Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 22:15:57
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa še naredim skok na FB,pa aji-aji. Nočko vsem skupaj!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 22:16:54
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pri toti dieti mi je všeč, da lahko če sem lačna jem lešnike, arašide ipd. Je seka prnesla skledo arašidov. O, jeeeaaahhh Lešniki imajo nizki GI kaj aeašidi tudi in kateri - tisti za lupit?? tiste za lupit sem kupila v hoferju in mi je prej minlo ko sem si jih olupla. Sem nehala bit lačna Kupla sem jih v Mercatorju brez soli in olja. Aha, kaj pa lahko ješ sladkega po Montiju, čokolado 70 procentno, kaj pa kakšno pecivo ali kaj drugega za priboljšek??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 22:17:30
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa še naredim skok na FB,pa aji-aji. Nočko vsem skupaj! nočko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 22:18:43
|
|
|
|
tasa_m
|
botrca in marta nočko!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 22:20:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pri toti dieti mi je všeč, da lahko če sem lačna jem lešnike, arašide ipd. Je seka prnesla skledo arašidov. O, jeeeaaahhh Lešniki imajo nizki GI kaj aeašidi tudi in kateri - tisti za lupit?? tiste za lupit sem kupila v hoferju in mi je prej minlo ko sem si jih olupla. Sem nehala bit lačna Kupla sem jih v Mercatorju brez soli in olja. Aha, kaj pa lahko ješ sladkega po Montiju, čokolado 70 procentno, kaj pa kakšno pecivo ali kaj drugega za priboljšek?? v 1.stopnji nič. Sam jaz si bom naredila jogurtovo pecivo z borovnicami in malinami z pirino moko pa nič ne grešim Noter je jogurt, sadje,jajca ter moka. No, pa malo ruma..zarad tega pa se zdaj tud nebom zredila nazaj..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 22:21:25
|
|
|
|
tasa_m
|
Nič grem jaz tudi, še skočim pod tuš. Moja mala žabica kar naprej joče :( Zdaj sem ji z Dentinoxom (al kaj je) namazala..upam,da bo kaj pomagalo. Nočko vsem, se tipkamo jutri.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 22:22:39
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pri toti dieti mi je všeč, da lahko če sem lačna jem lešnike, arašide ipd. Je seka prnesla skledo arašidov. O, jeeeaaahhh Lešniki imajo nizki GI kaj aeašidi tudi in kateri - tisti za lupit?? tiste za lupit sem kupila v hoferju in mi je prej minlo ko sem si jih olupla. Sem nehala bit lačna Kupla sem jih v Mercatorju brez soli in olja. Aha, kaj pa lahko ješ sladkega po Montiju, čokolado 70 procentno, kaj pa kakšno pecivo ali kaj drugega za priboljšek?? v 1.stopnji nič. Sam jaz si bom naredila jogurtovo pecivo z borovnicami in malinami z pirino moko pa nič ne grešim Noter je jogurt, sadje,jajca ter moka. No, pa malo ruma..zarad tega pa se zdaj tud nebom zredila nazaj.. Torej normalen recept za jogurtovo pecivo, samo pirina moka, kaj pa sladkor?? ;aline in borovnice kupiš zamrzjene
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 22:23:23
|
|
|
|
nebo
|
čao bao
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 22:23:33
|
|
|
|
arabela*
|
jaz tud pičim pred tv....noč
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 22:42:46
|
|
|
|
ly117
|
Sem vas prišla pogledat če že spite in že. Saj jaz grem tudi zdaj. Matcar se opravičujem, me je kidanje zdelalo. Nič želim vam lahko noč in se jutri kaj tipkamo.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 23:05:15
|
|
|
|
ly117
|
Ste pa nakloftale danes. Sem vas mogla prebrat preden grem spat. Zdaj pa res, NOČKO.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 8:20:17
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 8:21:28
|
|
|
|
matcar
|
Mi pa smo taaak fajn spali! Se vidi,da ni otrok doma,razen Lee!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 8:31:08
|
|
|
|
rina22
|
jutro tudi mi smo fajn spali od 23h do 7h zdaj pa grem malo za nazaj brat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 9:01:20
|
|
|
|
rina22
|
matcar, VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 9:04:35
|
|
|
|
rina22
|
tasa, HOOVER sesalniki so baje full dobri. Sem brala... Še informacija s prve roke?? Kaj mata vodnega ali suhega? saraya, tudi jaz iščem škornje.... nebo, si mogoče bila včeraj v Europarku? Mi2 z mojim sva bila v Alcaponeju, pa je šel mimo en par, z zelenim Quinnijem. Sicer ne bi vedla, samo sem na eni slikici z druženja oz. srečanja vidla, da je bila ena mamica (ki še je nisem spoznala) z zelenim vozičkom in ker je bil približno tak velik kot Timeja, sem mislila, da si to ti. Mogoče se motim....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 9:08:27
|
|
|
|
nebo
|
Jutro.....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 9:10:34
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 nebo, si mogoče bila včeraj v Europarku? Mi2 z mojim sva bila v Alcaponeju, pa je šel mimo en par, z zelenim Quinnijem. Sicer ne bi vedla, samo sem na eni slikici z druženja oz. srečanja vidla, da je bila ena mamica (ki še je nisem spoznala) z zelenim vozičkom in ker je bil približno tak velik kot Timeja, sem mislila, da si to ti. Mogoče se motim.... Ja sem bila v Europarku med 17.30 in 18.30 in res imam zelen voziček, samo da je Mutsy, ja imam pa temno modro Qunny vrečo, imela sem oblekene kavbojke in belo rjavo kratko bundo in moj mož černo bundo in kavbojke, aja pa čop sem imela...si me videla...?? Povej mi kaj tvoja črvička že kaj je???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 9:17:04
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: rina22 nebo, si mogoče bila včeraj v Europarku? Mi2 z mojim sva bila v Alcaponeju, pa je šel mimo en par, z zelenim Quinnijem. Sicer ne bi vedla, samo sem na eni slikici z druženja oz. srečanja vidla, da je bila ena mamica (ki še je nisem spoznala) z zelenim vozičkom in ker je bil približno tak velik kot Timeja, sem mislila, da si to ti. Mogoče se motim.... Ja sem bila v Europarku med 17.30 in 18.30 in res imam zelen voziček, samo da je Mutsy, ja imam pa temno modro Qunny vrečo, imela sem oblekene kavbojke in belo rjavo kratko bundo in moj mož černo bundo in kavbojke, aja pa čop sem imela...si me videla...?? Povej mi kaj tvoja črvička že kaj je??? Ja, mislim, da sem vas videla Mimo nas ste šli Malo sem voziček falila, drugače pa mislim, da ste bili vi Timeji sem začela dajat kašice (korenčkovo, jabolkovo, bananino) ampak zdaj nekaj štrajka pa noče več pa poje samo kako žličko, dve. Zvečer ji pa dam mlečno kašico. Tisto ma pa full rada.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 9:23:23
|
|
|
|
rina22
|
Grem perilo obesit. Če bo še kaj časa, še pridem kaj poklepetat nebo, kak pa je Rok? Rad je?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 9:23:35
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Nenaspana tak da mi je kuj hudo. Že dve noči spimo bolj tak, tak. Tak da če bi me kera zdaj vidla bi se me vstrašla, Naš ata je šel delat, tak da ko bo šel Luka spat se mu pridružim. Samo upam da ne bo imel lepotnega spanca.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 9:23:52
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Nenaspana tak da mi je kuj hudo. Že dve noči spimo bolj tak, tak. Tak da če bi me kera zdaj vidla bi se me vstrašla, Naš ata je šel delat, tak da ko bo šel Luka spat se mu pridružim. Samo upam da ne bo imel lepotnega spanca.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 9:24:48
|
|
|
|
nebo
|
Bi me za rokav pocukala eeejj kaj si ti nebo Ja mi tudi jemo mlečne kašice zvečer, čez dan pa krompir, korenček, jabolko, pa k krompirju sem včeraj prvič dala pikico masla in mu je bilo dobro.... grem likat..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 9:26:21
|
|
|
|
ly117
|
Hvala Rina.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 9:27:25
|
|
|
|
ly117
|
Meni je pire krompir tudi boljši z maslom kot pa brez. Fajn zlikaj.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?