Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:18:54
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jeeee! Te bom pa s tabo sedela. A bomo nardile sedežni red?? Midve z Marto sva skuuuupaaaaajjjj Bova čisto avtsajderke. Po moje me bo čudno gledal ko bom naročila solato s kisom in oljem brez raznih prelivov pa če imajo z mesom drugače pa neko meso zraven brez priloge. Ah slab čas za dieto sem izbrala ampak je tak vedno nekaj, neke skušnjave. Pravi preiskus moje trdne volje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:19:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jeeee! Te bom pa s tabo sedela. A bomo nardile sedežni red?? Midve z Marto sva skuuuupaaaaajjjj ne ne jas bom vmes....pa se bom basala, ker si bom senvič zravn prnesla...glede na poimenovanje hrane v tej restavraciji je bol ziher če mam šnicl pa krompir polek stara saj majo pice tud
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:19:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 zaj sn se spomnila...pa sej bober tam blizu...pa bom šla na čiza...al pa bom do mekdonalca odpeškala kaj vam je smešno...jas lačna nem šla domu Valda,da ne boš lačna šla domu,hanza!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:19:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Glede mojega avatarja.... Je tak fajn prepoznaven in "motivativen" ampak sem se pripravljena prilagodit in ga zamenjat če vas res tak rajca. Mene 300/h. Res. ker sem odvisnica od čokolade in se trudim in trudim. Te pa tvoj avatar pogledam, pa se mi sline cedijo hujše ko L ko mu zobki rastejo.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:19:36
|
|
|
|
doris04
|
Žana Taja......ku ku
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:19:58
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Glede mojega avatarja.... Je tak fajn prepoznaven in "motivativen" ampak sem se pripravljena prilagodit in ga zamenjat če vas res tak rajca. pa neeeeeeeeeeee ta ti ful paše...pol te pa ly nebo spoznala, pa se bo drla ku ku vidim te, pa predstavi se , pa bo misla da si kaka nova pa to
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:20:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Bova čisto avtsajderke. Po moje me bo čudno gledal ko bom naročila solato s kisom in oljem brez raznih prelivov pa če imajo z mesom drugače pa neko meso zraven brez priloge. Ah slab čas za dieto sem izbrala ampak je tak vedno nekaj, neke skušnjave. Pravi preiskus moje trdne volje. tak je blo pri meni danes, ko sem šla k tašči na kosilo. Sem sama nad sabo presenečena, da imam takšno voljo... sploh ko je dala na mizo pijano nevesto
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:20:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kake face ste, sem se prav nasmejala . Matcar jaz sem jedla tam che gevaro...ne vem točno kak se napiše in je svetovno . Si že jedla? Če katera še rabi prevoz sem na voljo, saj bom sama! Pa to je to,kar sem jaz opisala,che gevara ja.Samo jaz sem si vedno dala šunko še cuj.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:21:04
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Glede mojega avatarja.... Je tak fajn prepoznaven in "motivativen" ampak sem se pripravljena prilagodit in ga zamenjat če vas res tak rajca. pa neeeeeeeeeeee ta ti ful paše...pol te pa ly nebo spoznala, pa se bo drla ku ku vidim te, pa predstavi se , pa bo misla da si kaka nova pa to Hvala doris, hvala. Samo te je.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:22:01
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Bova čisto avtsajderke. Po moje me bo čudno gledal ko bom naročila solato s kisom in oljem brez raznih prelivov pa če imajo z mesom drugače pa neko meso zraven brez priloge. Ah slab čas za dieto sem izbrala ampak je tak vedno nekaj, neke skušnjave. Pravi preiskus moje trdne volje. tak je blo pri meni danes, ko sem šla k tašči na kosilo. Sem sama nad sabo presenečena, da imam takšno voljo... sploh ko je dala na mizo pijano nevesto Uf ja. Bravo midve.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:23:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Bova čisto avtsajderke. Po moje me bo čudno gledal ko bom naročila solato s kisom in oljem brez raznih prelivov pa če imajo z mesom drugače pa neko meso zraven brez priloge. Ah slab čas za dieto sem izbrala ampak je tak vedno nekaj, neke skušnjave. Pravi preiskus moje trdne volje. tak je blo pri meni danes, ko sem šla k tašči na kosilo. Sem sama nad sabo presenečena, da imam takšno voljo... sploh ko je dala na mizo pijano nevesto Pa kaj ve bi rade da naredim poplavo ali kaj?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:23:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Uf ja. Bravo midve. ja res ja. .. bove videli, če si bove še tak ploskali, ko se bodo one basale, midve pa na solati drgnile
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:23:18
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Glede mojega avatarja.... Je tak fajn prepoznaven in "motivativen" ampak sem se pripravljena prilagodit in ga zamenjat če vas res tak rajca. pa neeeeeeeeeeee ta ti ful paše...pol te pa ly nebo spoznala, pa se bo drla ku ku vidim te, pa predstavi se , pa bo misla da si kaka nova pa to Hvala doris, hvala. Samo te je. sej grem zaj ležat...ker sem ful žlehna dans...sej se bom sama dala na koruzo klečat...ker drugač me boš v petek z bejzbolko počakala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:23:22
|
|
|
|
marta82
|
Tasa ti ne smeš vsega kar vsebuje belo moko pa krompir pa še kaj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:23:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa kaj ve bi rade da naredim poplavo ali kaj? NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, te boš mogla še pucat gor. Neboš si ki zdaj ob pol11 dela delala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:23:58
|
|
|
|
matcar
|
Sara*,boš rekla kako z nami?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:24:54
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Uf ja. Bravo midve. ja res ja. .. bove videli, če si bove še tak ploskali, ko se bodo one basale, midve pa na solati drgnile Ma saj veš za lepoto je treba trpet.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:25:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Uf ja. Bravo midve. ja res ja. .. bove videli, če si bove še tak ploskali, ko se bodo one basale, midve pa na solati drgnile Pa ne bo take sile,majo pa ful stvrai,za vsako se bo nekaj najdlo,garant!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:25:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Glede mojega avatarja.... Je tak fajn prepoznaven in "motivativen" ampak sem se pripravljena prilagodit in ga zamenjat če vas res tak rajca. pa neeeeeeeeeeee ta ti ful paše...pol te pa ly nebo spoznala, pa se bo drla ku ku vidim te, pa predstavi se , pa bo misla da si kaka nova pa to Hvala doris, hvala. Samo te je. sej grem zaj ležat...ker sem ful žlehna dans...sej se bom sama dala na koruzo klečat...ker drugač me boš v petek z bejzbolko počakala Nebom moje. Ni treba bat. Te bom kušnila.
< Sporočilo je popravil ly117 -- 10.1.2010 22:27:04 >
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:25:27
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jeeee! Te bom pa s tabo sedela. A bomo nardile sedežni red?? Midve z Marto sva skuuuupaaaaajjjj ne ne jas bom vmes....pa se bom basala, ker si bom senvič zravn prnesla...glede na poimenovanje hrane v tej restavraciji je bol ziher če mam šnicl pa krompir polek stara saj majo pice tud ja pol pa me bo kelnar v drugo kafano poslal ne ...ker tega tam ne poznajo pod pica ampak ne vem kak že ...mogoče pod #če pica# pa še te bo margerita bez base ne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:26:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa kaj ve bi rade da naredim poplavo ali kaj? NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, te boš mogla še pucat gor. Neboš si ki zdaj ob pol11 dela delala Te pa nehajte z sladkarijami.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:26:35
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Bova čisto avtsajderke. Po moje me bo čudno gledal ko bom naročila solato s kisom in oljem brez raznih prelivov pa če imajo z mesom drugače pa neko meso zraven brez priloge. Ah slab čas za dieto sem izbrala ampak je tak vedno nekaj, neke skušnjave. Pravi preiskus moje trdne volje. tak je blo pri meni danes, ko sem šla k tašči na kosilo. Sem sama nad sabo presenečena, da imam takšno voljo... sploh ko je dala na mizo pijano nevesto Pa kaj ve bi rade da naredim poplavo ali kaj? tak zaj pa je dost..grem v špajzo po čokolado
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:26:43
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jeeee! Te bom pa s tabo sedela. A bomo nardile sedežni red?? Midve z Marto sva skuuuupaaaaajjjj ne ne jas bom vmes....pa se bom basala, ker si bom senvič zravn prnesla...glede na poimenovanje hrane v tej restavraciji je bol ziher če mam šnicl pa krompir polek stara saj majo pice tud ja pol pa me bo kelnar v drugo kafano poslal ne ...ker tega tam ne poznajo pod pica ampak ne vem kak že ...mogoče pod #če pica# pa še te bo margerita bez base ne
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:27:05
|
|
|
|
marta82
|
Punce grem jaz z možekom film gledat. Fajn čvekajte in nočko.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:27:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tasa ti ne smeš vsega kar vsebuje belo moko pa krompir pa še kaj? pa koruze,korenčka, sladkor, smetane z dost m.m. pa take brezvezne malenkosti. Najbolj je pač važno, da nimam nič iz bele moke..vse bolj na polnozrnate ali pa sojine stvari. Danes sem si glih kupla skuto z 0,2%m.m. v Šparu. Me prav zanima kakšen bo to okus
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?