![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 15:23:39
|
|
|
|
ledenka
|
grem kuhat... za naju, M. je ravno pojedel
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 15:26:02
|
|
|
|
šivilja
|
Sem mal poguglala - a toje ena enolončnica iz krompirja, fižola in rumene kolerabe? Če je pol to ni zame, nažalost (nisem glih v prijateljskih odnosih s fižolom v zrnju in kolerabo )
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 15:28:56
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Tanja - a mi poveš kaj je to trojka? Si tako napisala, kot da je nekaj enostavnega. To je ful enostavno, pa ful dobro(vsaj meni no). Olupiš in narežeš krompir in kolerabo, daš kuhat, notri narežeš strok česna, 1 lovorjev list in, ko zavre daš na pol in počasi cmariš vsaj 1 uro, dlje kot se kuha, bolj se krompir razpade in zgosti juho(jaz sem danes 2 uri kuhala). Tam nekje na polovici kuhanja dodaš še kuhan fižol. Potem na koncu pa narediš bodisi prežganje-jaz sem ga danes z olivnim oljem in polnozrnato moko, pa malo rdeče paprike sem dodala, da doda malo barve, ali pa na ocvirkovi masti potenstaš čebulo, tko da se čisto razpusti in zliješ k juhi, po potrebi dodaš moko. Soliš, popraš in to je to. Je pa meni ful dobra, če nekaj časa stoji- se pol tko lepo zgosti, pa res dober okus dobi. Zraven pa lahko kranjsko klobaso, ali kako suho meso. Čeprav midva ponavadi nič mesa ne jeva zraven.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 15:29:51
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Sem mal poguglala - a toje ena enolončnica iz krompirja, fižola in rumene kolerabe? Če je pol to ni zame, nažalost (nisem glih v prijateljskih odnosih s fižolom v zrnju in kolerabo ) Sva istočasno pisale Pol pa res ni zate, škoda....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 15:44:36
|
|
|
|
KatMat
|
BRAVO KRANJEC!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 15:47:10
|
|
|
|
Anonimen
|
jupi, danes dve zlati medalji bravo naši
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 15:47:25
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat BRAVO KRANJEC!!!!!!!!! a je zmagal?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 15:48:42
|
|
|
|
Anonimen
|
T že 3 ure spi. O je odspaval 2 uri. madona sta zmatrana.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 15:52:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Kmet se pogovarja z znancem o svojih treh hčerah. Slednjega zanima, kaj počnejo in kako jim gre. Kmet pripoveduje: "Ena je zdravnica. Vsakih štirinajst dni pride po vrečo krompirja. Druga je slikarka. Posel ji gre slabo. Nazadnje je prodala kolo, da je lahko preživela. Tretja je prostitutka. Ne vem sicer, kaj to je, ampak dela ima toliko,da ji ob vikendih še moja žena pomaga."
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 15:53:11
|
|
|
|
tubby
|
Hoj hoj vas je kaj zamedlo??? M se je prvič sam postavil na nogice! Prej je že poiskušal , zdaj pa pridem pa stoji ob ograjici
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 15:55:49
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* Kmet se pogovarja z znancem o svojih treh hčerah. Slednjega zanima, kaj počnejo in kako jim gre. Kmet pripoveduje: "Ena je zdravnica. Vsakih štirinajst dni pride po vrečo krompirja. Druga je slikarka. Posel ji gre slabo. Nazadnje je prodala kolo, da je lahko preživela. Tretja je prostitutka. Ne vem sicer, kaj to je, ampak dela ima toliko,da ji ob vikendih še moja žena pomaga."
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 16:16:19
|
|
|
|
Anonimen
|
mi smo pa malo počival en en od otrok mal spal tavelik je pa že cel dan pr dediju in babici noče bit nč tuki dol možek je pa v službo mogu letit k je neki narobe pa se ni noben drug javu sam on pa je šel situacijo reševat tak da sem sama z mulčki...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 16:45:03
|
|
|
|
Anonimen
|
kkukukukuku
< Sporočilo je popravil Cveka30 -- 9.1.2010 16:53:23 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 17:36:36
|
|
|
|
majana79
|
mi smo se prej najedli kot pujski, no vsaj midva, J. ni bil navdušen nad današnjim kosilom, in potem smo eno oddremali zdaj pa posoda...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 17:52:56
|
|
|
|
maja1488
|
pucam....s polno paro
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 18:08:37
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 pucam....s polno paro pridna!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 18:25:45
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 pucam....s polno paro pridna! Zelo... Jst sm samo kopalnico pomila, zdej se grem pa učit.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 18:27:33
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 pucam....s polno paro pridna! Zelo... Jst sm samo kopalnico pomila, zdej se grem pa učit. sej ti si tut pridna, lejo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 18:45:27
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 propolis sm si jaz vzela za pošpricat..... fuuuuuj kok je zanč ta stvar!!! Ja, ampak meni ful pomaga. Ko me začne kaj žgečkati ali boleti grlo, zaleže takoj. IZVIRNO SPOROČILO: tubby M se je prvič sam postavil na nogice! Prej je že poiskušal , zdaj pa pridem pa stoji ob ograjici Bravo! Pa vsi zmajčki razen moje so ful atleti. Kolikor spi čez dan bo splazila res šele okoli rojstnega dneva . Malo čez 17h se je po dveh urah spanja zbudila in moram zdajle hitro šibat njeno večerjo naštimat, ker že jamra od utrujenosti. Danes sem bila spet malo na razprodajah. Starejša ima petino garderobe za jesen, jaz 4 pare čevljev, nekaj daril za prijatelje/ice, ki imajo rojstne dneve v naslednjih 2 mesecih. Julija pa nič... kaj hočemo, bo večino pojerbala po sestrici. No, v ponedeljek bodo v Hoferju imeli poletne bodije, takrat bom nabavila še kaj zanjo. Šibam...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 18:56:08
|
|
|
|
Anonimen
|
mama11-jest tud kupujem samo T. Za O mi je nekako skoraj res brezveze, sej bo itak vse podedoval. cunj imamo pa ogromno. skoz pravim, da moramo nujno imeti vsaj še enega, da bomo vse to zamortizirali.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 18:57:05
|
|
|
|
Anonimen
|
fantje so prišli notri, so naredili meni se zdi bob stezo čez hrib . svašta. mokri do gat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 18:58:42
|
|
|
|
Anonimen
|
jest nisem nič pucala, samo šnofala po internetu in iskala hotel, ki bi bil za vse. trenutno se ogrevam za kanarske otoke . če bo šlo tako naprej, bom šla res prej delat, predno se bomo kam spakirali.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 19:01:42
|
|
|
|
KatMat
|
babe...nobena mi ni odgovorila kje naj iscem snezke!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 19:04:24
|
|
|
|
KatMat
|
sem skuhala ...se posladkala z krofom z vanilijevo kremo in cokoladnim prelivom...(sam polovicka je bla cist zadost)...mmmmmmmmmmmmmmmm tija pojedla talar župe pol k je tega zmankal se riz z malenkost polivke pol je pa se majcken testa od krofka dobila...hihi...morm tud njo posladkat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 19:07:14
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat babe...nobena mi ni odgovorila kje naj iscem snezke! kati jaz ne vem, žal.... Hana he tudi pravi jedec postala. Se mi zdi,. da se je ful poredila, poje pa sigurno čez 200gr sadne kašice dopoldan, pa za kosilo ful, pa še kak kruh vmes, pa za večerjo je dons prvič dobila AM in kruh- je vse tko pomlackala, da je blo kr veselje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.