naja78
|
ojla! naj te še jaz,...sory ne morem zapisat drugač pokritizeram.f...k ženska. ob takih ljudeh(pa ne mislim da nisi dober človek,samo nimaš pa pojma kako je s tem če imaš psa,mačko,miš,...) če imate pač pomiselke da pes ne bi smel sem in tja in da boš takoj panična če se bi malček približal,ga pocukal,.... če dobiš mladička je to isto kot MALI OTROK.zapomni si to.zanj moraš skrbeti,mu kuhati,pospraviti bruhanje,lulanje,kakanje,odšteti dinarčke ko bo bolan,ga peljati na sprehod-pa ne samo takrat ko bo vam zapasalo,sploh pa ni fer do živali da bo npr.sama od cca 6.00 zjutri do cca 16.00 pop.tebe bo čakal pes in otrok. otrok,ki te bo 100% hotel,pes pa tudi,ker bo hotel ven,se hotel pocrkljati,.....jesti,....bo od veselja lajal,...tudi lulal. pes,navajen že enega ritma,ki ni več mladiček,je navajen bit toliko časa sam,samo potem lastniki točno vedo da morajo iz službe domov,peljati psa na sprehod,ga spustiti ven,mu dati svežo vodo itd,...pač lavfarija ti odpade. meni gre blazno na živce to,da pišeš da če se ne bo obneslo,ga bote dali stran,...ej sory,..živa stvar je.ni papirček,ki ga vržeš stran. in NAROBE,je sploh da razmišljaš da otroku kupuješ psa,da se bo z njem igral.f...k,jaz sem take skenslala ko smo imeli doma mladičke in so mamice rekle da jih kupujejo otroku. nič nam rekla da niste zmožni skrbeti za psa,samo ne na tak način,že tvoje pisanje izdaja dvoumnost. kupi mu igračo. koliko pa je star otrok???mislim da ne okoli 10 let,ko imajo že pamet. mi imamo doma 2 maltežanke,skupaj jemo,spimo,hodimo na morje,na počitnice,skupaj smo se na pojstli dojili,skupaj jokamo ses mejemo,...skratka delamo vse. pa na higieno niti ne pomislim.imam jo tako kot jo imam,otrok je pojedel na tone dlak,psičke so ga 100000x polizale,pojedel je kako vrečo briketov,njihovega meska,....vso svinjarijo,ki jo privlečta not imamo povsod,če temu sploh lohk rečem svinjarija. saj valda otroka ne zavijaš v vato ali pač???? no da ne bo pomote,...imamo kar pospravljeno in čisto. premisli kaj boš nardila.saj to je samo forum,ampak z vsemi puncami se strinjam,ki mislijo podobno kot jaz,oz isto.če ti pomeni kako je z vročino,ko zastaviš vprašanje za otroka,ti isto naj pomeni to,kar sedaj betreš. pa brez zamere.nora zamisel je da ga bote kupili.pes ni igrača.žal.
|