja pa ja sem slabe volje... ajetam, vse najboljše!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?