![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 19:57:44
|
|
|
|
Tanja_
|
majana jaz sem imela tester od Holle-ja Baby musli. Pa so mi bli ful všeč, so tko na drobno zmleti, sem pa tja pa je kak ovsen kosmič, mal večji kos. Pa sem ji jih z AM zmešala, pa jabolko notri naribala, ali pa kaki. Jih je ful rada jedla. Drugače pa imajo menda v DM zmlete ovsene kosmiče. K ne vem,če bi naši mulčki že cele pojedli, tud če jih namočiš prej?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 20:00:21
|
|
|
|
Dudica1
|
Evo mi smo prišli domov...zdej pa dava otroka spat in greva še mal nazaj Pa zunaj je tko lepo zimsko...ceste pri nas so bele ker niso do tal splužene tako da je res zimska idila kati snežke sem vidla v intersportu,če jih še majo kej ne vem...lahko ti pa v ponedeljek povem ker si grem po eno trenirko nessovo ker je znižana.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 20:06:24
|
|
|
|
Anonimen
|
d.čer! smo nazaj iz zimske pravljice prišli,... v razmetano malo stanovanje,... mulčka zaspala v avtu, U. se je med prenosom zbudil, a zdaj že spi, O. pa je tako utrujen, da tudi uča ni odprl, ko sem ga jemala iz avta... se je do premočenosti igral na svojem snežnem kupu,... ve, pa vidim, ste se naklepetale,... ne verjamem, da vas bom utegnila danes prebrati, a upam, da ste lepo preživele dan! KatMat jaz imam snežke od Alpine. in sem z njimi zelo zelo zadovoljna. drugače jih imajo pa verjetno v kakšnem Massu ali pa kakšni športni trgovini,... zdaj pa hitim vzpostavljat red, malo bom vrgla uč na tv, mojega moram še uspavati,... če ne zaspim z njim, bo pa računalnik zopet moj "sobesednik",... aja,... sploh ga nismo mogli spravit dol,... Dudica, mi boš lahko zamenjala slikico v seznamčku? ko ga boš urejala?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 20:19:10
|
|
|
|
Leela
|
F. pa zdaj zaradi bolezni res malo poje in popije. najbrž ima tudi v ustih kaj koz. L. mi dva tedna praktično ni jedel. Se je čist posušil. Čez nadlakti ima glih tolk kot F. saj zdaj notri prinaša HB. pitje: F. nič ne pije, tudi L. ni. Je bilo zunaj 32 stopinj on pa komaj tri požirke naredil. F. dajem po žlički pa vse ven spljuva in se zabava zraven. Sem P vprašala pa je rekla naj bolj vodene kašice delam. Je menda pogosto, da so do 1 leta težave s pitjem. danes sem bila v civilizaciji: v CP . Sem nakupla nekaj za tavelzga, nekaj za tamalga, zase pa čaj v cha. pa niti ni bila taka strašna gužva glede na to da so razprodaje in še sobota. V s.oliverju so bile kavbojke samo 10€, okaidi me je pa čist razočaral. ne vem iz katerega skladišča so tiste cote ven potegnil. zdaj grem pa film gledat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 20:20:18
|
|
|
|
Leela
|
k.tja ful cukrček sem gruntala da bodo čez 4 mesece že eno leto stari , kolk gre cajt hiter.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 20:28:31
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 kati snežke sem vidla v intersportu,če jih še majo kej ne vem...lahko ti pa v ponedeljek povem ker si grem po eno trenirko nessovo ker je znižana.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 20:30:24
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ majana jaz sem imela tester od Holle-ja Baby musli. Holle naj bi imeli v BC? ker na spletni strani ne najdem
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 20:30:33
|
|
|
|
KatMat
|
lustna slikica!!!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 20:31:08
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat babe...nobena mi ni odgovorila kje naj iscem snezke! Jaz sem jih kupila v BTC hali A, ena trgovina spodaj, kjer imajo po nekaj parov vsega možnega. 45 evrov sem dala za Superfitove, sicer bi rajši kakšno drugo barvo (so rdeči), ampak ko jih imam na nogi so kot copati, zato sem jih kar vzela. Aja, ti bi kosmate... hmm, pa če se prav spomnim so imeli tudi dvoje kosmatih, ene svetlorjave do pod kolen in ene do pol meč temnejše. Eni pa res že ful pojejo. Naša se za zajtrk še doji, dopoldanska malica - sadja poje cca. 120 g, včasih niti toliko, včasih zraven pogrizlja še kakšen plazma piškot, potem približno toliko zelenjavne ali zelenjavno/mesne kašice za kosilo, popoldne kakšno polovico sadnega jogurta ali 100g sadne skute, potem se še malo doji, za večerjo okoli 120 ml kašice, se doji, potem pa ponoči kakor nanese se še 1-2x doji. Starejša je pojedla precej več, vsaj za večerjo se spomnim, da kašica z manj kot 2 dcl mleka tudi približno ni prišla v poštev, je bilo bližje 3 dcl. IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ majana jaz sem imela tester od Holle-ja Baby musli. Holle naj bi imeli v BC? ker na spletni strani ne najdem V naši lekarni ga imajo - mislim, da spada pod Gorenjske lekarne.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 20:31:43
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat lustna slikica!!!!! Ja, ful. A rokavice ima pa od O-ja?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 20:51:53
|
|
|
|
Tanja_
|
majana v BC imajo ja.Na Rudniku sem zadnjič prav te muslije vidla. V BTCju pa že dolgo nisem bila.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 20:55:14
|
|
|
|
KatMat
|
s.it kaj me zebbbbbeeeeeeeeee.....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 20:55:29
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ majana v BC imajo ja.Na Rudniku sem zadnjič prav te muslije vidla. V BTCju pa že dolgo nisem bila. sej v BTC itak ne hodim, samo na Rudnik, bom naslednjič pogledala hvala! kako gre učenje?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 20:55:56
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat s.it kaj me zebbbbbeeeeeeeeee..... a spet? a si bolna?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 20:58:59
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat s.it kaj me zebbbbbeeeeeeeeee..... a spet? a si bolna? ne sam mraz je....ze pihlja kalorifercek!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 21:01:43
|
|
|
|
KatMat
|
grem v posteljico...nocko!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 21:02:53
|
|
|
|
KatMat
|
[img]http://i257.photobucket.com/albums/hh229/crazylab/Good_Night.jpg[img]
< Sporočilo je popravil KatMat -- 9.1.2010 21:10:38 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 21:06:31
|
|
|
|
majana79
|
nočko Kati!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 21:21:16
|
|
|
|
zoja10
|
dobr večer neki mam slab dan,.. cel dan v bajti tajo gor in dol po štengah vlačim, skoz je pokakana ful na redko, mislim da ima drisko .. tudi mene nekaj črviči... morm hitro en kos čokolade moj je cel dan mogu belit zgornji štuk od bajte, ki ga ne bomo rabli še ene 5 let najbrž no smo se pa končno zmenli za ploščice, pridejo že v petek polagat tko da bodo drugi teden že not mi pa v bankrotu
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 21:25:51
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ majana v BC imajo ja.Na Rudniku sem zadnjič prav te muslije vidla. V BTCju pa že dolgo nisem bila. sej v BTC itak ne hodim, samo na Rudnik, bom naslednjič pogledala hvala! kako gre učenje? Zeloooo pooočasi. K en prvček si vse izpisujem in gruntam. Ah, ja, statistik pač nikoli ne bom. Ma sej imam še dovolj časa, pa malo več bom zdej k mojim hodila, da mi bojo H. čuvali, jaz bom pa študirala. Mi je mami dons rekla, da sem si preveč nakopala na glavo. Ampak podiplomca bi tako ali tako vpisala in je čist vseeno a zdej, ko vsaj v službo še ne hodim, ali pa naslednje leto, ko bom še v službi....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 21:27:30
|
|
|
|
majana79
|
beden RR zoja, upam da ni kaj hujšega čokolado pa le pojej, samo mora bit vsaj 70%, mlečna ne bo delovala veš, pri tem bankrotu vsaj veš od kje je pa zakaj je boste na svojem in lepo imeli, kar je največ vredno
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 21:28:49
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ majana v BC imajo ja.Na Rudniku sem zadnjič prav te muslije vidla. V BTCju pa že dolgo nisem bila. sej v BTC itak ne hodim, samo na Rudnik, bom naslednjič pogledala hvala! kako gre učenje? Zeloooo pooočasi. K en prvček si vse izpisujem in gruntam. Ah, ja, statistik pač nikoli ne bom. Ma sej imam še dovolj časa, pa malo več bom zdej k mojim hodila, da mi bojo H. čuvali, jaz bom pa študirala. Mi je mami dons rekla, da sem si preveč nakopala na glavo. Ampak podiplomca bi tako ali tako vpisala in je čist vseeno a zdej, ko vsaj v službo še ne hodim, ali pa naslednje leto, ko bom še v službi.... sej bo itak je pa to res... mogoče ti bo zdaj vseeno lažje vsaj nekej izpitov naredit, kot pa potem ko boš v službi
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 21:29:50
|
|
|
|
ledenka
|
čeeer, sam pozdravit sem vas prišla grem kavčat, danes sem crko. kdo ne bi bil, če je treba cel dan prenašat ene 12 kil
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 21:32:43
|
|
|
|
majana79
|
jaz pa tudi grem... sem nekaj čudne volje postala lepo spite punce! nočko
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 21:40:13
|
|
|
|
petra a
|
oh, na 101.strani sem obupala naš se tudi že kakšen teden postavi sam na nogice, danes je ob ograjici v posteljci tudi že hodil...ful prehitro katmat-jaz sem jih vidla v sport 2000 na rudniku
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.