irma78
|
En lep pozdravček vsem! Pa je vikend spet za nami (tokrat zelo obarvan s snegom - kidanje, kepanje,...), smo se imeli lepo, samo sončka je primanjkovalo. Sedaj pa zopet ponedeljek, jaz pa že navse zgodaj brez energije. Prav želim si biti kakšen dan doma. Res komaj čakam na moj prvi pregled pri G, kjer upam, da se bom lahko zmenila za 4 urno bolniško. Bi bilo super že ob 12-ih odhajati domov, potem bi imela nekaj časa zase, potem pa po ta malega v vrtec. No ja, bomo videli. Še dober teden zdržim, pa bo vse jasno. Mene tudi od časa do časa špikne tam pri jajčnikih in potem zmeraj letim na WC preverit, če se ni slučajno kaj zgodilo. Tako da je tudi mene tale Pušenjakov odgovor malce pomiril. Pa bojim se, ker še zmeraj kar pogosto dvigujem Nika, ki ima kakšnih 12kg. Bom morala tudi v tej smeri malo povprašati G. Resnično si želim, da bi bil moj prvi pregled že mimo, da ne bi imela toliko strahov. Pa tako mi je slabo, da je za znoret. Pa še bruhat sem začela, tako da je moje počutje res fenomenalno. Tolaži me le misel, da vem za koga to trpim. Hanna, zelo mi je žal, drži se, poskušaj misliti pozitivno in pa seveda veliko . Mi je pa tako zanimivo, ko me vsi okrog mene (tudi v službi) sprašujejo, kdaj bomo imeli novega , jaz pa kar tiho (jim namreč nočem povedati do pregleda). Včasih se mi zdi, kot da bi mi na čelu pisalo, ker pozna se mi še ne (vsaj jaz mislim, da ne). Drage moje so , lep dan vam želim, čim manj špikanj, slabosti, utrujenosti...