|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Čvek 2010
9.1.2010 19:17:50   
noranate
Se mi zdi da je na RTL nek film, je moj nekaj omenjaluser posted image .
danes pa res nisem v elementu, celo dar govora sem zgubla, res je nekaj na vidikuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
9.1.2010 19:18:38   
Anonimen
jst sem pa toooooook zejnaaaaauser posted image

(odgovor članu noranate)
  Neposredna povezava do sporočila: 1702
9.1.2010 19:19:27   
Klemy82
Jst tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud, MIška.

Jst.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
9.1.2010 19:21:37   
noranate
jaz bi pa zdej ene piškoteuser posted image , pa sem bla popoldan tuk lena za pečt, tista smrklja pa tudi ni hotla manchmallova pečtuser posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
9.1.2010 19:23:17   
Klemy82
Noranate, pridi k meni. Mam kekse, mam torto, mam vinčka, mam sok, čaj, kofe, vročo čokolado, bagete, sir pa letak za balkan dostavo an dom.user posted image Žurka bo!

Jst.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
9.1.2010 19:24:00   
viroza
Pijem brusnični čaj brez cukra.Mi gre slabo a ne?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
9.1.2010 19:24:27   
noranate
Ja, kaj naj pa s svojo domačo farmouser posted image . Letijo okrog mene kot čebele okrog meduuser posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
9.1.2010 19:25:03   
Klemy82
Jao, viroza, a si mehur sankat peljala?user posted image Sorry... vem, da ni smešno. Ne zavidam.

Jst.

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
9.1.2010 19:25:29   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Ja, kaj naj pa s svojo domačo farmouser posted image . Letijo okrog mene kot čebele okrog meduuser posted image

Spat jih pošibaj.

Jst.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
9.1.2010 19:27:41   
viroza
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

Jao, viroza, a si mehur sankat peljala?user posted image Sorry... vem, da ni smešno. Ne zavidam.
Ma prav drsat ne sankat.Kolnem že par dni zdej sm pa še vročino fasala. Blagor meniuser posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
9.1.2010 19:28:32   
Anonimen
spila tusev pomarancni sok z vodo....uh, kok pomagauser posted image

(odgovor članu Klemy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1711
9.1.2010 19:29:08   
noranate
Ma norijo po hiši, kot da grejo v discouser posted image . majo energije, da bi lahk elektriko proizvajaleuser posted image . jaz pa vsa krepana, pa ubita v pojem. Mislim, da bom večer preživela ob knjigi in šalici čaja, kot stara mamauser posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
9.1.2010 19:29:52   
viroza
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

spila tusev pomarancni sok z vodo....uh, kok pomagauser posted image
Se kar lažja počutiš.Pa kadila nisi? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
9.1.2010 19:31:04   
viroza

Ma norijo po hiši, kot da grejo v discouser posted image . majo energije, da bi lahk elektriko proizvajaleuser posted image . jaz pa vsa krepana, pa ubita v pojem. Mislim, da bom večer preživela ob knjigi in šalici čaja, kot stara mamauser posted image
Ga ni lepšga pa še da mete.user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
9.1.2010 19:31:12   
Anonimen
ja sem kadila, jauser posted image
daj to mene dodaj na FB....jst te ne najdem:(

(odgovor članu viroza)
  Neposredna povezava do sporočila: 1715
9.1.2010 19:32:35   
Klemy82

Uživaj. Važno, da je tebi fajn.user posted image
Jst pa.... danes sem cele pol ure delala neke prčkarije za faks in jih bom še pol ure...skuham makarone za mojga, da bo kaj jedel, ko domov pride... potem pa... ne vem... gledala kaj po tv, dokler me ne zmanjka. Še ena stara mama, torej.user posted image

Jst.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
9.1.2010 19:34:10   
Anonimen
jst bom tud skuhala makarone, pa se na kavc zabubila pred tv....stara mama No 3 torejuser posted image

(odgovor članu Klemy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1717
9.1.2010 19:34:12   
Klemy82
U, hvala, Miška, na FB moram tud še danes, ja. Malo reševat svet.user posted image

Jst.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
9.1.2010 19:34:33   
Anonimen

U, hvala, Miška, na FB moram tud še danes, ja. Malo reševat svet.user posted image

user posted image

(odgovor članu Klemy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1719
9.1.2010 19:36:03   
noranate
Bomo že 3 stare mameuser posted image , na kanalu A bo neka družinska komedija. Punčare bodo zrihtale pokovko, tamala prav, da bo nardila kakav. Bo pestro kot v vrtcu, sam še strička rabimouser posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
9.1.2010 19:37:03   
Klemy82

user posted image

Moja najljubša aplikacija. Igraš igrice in rešuješ svet obenem. Kaj je lahko še bolj človekoljubnega?user posted image

Jst.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
9.1.2010 19:37:25   
Anonimen
jst bi pa ene fuuuul dobre bonbone iz hoferja jedla...pa mi jih je zmanjkalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noranate)
  Neposredna povezava do sporočila: 1722
9.1.2010 19:37:57   
Anonimen
noranate - jst sm tut z juga SLO, da nisi ti slučajno moja sosedauser posted image

(odgovor članu noranate)
  Neposredna povezava do sporočila: 1723
9.1.2010 19:38:58   
noranate
Miška, sam bonbone ne omenjaj. jaz sem zadnjič odprla vrečko z žele bonboni in sem lepo kuhala in zobala, sem skurila vso vrečko. Ponoč ni blo spanjauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
9.1.2010 19:39:36   
Klemy82

jst bi pa ene fuuuul dobre bonbone iz hoferja jedla...pa mi jih je zmanjkalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kok smo zahtevni, a iz mercatorja pa niso dobri?user posted image

Jst.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?